Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önce Kabugunu da yüzüme sürdüm. Adam sofraya oturamadi korkusundan.
Masallah dediğin iki hafta sabitlikten kurtulamıyor totoşumu kaşimam lazım.
Gülmekten vücudumda kalori kalmadı

Selam kizlar nasilsiniz ? Bugun kuzen gunu yaptilar evdeki sipa sayisinda artis var istekleri bitmiyor aksam gelirim yine

Sunu da suraya birakiyorum

Kuş kadar yersek kuş gibi oluruz yani
Allah düşmanın da benim gibi hayırlısını versin ne diyim
Estağfurullah ne düşmanı abla, bugün de öyle yersem Kaptanım kalpten gider diye korkuyorum Neyse ben bebemi uyutmusken azıcık yürüyem evin içinde

selam kızlar
Saçımı uzun yıllar sonrası küt kestim bugün
Gule gule kullan canım iyi yapmışsın hafiflersin
Ben de 5 tane vitamin takviyesine başladım saçım icin gürleşsin diye önümüzdeki hafta bi arkadaş toplantısı var orda da uzun kalsın saçım hemen sonra keseceğim çok kısa olmasa da şöyle bi 4 parmak zaten kürek kemiğine ancak geliyor omzunda küt keseceğim vitaminlerin etkisini daha iyi gözlemlemek için

Yok kız bir goruneyim adama belki bana da kilo al zayıflama der

Güle güle kullan canım.

güle güle kullan canım

Gule gule kullan canim

Günaydın canim
teşekkür ederim ballar
teşekkür ederim özelden fotosunu atabilir misin neler kullanıyorsun? Bende döküldü diue kestim. kız kürek kemiği ne hey masallah be. kurek kemiği totonun oralar oluyo .

teşekkür ederim ballar

teşekkür ederim özelden fotosunu atabilir misin neler kullanıyorsun? Bende döküldü diue kestim. kız kürek kemiği ne hey masallah be. kurek kemiği totonun oralar oluyo .
Yok kız kürek kemiği sutyen lastiği hizası oluyor
Ben eczacıbaşının
Biyotin d vitamini magnezyum omega3 ve zinco tek tek olarak aldım multivitamin den daha güzel ölüyormuş etkisi tek tek kullanılan vitaminlerin

Herkese iyi haftasonlari
Evde olunca buraya daha az giriyorum okulda teneffüslerde bakıyordum
Olsun bakalım tatilin keyfini çıkaralim

Hacamattan korkuyordum ama hiç pişman olmadım kuzum

Kaptanım sarı takımda sadece adım zorunluluğu vardı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…