00p8lml9
Çok merak ediyorum cumayı bu hafta daha bi heyecanlıyım
Sonucumu gorunce depresyona falan girmeyesin diyeBem 4’te kediye kalktım yağıyordu. Şu an arabalar ve çatılar tutmuş. Ama kartopu oynanacak kıvama daha çok var.
Teşekkür ederim. Ayağa kalkıyo ama hiçbişey yemiyo. Gerşeyin tadı çok kötü diyo
Olur olur merak etme. Beni niye hazırlıyon , ben kendim hazırlanırım
Hurma az yedim ama kayisi daha fazlaydiOhhh ohhh afiyet olsun. Belirsiz miktardaki hurmalar harika olmuş
O kadar iddialısın yani, maşallah diyim de nazar değmesinSonucumu gorunce depresyona falan girmeyesin diye
Sakın söyleme kayısı fiyatlarını tavan yaptırır bu görümcekler var ya az değilHurma az yedim ama kayisi daha fazlaydigörümcem eve gidince nerden aldin, bağırsaklarıma cok iyi geldi bende alcam dedi
Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önceO kadar iddialısın yani, maşallah diyim de nazar değmesin
Ananasımı yedim geldim, yağlar yanıyor şu an haberin olsun
Hamile değilse iyidir iyiCordelia nasıl oldun canım
O muhteşem cuma kaçamağıydı ablammHeyecanla kahvaltini bekliyorum.
Malzemeden çalma bak küserim elini korkak alıştırma yavrucum
Günün aydın olsun bitanem
@Kahve __Kokusu haydi kızılderili dansı zamanı.
Kordiş bu hafta kırmızılarla hemhal
Yarın bütün günahlarimizdan arinacagiz canim. Aklımızda kalmamış olur poğaça mantı kola ...
Sabah yeni umutlara güzel menülere gebe. Sen de yoğurt yer misin mayacım
Buradayım seni yeni fark ettim.
Hay Allah noldu bu çocuğa koşturup terlemis olabilir. Eve gelinceye kadar da şifayı kapmıştır. Geçmiş olsun canımHer gün ayrı bir ekşın Kolay gelsin. Bayağı kalori yakmişsindir o iyi bari . Sinekten yağ çıkaracak hale geldim. Maya ile dolunayın bugün kaçamakları var. Artık içlerindeki gençlik ateşine güveniyorum. Sen naptın bakalım birazdan okurum herhalde
Günaydın canimGünaydın Kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydınlar herkeseKar, boran dinlemedim, yürüyüşten eve dönüyorum. Üstüne 15 dk kardiyo yapıp kahvaltımı yapacağım. Durmak yok
Afiyet olsun canimSporlarım ve ilk öğünüm tamamdır.
İlk öğün 12.15
Eki Görüntüle 2993487
4 dilim sucuk ve 1 yumurta,
Belirsiz miktarda zeytin,
1 kk peynir,
Limonlu bol yeşillik,
Kepek ekmek (2 yk yulaf unu, 1 yumurta, 2 yk süt ile yaptım.)
Artık bol bol su vakti.ugurbocuuu
Sporlarım ve ilk öğünüm tamamdır.
İlk öğün 12.15
Eki Görüntüle 2993487
4 dilim sucuk ve 1 yumurta,
Belirsiz miktarda zeytin,
1 kk peynir,
Limonlu bol yeşillik,
Kepek ekmek (2 yk yulaf unu, 1 yumurta, 2 yk süt ile yaptım.)
Artık bol bol su vakti.ugurbocuuu
Kolay gelsin canimSelam kizlar nasilsiniz ? Bugun kuzen gunu yaptilar evdeki sipa sayisinda artis var istekleri bitmiyoraksam gelirim yine
Sunu da suraya birakiyorum
Evet canım.Yürüyüşe cumartesi mi başlıyoruzCordelia cığım hep karıştırıyorum
Günaydın.Günaydın kızlar
Günaydın. Harikasın.Günaydınlar herkeseKar, boran dinlemedim, yürüyüşten eve dönüyorum. Üstüne 15 dk kardiyo yapıp kahvaltımı yapacağım. Durmak yok
İyiyim canım sorun yok teşekkürler.Cordelia nasıl oldun canım
Aklima gelmedi değil bu işin içinde bir çakallık olduğunu hissettim ama ispatlayamadim.çok fenasınız çoook
ne bileyim herkes pasta yemiş herkes vermiş var bi hikmeti herhaldededim cuma kaçamağını hamur işlerine verdim
oyy genç mi ben migel sarılayım.
kız karşı takım bence kekleri börekleri ekmekleri yemeden yazıyor taktik yapıyorlar sonra yedim ama verdim diyolaaa bak benden söylemesibundan sonra hergünkü menüme 1 adet lahmacun yazıcam aramızda şifre ama tabi yememiş olucam şşş çaktırma
Allah düşmanın da benim gibi hayırlısını versin ne diyimO muhteşem cuma kaçamağıydı ablammbugün yok öyle şeyler
Aklima gelmedi değil bu işin içinde bir çakallık olduğunu hissettim ama ispatlayamadim.Millet götürüyor ne bulursa sonra gelsin bin gramlar gitsin sekiz yüzler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?