Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese iyi haftasonlari
Evde olunca buraya daha az giriyorum okulda teneffüslerde bakıyordum
Olsun bakalım tatilin keyfini çıkaralim

Hacamattan korkuyordum ama hiç pişman olmadım kuzum
Hacamat beni mafetti

Yanlış yapmış yapan kanim düşmüş çok akıtmış kanımı heralde sırtımda o jilet izleri aylar sonra geçti günlerce hastalandım titredim migrenim için istedim günlerce migren ataklarım bitmedi

Ben günaydın demedim herhalde hanımlar

Yoğun bir gün, bir yandan kar yağıyor
Sizin oralar nasıl
burası çok soğuk ve bulutlu. dışarı çıkma fikrim vardı ama vazgeçtim. herkesin bir meşguliyeti var. tek başına dolaşmak istemedim.
bir de açıkçası bu aralar modum çok düşük. o nedenle dışarı çıktı mı gereksiz alışverişe sarıyorum. boşa para harcamayayım dedim.

biotin çok iştah açıyor canım. aklında olsun.

bilen birine gitmeli.

Evet evvelsi sene de hem antidepresan hem de solgarin 5000 lik biyotinini kullanmıştım önceden bu etkisini biliyor olunca kontrol altına alabiliyorum insallah tutucam kendimi

az önceki kahveden birşey anlamadım. Türk kahvesi yaptım beğenmedim. 2 yudumdan sonra döktüm. az Türk kahvesi ilave edip fincanda osmanlı kahvesi yaptım. onun da osmanlısını az koymuşum. tatsız geldi döktüm
neyse akşam üzeri filtre kahve içerim

Uzun zamandir kahve içmedim

Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önce Kabugunu da yüzüme sürdüm. Adam sofraya oturamadi korkusundan.
Masallah dediğin iki hafta sabitlikten kurtulamıyor totoşumu kaşimam lazım.

aha bu da tam annemlik
her şeyin kabuğunu sürüyor yüzüne.

o kadar detoks tarifi verdiniz ama ben ne içiyorum ekte üşengeçlik seviyem maksimum

Eklentiler

• image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…