- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
+1Gözünü seveyim mayacım şair ne dedi övdü mü gömdü mü
Alp Er Tunga öldi mu
İşsiz acun kaldı mu
Ne dedin allasen
Gözünü seveyim mayacım şair ne dedi övdü mü gömdü mü
Alp Er Tunga öldi mu
İşsiz acun kaldı mu
Ne dedin allasen
Şimdi sen düz 56 mısın yoksa kusuratlimi bir de açmi Tokmu
Oleeeeeyyyyyy
Ben bu haftaki bitter haklarımı yememiştim , şimdi yiyebilirimYavru kuşlarima sahip çıkmak için hafta sonumu çok dikkatli geçirmek zorundayım. Sen çikilati hak ettin. Minik bir parçadan bir şey olmaz ye kuzum ye. Ben de az önce iki kare bitter yedim. İkinci kahvemizi içtik eşimle.
O zaman daha çok kilo vermen lazım benim tok halim 56 canımkız var ya aşkı memnunun meşhur cümlesi onu kopyala yağıştır yaptım
56.80 im yaa
tabi ki deliler gibi aç kilom bu
Cok kıskandım ama yaaaa
Ne güzel anılar biriktirmişsin tatlım üzülme amaCok kıskandım ama yaaaa
bir zamanlar bende Bodrum'da böyle yürüyordum sahilde
Olsun güzel bir şey. Motivasyon gerekiyor insana. Ben sürekli dombili resimlerime bakıyorum.Gazlayamabende gaza çok geliyorum çünkü
Mavi kaptanım mavi denizlerde. Yuppi. Maşallah sana.
45 dakikalık mesafedeyim.Ne güzel anılar biriktirmişsin tatlım üzülme amaşimdi uzak mı deniz? Unuttum nerede yaşadığını
Ayy ben o günleri hatırlamak bile istemiyorum nasıl bakıyorsunOlsun güzel bir şey. Motivasyon gerekiyor insana. Ben sürekli dombili resimlerime bakıyorum.
O zaman daha çok kilo vermen lazım benim tok halim 56 canım
Nasıl olmamam gerektiğine bakıyorum. Çok az resim çekiyordum. Hepsini siliyordum. Çok yok keşke daha çok olsa. Hep onlara bakarım.Ayy ben o günleri hatırlamak bile istemiyorum nasıl bakıyorsun
Arada etiket yap bari beni sinsi sinsi kilo verme bende acuk dikkat edeyimönümde tam 1 haftam var
ki bu covid geçirmiş yemiş etmiş yatmış halim
zaten 3 ay hiç tok olmayacağım için tartıda çok fark yaşayacağımı sanmam(bu cümle tam elhan emojilikti)
İnsan kiloyken resim çektirmek.istemiyor bende öyleydim toplasan 5 kareyi geçmezNasıl olmamam gerektiğine bakıyorum. Çok az resim çekiyordum. Hepsini siliyordum. Çok yok keşke daha çok olsa. Hep onlara bakarım.
Arada etiket yap bari beni sinsi sinsi kilo verme bende acuk dikkat edeyim
İnsan kiloyken resim çektirmek.istemiyor bende öyleydim toplasan 5 kareyi geçmez
Mastarfit ten çıktığından beri bende yuremedim paslandimdur azlı menülerde etiketliyim 10.000 adımlarda falan
off hava çok soyacak ama donma pahasına atıcam adımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?