Ayy Allahim inşallah güzel haber gelir.Hatırlarsanız tup bebek tedavisi için zayıflamaya çalışmıştım 63e kadar inmistim
Transferim oldu yqrin test günüm dua edin güzel sonuçlar alayim
Bu arada iğneler ilaçlar 67yi gördüm yine:))
Nasil canim sonuclar. Hayirli olsun yeni evin
ney o kız
teşekkür ederim kizlarTatlım korkulacak bir şey yokmuş değil mi
Nasıl bir tedavi uygulanacak ? Diyet listesi verdi mi doktor? Eskiler perhiz verdi derdi
Aa yine maviyiim
Hadi inşallah guzel sonuclar alırsın canimHatırlarsanız tup bebek tedavisi için zayıflamaya çalışmıştım 63e kadar inmistim
Transferim oldu yqrin test günüm dua edin güzel sonuçlar alayim
Bu arada iğneler ilaçlar 67yi gördüm yine:))
Aa hadi hayirli olsun canim kalbinde birsry olmamasina sevindimkardeşimin evine taşındım bugün
doktor işlemlerini hallettim artık burdayım
Afiyet olsun kaptanimSabah 1 yumurta 2 dilim sucuk 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı kaymak ve bal (ödülüm)
Öğlen 6 7 kaşık peynirli makarna
Akşam yok
Gün boyu 2 litre su arada 1 şekersiz neskafe ve 2 biskuvi
Meyve yiyemiyorum kızlar sevmiyorumZipzip-
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Şöyle bir geçmişe göz gezdirdim, kırmızı takımda başlıyorum. Hayırlı olsun
Eki Görüntüle 2993175
Kahvaltı 09.30
1 karışık tost
Öğlen 13.30
1 avuç karışık kuruyemiş,
1 bardak sıcak çikolata (iş arkadaşlarım hazırlayınca hayır diyemedim)
Akşam 18.15
2 kapya biber, yarım soğan ve 100 gr kadar kıymayı kavurdum, üzerine de sarımsaklı yoğurt döküp yedim.
2 lt su bir de
Evet hepsinden var bende bu hafta malesef ama yeni haftaya bomba gibi baslicamayy nasıl yağmur yağıyor burada gitme zaten
hepsini takipteyim
pastalar börekler
dönüyor dönüyor şükür normale merak etme
Goreceksin en az 1 kilo vericem annemleri ziyaretr gidicem iyyyhh kilo almissin dedirtmembu hafta aktif katıl bence verirsin işte
Kokar bacim kokar biz nefsimize hakim olalimEvdekiler vallahi çok fena, kaçamağa sebep oluyolar. Benim önümde sürekli yiyiyolar. Çikolata kokar mı yaaa
Aynen ben hepsiyle yakin arkadas oldum bu hafta hatta aburcubur aldirdim eşimeMotivasyonu kaybetmeyelim.
Kural neydi, gec vakitte ve gece yemeyelim. Buna dikkat edersek iyi.
Gündüz de ekmek ve hamurla çok yakın olmayacagiz zannedersem degil mi.
Afiyet olsun canim21 ocak menum
Sabah
3 hurma
1 avuc badem
15.00
2 yumurta ve peynirli omlet
Yarim salatalik
2 dilim ekmek
3 parmak kalinliginda cikolata
Cay
19.30
3 tuzlu kurabiye
1 fincan sahlep
clara
O benim işim deseydin.ney o kız
teşekkür ederim kizlarkalpte hiçbir şey çıkmadı doktor hatta kilo almami söyledi
Şuan hiç hazır degilim canim
Zor ama imkansız değil.Hedefine ulasman dileğiyle canım.Haftaya 4 gunlugune annemlerin yanina gidicez orada kacirabilirim ama oraya gitmeden 1 hafta vaktim var ve en az 1 kilo hedef koydum kendime aclik oyunlari oynayacagim
Mekik dedim canım da sonradan totom yemediney o kız
teşekkür ederim kizlarkalpte hiçbir şey çıkmadı doktor hatta kilo almami söyledi
İkisini de seçsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?