Her zaman olmuyor tabi ama bu hafta iki tane olmuş. Eksik eleman olunca cagirmislar. Kasimdan beri gitmiyoduşimdi gördümevet akşam yemelerimi kesmem lazım.
hergün düğün oluyor mu canım? pandemi var ya ondan sordum.
yaparsın. xiaomi mi almıştın?
Harika bir eksi canım. Teşekkür ederim.
Benimde her zaman düşüktürkızlar benim tansiyon hep düşük ya
sabahları kalkıyorum 30dk geçiyor olcuyorum 9a5
kahvaltıda o kadar tuzlu peynir yedim 1 saat geçti 10a 6 olmuş anca
Cok gecmis olsun canim artik ikinciyi gecirenleri duyuyorum cevremde bu ara cok artti . Guzel beslen bu surecte cok etkili beslenmek
Benim de oyle canim hatta 11 e ciksin cok fena oluyorum . Nabzimda dusuktur aslinda bu avantajmis spor icin .kızlar benim tansiyon hep düşük ya
sabahları kalkıyorum 30dk geçiyor olcuyorum 9a5
kahvaltıda o kadar tuzlu peynir yedim 1 saat geçti 10a 6 olmuş anca
Bizimkiler 15 gun daha evde en az
Geçmiş olsun daydayim.
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Benimde dusuk tansiyonum canim da gecen olctum ilk defa normal degerlere dönmüş
Benimde her zaman düşüktür
baş ağrısı yapıyor mu kızlar sizdeBenim de oyle canim hatta 11 e ciksin cok fena oluyorum . Nabzimda dusuktur aslinda bu avantajmis spor icin .
Gorecegim insallah canim hele suCumaya eksiler gelir canim
Günaydın canim
Dahada iyi olursun inşallah canim
Cumaya kadar eksiye gecersin canim
Bizimde her yer buz. Dün anneme gittik. Akşam dönüşte araba kaydi eşim birakti suremedi falanBizimkiler 15 gun daha evde en azkim icat etmisse bu tatili heryerde buz disarida cikamiyoruz Ankaraya 1 gun kar yagar 1 ay buz tutar
Hatta kızıyor aetık bırak yeter diyorda yok diyorum devam edeceğim.Benimki de vicdan yapar çatalla ağzıma verir açlıktan ölecek değiliz boyleler işte.benim gibi cadı birisi hiç aç kalır mı
Sporuna bayılıyorum gayretin takdir edilir gerçekten.
Kaptanım rüzgarı arkama aldım hız kesmeden devam etmek istiyorumHarika bir eksi canım. Teşekkür ederim.
Dusukken yapmiyor yani bazen 8 4 e inmisligi olunca dermansiz hissediyorum ama hafif yukselse bas agrisi yapiyorbaş ağrısı yapıyor mu kızlar sizde
Sık sık başım ağrır normalde de zaten aksine hafif bir yukseldigi zaman migren gibi tutar. Mesela hamileliklerimde bile 12 13 olsun sanki 15 16 olmuş gibi olurdum ben.baş ağrısı yapıyor mu kızlar sizde
Haftasonu kaçamaklarına engel oluyor bu pazartesi tartısiEksin cok guzel tebrik ederim canim
Bak 2 tane yaşlı kadınız şurada,bir ben birGorecegim insallah canim hele suElhan ile HanimKelesimiGetir in yazismalarini okudum hirs yaptim valla
Cumaya kadar eksiye gecersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?