Sadece 2 gün. Onun dışında uydum. Ama çok yedim. Neyse tekrar vereceğim inşallah.Yok cnm yağmadı
Arada soğuğu oluyor kendi yok :)
Aksam kuralini bozdunmu cnm
Ben sen başlasam iyi olacakBen bol bol yiyorum. P tesi 86427896009. diyetime başlıyorum.
niye o kadar un almış ki?Ben sen başlasam iyi olacakeşim 584668433 kg un almış da taşınana kadar bitir bunu diyor (yaza tayinciyiz de )
Sağol canım umarım güzel olur da koşarım hep hahaGüle güle kullan. Güzel saçlarla ilk gününde bol yürürsün sen.
Eşin çok çakal. Taşınırken onca eşyanın arasında un da taşınır.Ben sen başlasam iyi olacakeşim 584668433 kg un almış da taşınana kadar bitir bunu diyor (yaza tayinciyiz de )
Gelsin börekler gitsin tatlılar.niye o kadar un almış ki?
Güle güle kullan bitanem. Geceye kadar vaktin var. Tamamlarsin inşallah. Seni mutlu heyecanlı görmek çok güzel.Arkadaşlar çok uzun yıllardan sonra ilk defa saçımı boyatmaya geldim. Oturacakmisim birkaç saat,Elhan umarım adımları tamamlarım
Börek çörekleri güzel yapıyormuşumniye o kadar un almış ki?
Öyle de ne bileyim, beyaz una göre keğeği biraz fazlaEşin çok çakal. Taşınırken onca eşyanın arasında un da taşınır.
He valla, olan bana oluyorGelsin börekler gitsin tatlılar.
Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme yoktur onun başka belirtileri de olur benim ki kas yorgunluğu akşamları bisey yemiyorum yatarken su icip çok ac yatıyorum ikindileyi spir yapıyorum gece de 3 4 kez çocuğu emziriyorum yordu beni ağır geldi hala halsizim kuru meyve yedim yeşilçay ile takviye kullanmaya başladım insallah kısa surede etki ederdikkat et kendine. bende de bu ara acayip halsizlik var. dolunaya bağladım ama geçen gün birşey okudum o da kafama takıldı. midede, bağırsaklarda kurt olursa o da halsizlik yaparmış. olmazsa akşam çiğ kabak çekirdeği yiyeyim. denemek istiyorum
Kilon guncel mi canım boyun kaç yaşın kaç?Börek çörekleri güzel yapıyormuşum
Öyle de ne bileyim, beyaz una göre keğeği biraz fazla
He valla, olan bana oluyor
Halsizlik kansizliga işaret olabilir. Bir sürü nedeni olabilir. Bence bi kan testi yaptır.dikkat et kendine. bende de bu ara acayip halsizlik var. dolunaya bağladım ama geçen gün birşey okudum o da kafama takıldı. midede, bağırsaklarda kurt olursa o da halsizlik yaparmış. olmazsa akşam çiğ kabak çekirdeği yiyeyim. denemek istiyorum
Güncellemem gerek. 170 boyundayım, 91,8 kiloyum( sabah tartıldım) 33 yaşındayım. 6,5 aylık bebeğim var. Emiyor, mama içiyor, ek gıda alıyor. Diyet yapmamın tam zamanı aslındaKilon guncel mi canım boyun kaç yaşın kaç?
O zaman fazla almamişindir cnmSadece 2 gün. Onun dışında uydum. Ama çok yedim. Neyse tekrar vereceğim inşallah.
Geçmiş olsun cnmAllah korusun canım aklına öyle şeyler getirme yoktur onun başka belirtileri de olur benim ki kas yorgunluğu akşamları bisey yemiyorum yatarken su icip çok ac yatıyorum ikindileyi spir yapıyorum gece de 3 4 kez çocuğu emziriyorum yordu beni ağır geldi hala halsizim kuru meyve yedim yeşilçay ile takviye kullanmaya başladım insallah kısa surede etki eder
Salı gününe de randevu aldım dahiliyeye gideceğim
Çalışmak diye birşey yok. Yeme gerçekten insan alışıyor. Aklına yemek gelmiyor bir sure sonra. Sigarayı ilk bıraktığım 1 yıl aklıma gelirdi. Şimdi hiç gelmiyor. Yani bu bağımlılık hemen bitmez canım.O zaman fazla almamişindir cnm
Gece yemesi direk kilo yapiyor
Bende tekrar basladim bakalim
En geç 8 den sonra bisey yememeye calisacam
Geçmiş olsun cnm
Aksam yemegimi yemiyorsun, kaç ta kapatiyorsun günü
Benim başladığım kilodasin. Aynı boydayiz. Bebiş az daha büyüsün istersen. Ama sonra başka mutlaka.Güncellemem gerek. 170 boyundayım, 91,8 kiloyum( sabah tartıldım) 33 yaşındayım. 6,5 aylık bebeğim var. Emiyor, mama içiyor, ek gıda alıyor. Diyet yapmamın tam zamanı aslında
Ben de seniiiiGüle güle kullan bitanem. Geceye kadar vaktin var. Tamamlarsin inşallah. Seni mutlu heyecanlı görmek çok güzel.
Seviyorum bu kızı ya
Selam canim iyiyim sen nasilsinSelam ballarım nasılsınız
YaaaBenim başladığım kilodasin. Aynı boydayiz. Bebiş az daha büyüsün istersen. Ama sonra başka mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?