Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sonucumu gorunce depresyona falan girmeyesin diye

O kadar iddialısın yani, maşallah diyim de nazar değmesin
Ananasımı yedim geldim, yağlar yanıyor şu an haberin olsun
Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önce Kabugunu da yüzüme sürdüm. Adam sofraya oturamadi korkusundan.
Masallah dediğin iki hafta sabitlikten kurtulamıyor totoşumu kaşimam lazım.

@Kahve __Kokusu haydi kızılderili dansı zamanı.

çok fenasınız çoook
ne bileyim herkes pasta yemiş herkes vermiş var bi hikmeti herhalde dedim cuma kaçamağını hamur işlerine verdim

oyy genç mi ben mi gel sarılayım.
kız karşı takım bence kekleri börekleri ekmekleri yemeden yazıyor taktik yapıyorlar sonra yedim ama verdim diyolaaa bak benden söylemesi bundan sonra hergünkü menüme 1 adet lahmacun yazıcam aramızda şifre ama tabi yememiş olucam şşş çaktırma

Günaydın Kızlar
Günaydın canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Günaydınlar herkese Kar, boran dinlemedim, yürüyüşten eve dönüyorum. Üstüne 15 dk kardiyo yapıp kahvaltımı yapacağım. Durmak yok
Günaydın canim
Afiyet olsun canim

haydi bakalım süpersin
7lilere gelince nicki değiştiricez biliyosun

Yürüyüşe cumartesi mi başlıyoruz Cordelia cığım hep karıştırıyorum
Evet canım.
Günaydın kızlar
Günaydın.
Günaydınlar herkese Kar, boran dinlemedim, yürüyüşten eve dönüyorum. Üstüne 15 dk kardiyo yapıp kahvaltımı yapacağım. Durmak yok
Günaydın. Harikasın.
İyiyim canım sorun yok teşekkürler.

Aklima gelmedi değil bu işin içinde bir çakallık olduğunu hissettim ama ispatlayamadim. Millet götürüyor ne bulursa sonra gelsin bin gramlar gitsin sekiz yüzler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…