Tamam canımNormal suçeşmeden aktığı gibi
Ne haberi canım vefat falan mı?Selam kızlar. Gün sonu vermeye geldim yine. Birde dün aklıma geldi, o kadar kendime güvendim ama akşam kızımla kek yapmıştık, ısrarına dayanamayıp 1 dilim yedim akşam 8 gibi. Bugün ise;
Eki Görüntüle 2994075
Sabah 11.30
1 yumurta ile 1 tabak menemen
Öğlen 14.00
2 dilim ekmek ile tost
Akşam 17.30
1 parça pirzola
Toplam 1,5 lt su. Kötü bir haber aldım, benim iştah gitti.. Bu akşam anca bu kadar.
Bağlatabilmek büyük şansBizde gecen yaz koye gittik kendi paketlerimiz yetmedi internet baglattik
Az yemissin bak dikkat et benim gibi olma akşam bi meyve ye bariSelam kızlar. Gün sonu vermeye geldim yine. Birde dün aklıma geldi, o kadar kendime güvendim ama akşam kızımla kek yapmıştık, ısrarına dayanamayıp 1 dilim yedim akşam 8 gibi. Bugün ise;
Eki Görüntüle 2994075
Sabah 11.30
Öğlen 14.00
2 dilim ekmek ile tost
Akşam 17.30
1 parça pirzola
Toplam 1,5 lt su. Kötü bir haber aldım, benim iştah gitti.. Bu akşam anca bu kadar.
Eveeet çok komik bu teyzeTeyze de kıbrıslı mi ne değil mi
Yok yok, Allah korusun.Ne haberi canım vefat falan mı?
Olamazzzz.Yok yok, Allah korusun.
3 ay önce ben 75 kiloyken buluştuğum ve sohbet boyunca 'kilo vermekte ne kadar kararlı olduğumu!' anlattığım arkadaşım Ankara'ya geliyormuş, haftaya buluşalım dedi..
Bugüne kadar yediğim yeter kaptanımAz yemissin bak dikkat et benim gibi olma akşam bi meyve ye bari
Allah başka dert vermesin tabii. Keyfim kaçınca iştahım gider benim, bunu kullanmam lazımOlamazzzz.
Afiyet olsun kaptanimMenu
Sabah 10.00 2 dilim kepek ekmek, 2 kaşık menemen, 1 çay kaşığı bal kaymak aldım
Öğlen 14.00 yeşilçay ve 3 kuru kayısı bi tatlı kaşığı kuru üzüm
Akşam 16.30 4 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık tavuk sote yanında 2 kaşık yoğurt 1 dilim tbe
Günboyu 2 litre su birazdan 1 tane yiyebilirsem mandalina
Dışarı çıktık karda yürüdüm adımım az kaldı evde yürüyüp aticam birazdan
Afiyet olsun canimSelam kızlar. Gün sonu vermeye geldim yine. Birde dün aklıma geldi, o kadar kendime güvendim ama akşam kızımla kek yapmıştık, ısrarına dayanamayıp 1 dilim yedim akşam 8 gibi. Bugün ise;
Eki Görüntüle 2994075
Sabah 11.30
Öğlen 14.00
2 dilim ekmek ile tost
Akşam 17.30
1 parça pirzola
Teşekkür ederim kuzumMerhaba , hoşbuldumMaşallah canım, çok güzel kilo vermişsin valla ben 10 kilo versem eski kıyafetlerime yavaştan girebilirim Senin de bebeğin küçük değil mi?Beslenme şeklin nasıl? Spor yapıyor musun? Ve 10 kiloyu ne kadar sürede verdin?
Geyik yapıyorum, Allah aşkına gerçekten üzülen vardır diye yazmak istedim. İştahımın kesildiği doğru ama beni bununla yargılayacak insanla muhattap olmam zaten. Çok gülüp eğleneceğiz biz, baya kafa bulacak benimleYok yok, Allah korusun.
3 ay önce ben 75 kiloyken buluştuğum ve sohbet boyunca 'kilo vermekte ne kadar kararlı olduğumu!' anlattığım arkadaşım Ankara'ya geliyormuş, haftaya buluşalım dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?