- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
Çok haklısın hocam benşmle yaşıt olanlara bakıyorumda cideden çökenler var biz gene şanslıyız hareketliyiz dikkat ediyoruz yediğimiz şeylerede.Menepozumuza rağmen çok iyiyiz bence de. Aynı yaştaki arkadaşlarım teyze gibi duruyor ve bunu normal görüyorlar. Acaba bende bir sıkıntı var mı diye kendimden şüpheleniyor sonra mendil sallıyorum.Senden bir farkım yok. Az yiyorum. Anca koruyabiliyorum yoksa dizginlerinden boşanan at gibi saldırırim her şeye Allah korusun. Benim en büyük şansım burada olmam. KK var olsun.
Eşinin iş dönüşünün geç olması iyi değil. Hafif şeyler yemeyi ona alıştır desem erkekler bunu düşünmez ki ....
Doğuma bile 60 kiloyla gittim yani.Aynen katılıyorum eskiyi düşündüğümde yediğim o zamanın yarısından bile az ana yine de kilo alıyorsun dikkat etmesen
Günaydın canım.Günaydın kizlar
Günaydın. İnşallah canım.Günaydın güzel bir pazartesi olsun inşallah.
Sağlıklı günler dilerim.
Günaydın canım. Sen öpünce ısındı.Günaydın kızlarcım
Hava buzzzz öpüyorum hepinizi
Canin insta yok bende. Bazen açılıyor bazen açılmıyor. Bunu açamadım.Cordelia tatlım nasıl fikir ama
Receitas fit / Emagrecer on Instagram: "Ah se eu pudesse como eu queira 😂😂😂 🎥Por: @humoremfamilia.oficial ❤️"
24K likes, 744 comments - cardapiofito on January 2, 2022: "Ah se eu pudesse como eu queira 😂😂😂 🎥Por: @humoremfamilia.oficial ❤️".www.instagram.com
Ooo çok iyi.Kilomu fotoğraflı paylaşacağım totem yapıyorum
Cuma 66,9
Bugün
Süper canim. Yakında 7bler geliyor. Pes etme. Yaza ne kaldı.Günaydınlar herkese. Dün akşam kaptanımı dinleyerek akşam yediğim 1 parça en üstüne 1 bardak süt ve 1 küçük muzla shake yapıp içtim. Tabi ki süt dokunduO kadar sporun üstüne 86.8 kilo çıktım. -200 gr
Günaydın canım.Gümnaydınlar hanımlar
Günaydın canım.Günaydın
Günaydın canım benim.Günaydınnn
Kilom: 86,8 (sabitim)
Gerçi tartilacagimi unutup bi 500ml kadar su içmeseydim iyiydi
+150 Eki Görüntüle 2994347 reglim yaklasti ondan sanirim oysa ben eksi bekliyordumZipzip- ugurbocuuu
Canım sen hafif şeyler yediğinde sana karışmıyorsa sıkıntı olmaz. İlla benimle oturup yiyeceksin diyorsa o iyi değil.Çok haklısın hocam benşmle yaşıt olanlara bakıyorumda cideden çökenler var biz gene şanslıyız hareketliyiz dikkat ediyoruz yediğimiz şeylerede.
Bende işte dolaba dalan biride değilim ki hiç,sıkıntı çabuk kilo almam bu hep vardı bende,bir dönem çok zayıftım 45 kiloyla kaç yıl devam ettim.
Hafif şey yemesi olmaz ki adam öğlen iş yerinde yiyor akşam gelincede yemek yemesi lazım,çok aşırı yiyen biride değil..
Askim 2 gundur yemiyorum evdekiler bitti daha da aldirmam eşime. Dun aksam hepsini onun onune koydum bitirdi yoksa ben gelir gider yerdimtamam kızlar şu soğanı koymadım, bu akşam onu da koyayım
bana zeytinyağında bekletilmiş sarımsak ayaklara sürünce çok iyi gelmişti, kızlar onu yapıyormuş çocuklara onu yaptım bir de ama burnu iyicene akmaya başladı. gerçi belki geçiyordur akmaya başladıysa inşallah yaa
kız sen gofretleri yiye yiye nasıl 1.6 kilo verdim 2 günde yaa??
Elhan bu arada menülerime şifreli lahmacunlarımı eklemeyi unutmuşum, her gün 2 tane acılı
Tesekkurler canimMaşallah canım tebrikler
Günaydınlar canısıGünaydın canım.
Günaydın. İnşallah canım.
Günaydın canım. Sen öpünce ısındı.
Canin insta yok bende. Bazen açılıyor bazen açılmıyor. Bunu açamadım.
Ooo çok iyi.
Süper canim. Yakında 7bler geliyor. Pes etme. Yaza ne kaldı.
Günaydın canım.
Günaydın canım.
Günaydın canım benim.
Neden artı acep. ? Neyse cuma harika bir eksi olacak. Darısı başıma. Cuma ben de başlayacağım. Bugün tartıldım. Ohhhaaaa dedim.
Beraber yiyoruz zaten akşamları,onun üzüldüğü ben az yiyince doymuyorsun diyor.Canım sen hafif şeyler yediğinde sana karışmıyorsa sıkıntı olmaz. İlla benimle oturup yiyeceksin diyorsa o iyi değil.
kaç çıktın kızGünaydın canım.
Ooo çok iyi.
Günaydın canım.
Günaydın canım.
Günaydın canım benim.
Neden artı acep. ? Neyse cuma harika bir eksi olacak. Darısı başıma. Cuma ben de başlayacağım. Bugün tartıldım. Ohhhaaaa dedim.
Çok geçmiş olsun,umarım çok rahat atlatırsınız bunu
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Canım paylaştığım linkte göbekli bir kadın dolabına bikinilerini asmış. Dolabı açıp bir kutu alıyor kremali pasta veya dondurma gibi bir şey. Tam kaşığı daldiracak gözüne bikiniler ilişiyor sonra kutuyu koyup iki yumurta alıp dolabı kapatıyor.Günaydın canım.
Ooo çok iyi.
Günaydın canım.
Günaydın canım.
Günaydın canım benim.
Benimde dusuk tansiyonum canim da gecen olctum ilk defa normal degerlere dönmüşkızlar benim tansiyon hep düşük ya
sabahları kalkıyorum 30dk geçiyor olcuyorum 9a5
kahvaltıda o kadar tuzlu peynir yedim 1 saat geçti 10a 6 olmuş anca
Gordum abla Allah rahmet eylesinFatma Girik bu sabah vefat etmiş,mekanı cennet olsun nurlar içider uyu büyük usta.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Benimki de vicdan yapar çatalla ağzıma verir açlıktan ölecek değiliz boyleler işte.Beraber yiyoruz zaten akşamları,onun üzüldüğü ben az yiyince doymuyorsun diyor.
Hafta sonu kahvaltıyı iyi yaptım iyi yedim hakkını verdim yani,sporlada azalttım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?