Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah duzeliriz ya ben de ablamlar burda diye yedikçe yiyorum hiç durmadan yiyoruz korkunç bir şekilde

menüm
sabah 10.00 peynirli salamlı yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin
12.00 kremalı nescafe
15.00 bir portakal bir mandalina bir avuç badem
17.30 civarı fırında tavuk biraz patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği
adım 8.200 de kaldı çocuk hasta çok yürüyemedim tam istediğim gibi
bir de hafta sonu su ne içtim hatırlamıyorum
ve bolca ev temizliği, çocukla yuvarlanmacalar
Cordelia Zipzip- Elhan

Eklentiler

• DB4EDEE1-07D5-49B4-BC97-C3ABABD4D1DF.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 30
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun

geçmiş olsun canım.

Kısa zamanda çok güzel kilo vermişsin canım, istediğin kiloya ulaşırsın inşallah Benim de bir yerden başlamam gerek, yeme düzeni oluşturup, spor yapmalıyım. Günlük kaç adım attın peki? Adım atmak o kadar etkiliyor mu zayıflamayı ?
Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
Hoşbuldum canım , inşallah ben de sizler gibi dikkat edebilirim , ideal kiloma ulaşabilirim

canım masterfitte zaten takımlarda günlük 8000 adım şartı var. ama isteyen ve de zamanı olan daha fazla atıyor. kimi telefonla kayıt altına alıyor. kiminde de benim gibi bileklik var. ben de burada yarışmaya katıldıktan sonra aldım. tavsiye ederim çok teşvik edici oldu. sabah kalkar kalkmaz koluma takıyorum. gece yatana kadar kolumda.

Canım sen bu hafta diyet yapmıyor.musun yoksa hep böyle miydi menün böyle mi ilerliyorsun
Kaptanım ben kilo verme adına büyük rakamlar hedeflemiyorum, o yüzden bu şekilde besleniyorum. Çünkü kızım şu an sadece anne sütü alıyor, ekstra mama filan da kullanmadığımız için şok diyet menülerini tercih etmiyorum. Amacım sadece porsiyon kontrolü ve haftalık 100gr da olsa eksilebilmek. İnanın buraya gelmeden önce inanmayacaksınız belki ama bu menünün 3 katını çok rahat yiyordum
Buraya yazmak bana sorumluluk yükledi ve yazınca farkediyorum ne kadar çok yediğimi

Burda Masterfite katıldığım için günlük 8000 adım sınırı var onu tamamlamak için de elimden geldiğince hareketli oluyorum . Yemeyi de azalttığım için hızlı verdim bakalım umarım devamı gelir

İnanıyorum canımm eski düzenine hemen dönersin

She-Raa hoşgeldin canım. Ankee mayacim geçmiş olsun
Hoşbuldum canım
İnşallah canım devam et, ipin ucunu kaçırınca kiloları geri alıyorsun .
Ben de acayip gaza geldim yarın Pazartesi, diyete başlama günü

Anladım canım bilmiyordum emzikli olduğunu sen ayarlarsın kendini o zaman canım bebeğini iyi günlere büyüt

Düğün salonuna garson olarak gidiyor
Anladim canim hayat zor ve pahali Allah yardimcmi ilsun hepimizin
Tabii psikiyatrist verdi, 1 yildan fazladir kullandim, 10 kilo aldim (62 idim).
Bahara azaltacağız ins.
Sinir krizlerim vardı canım, aglama krizlerim. Hamd olsun daha iyiyim. Bosver, iyi seylerden bahsedelim
Tamam iyi seylerden konusalim mesela ne kadar cok kilo verdin ya sen bu arada artikrakip arkadas degil miyiz yani bu hafta o yok mu yoksa ben etiketlemiim seni surekli menume
Tamam canisi
Karnabahar mantisi nasil oluyor?

23 ocak menum
Sabah 10 civari
4 kk peynir
Yarim sucuklu kasarli tava
1 tk tahin pekmez
1 tk kaymak
2 dilim ekmek
Cay

14.00
1 kepce sebzeli mercimek corbasi
4 izgara kofte
2 yk kiymali makarna

Ara
2 tuzlu kucuk kurabiye
Filtre kahve

1.5 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…