İnşallah duzeliriz ya ben de ablamlar burda diye yedikçe yiyorum hiç durmadan yiyoruz korkunç bir şekildevalla doğruyu söylemek gerekirse menülerim hala çok dolu. iş günleri kahvaltı yapmayıp direk öğlen yemeği yesem, arada az çiğ kuruyemiş ve meyve, akşam yemeği şeklinde olsa güzel kilo veriyorum ben. işte bu 2 haftadır bozdum. ona dönmeye çalışıyorum. olacak inşallah
Afiyet olsun canimmenüm
sabah 10.00 peynirli salamlı yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin
12.00 kremalı nescafe
15.00 bir portakal bir mandalina bir avuç badem
17.30 civarı fırında tavuk biraz patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği
adım 8.200 de kaldı çocuk hasta çok yürüyemedim tam istediğim gibi
bir de hafta sonu su ne içtim hatırlamıyorum
ve bolca ev temizliği, çocukla yuvarlanmacalar
Cordelia Zipzip- Elhan
geçmiş olsun canım.menüm
sabah 10.00 peynirli salamlı yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin
12.00 kremalı nescafe
15.00 bir portakal bir mandalina bir avuç badem
17.30 civarı fırında tavuk biraz patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği
adım 8.200 de kaldı çocuk hasta çok yürüyemedim tam istediğim gibi
bir de hafta sonu su ne içtim hatırlamıyorum
ve bolca ev temizliği, çocukla yuvarlanmacalar
Cordelia Zipzip- Elhan
Kısa zamanda çok güzel kilo vermişsin canım, istediğin kiloya ulaşırsın inşallahTeşekkür ederim kuzum
Buraya geldiğimde 20Kasimdi yani tam 2 ay oldubebeğim 7.5 aylıktı çok ciddi gece yeme problemim vardı. Emzirdikce acıkıyordum ve kendimi geceleri yerken ve pişmanlık içinde buluyordum. Kısır bir döngü ama çok şükür çıktım sadece adim sayılarima dikkat ederek iki ayda verdim 10 kiloyu. Tabi başta illa ki 2-3 kiloluk ödem de olabilir
Sadece adim sayılarim derkenyani ekstra spor yapmadim. Ama beslenme düzenimi değiştirdim. Salata sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
Hoşbuldum canım , inşallah ben de sizler gibi dikkat edebilirim , ideal kiloma ulaşabilirimHoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
canım masterfitte zaten takımlarda günlük 8000 adım şartı var. ama isteyen ve de zamanı olan daha fazla atıyor. kimi telefonla kayıt altına alıyor. kiminde de benim gibi bileklik var. ben de burada yarışmaya katıldıktan sonra aldım. tavsiye ederim çok teşvik edici oldu. sabah kalkar kalkmaz koluma takıyorum. gece yatana kadar kolumda.Kısa zamanda çok güzel kilo vermişsin canım, istediğin kiloya ulaşırsın inşallahBenim de bir yerden başlamam gerek, yeme düzeni oluşturup, spor yapmalıyım. Günlük kaç adım attın peki? Adım atmak o kadar etkiliyor mu zayıflamayı ?
Hoşbuldum canım , inşallah ben de sizler gibi dikkat edebilirim , ideal kiloma ulaşabilirim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun
geçmiş olsun canım.
Kaptanım ben kilo verme adına büyük rakamlar hedeflemiyorum, o yüzden bu şekilde besleniyorum. Çünkü kızım şu an sadece anne sütü alıyor, ekstra mama filan da kullanmadığımız için şok diyet menülerini tercih etmiyorum. Amacım sadece porsiyon kontrolü ve haftalık 100gr da olsa eksilebilmek. İnanın buraya gelmeden önce inanmayacaksınız belki ama bu menünün 3 katını çok rahat yiyordumCanım sen bu hafta diyet yapmıyor.musun yoksa hep böyle miydi menün böyle mi ilerliyorsun
Canım geldi ama ben onu açamadım ya. Yarın yeğenlerim ile halletmeye çalışacağım. Saat mı bozuk ben mi yapamadim bilmiyorumfesang bilekliğin geldi mi?
Burda Masterfite katıldığım için günlük 8000 adım sınırı var onu tamamlamak için de elimden geldiğince hareketli oluyorum . Yemeyi de azalttığım için hızlı verdim bakalım umarım devamı gelirKısa zamanda çok güzel kilo vermişsin canım, istediğin kiloya ulaşırsın inşallahBenim de bir yerden başlamam gerek, yeme düzeni oluşturup, spor yapmalıyım. Günlük kaç adım attın peki? Adım atmak o kadar etkiliyor mu zayıflamayı ?
Hoşbuldum canım , inşallah ben de sizler gibi dikkat edebilirim , ideal kiloma ulaşabilirim
İnanıyorum canımm eski düzenine hemen dönersinvalla doğruyu söylemek gerekirse menülerim hala çok dolu. iş günleri kahvaltı yapmayıp direk öğlen yemeği yesem, arada az çiğ kuruyemiş ve meyve, akşam yemeği şeklinde olsa güzel kilo veriyorum ben. işte bu 2 haftadır bozdum. ona dönmeye çalışıyorum. olacak inşallah
Hoşbuldum canım
İnşallah canım devam et, ipin ucunu kaçırınca kiloları geri alıyorsun .Burda Masterfite katıldığım için günlük 8000 adım sınırı var onu tamamlamak için de elimden geldiğince hareketli oluyorum . Yemeyi de azalttığım için hızlı verdim bakalım umarım devamı gelir
Anladım canım bilmiyordum emzikli olduğunu sen ayarlarsın kendini o zaman canımKaptanım ben kilo verme adına büyük rakamlar hedeflemiyorum, o yüzden bu şekilde besleniyorum. Çünkü kızım şu an sadece anne sütü alıyor, ekstra mama filan da kullanmadığımız için şok diyet menülerini tercih etmiyorum. Amacım sadece porsiyon kontrolü ve haftalık 100gr da olsa eksilebilmek. İnanın buraya gelmeden önce inanmayacaksınız belki ama bu menünün 3 katını çok rahat yiyordum
Buraya yazmak bana sorumluluk yükledi ve yazınca farkediyorum ne kadar çok yediğimi
Anladim canim hayat zor ve pahali Allah yardimcmi ilsun hepimizinDüğün salonuna garson olarak gidiyor
Tamam iyi seylerden konusalimTabii psikiyatrist verdi, 1 yildan fazladir kullandim, 10 kilo aldim (62 idim).
Bahara azaltacağız ins.
Sinir krizlerim vardı canım, aglama krizlerim. Hamd olsun daha iyiyim. Bosver, iyi seylerden bahsedelim
Tamam canisiugurbocuuu
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotografli ,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar yapilmali...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@aytozuvegece
@Tutku44
Ankee
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
@Aomine Daiki
Beth18
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
YaparsinMinii
@DombiliKus
Karnabahar mantisi nasil oluyor?Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.30
Tavada 1 tam bir beyaz yumurta omlet içine iki dilim kaşar peyniri
2yk yumurtalı patates kavurması
3 siyah zeytin
2yk Menemen
Ara 1 Türk kahvesi sade
Ara 15.00
Haşlanmış balkabağı üzerine 1 YK tahin 1yk pekmez
Akşam 18.00
Bizimkilere mantı bana da karnabahar mantısıçok iyi oldu ama
1 kase mercimek çorbası
Su 3lt
Adım sayım eksik bebem uyursa kalkıp yürüyeceğim
Zipzip- Elhan Cordelia
Ben de iyiyim canım. Bıraktığım yerdeyimMerhaba canim iyiyiz sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?