Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Az yiyorum cidden,eskidende öyleydim dolu tabak yemezdim hiç,diyete başlayınca hızlı kilo gitti bir anda.
Birde sigarada bitince iştah açılır denir ya oda yok bende.
Arada bir kaç tane yiyorım akşam fazla yedim,o kadarda olsun yani.

Benim hayalimdeki yerdesin.
O tartıda aynı senin gibi düşünürdüm. Salma fikrin sağlıklı beslenme yönünde olduktan sonra endişe etmene gerek yok. Kaçamak olduğunda veya ölçüyü kacirdigimizda ertesi günü sağlıklı beslenerek telafi ederdim. Yoğurt gün içinde mutlaka tüketilmeli . 20.00 ' den sonra çay ve sıvılardan başka bir şey tüketilmemesi bana mantıklı geldi.

Bizlerde birazda metabolizma yavaşlıyor diyetisyende söylüyor bunu,menapoz vücudu ne hale getiriyor hocam.
Çok fazla yiyen biride depilim ki,şiödi bile mşnik yuvarlk ekmeğin içine maydonoz yeşil zeytin ufk bir dilim peynir koydum yedim.Al sana kahvaltı yumurta ble canım istemedi bugün.
Bizdede akşamları saat 8'den sonra yemek yeniyor,eşimerken gelemiyor bugün erken gelecek havadan dolayı..

İyiyim bitanem. guzel haberlerini bekliyorum . Daha iyi hissederim o zaman.
Yaaa çok teşekkür ederim abla karda kaymasaydim iyiydi ama oldu işte.youtube da bulduğum egzersizleri yapıyorum ama geçme olmadı sadece azalma oldu.doktora da gidemiyorum yollar buz pisti gibi bu halimede şükür

Spor niye yok bitanem
Soya makarnası nasıl bir şey ilk kez duydum.
Normal makarnaya gore daha ince. Ama saati cok gec olfu farkindayim. Ayy cok kotu birgundu. Sabahtan calismam gerekti. Sonra dus alip kizimin arkadasinin dogum gunu partisine gittik, ordan yekek yeneye eve geldiginde saat gece olmustu. Bugun olcak ama spor

+150 Eki Görüntüle 2994347 reglim yaklasti ondan sanirim oysa ben eksi bekliyordum Zipzip- ugurbocuuu
Cumaya eksiler gelir canim
Herkese günaydın kızlar
Günaydın canim
Yaaa çok teşekkür ederim abla karda kaymasaydim iyiydi ama oldu işte.youtube da bulduğum egzersizleri yapıyorum ama geçme olmadı sadece azalma oldu.doktora da gidemiyorum yollar buz pisti gibi bu halimede şükür
Dahada iyi olursun inşallah canim

Menepozumuza rağmen çok iyiyiz bence de. Aynı yaştaki arkadaşlarım teyze gibi duruyor ve bunu normal görüyorlar. Acaba bende bir sıkıntı var mı diye kendimden şüpheleniyor sonra mendil sallıyorum. Senden bir farkım yok. Az yiyorum. Anca koruyabiliyorum yoksa dizginlerinden boşanan at gibi saldırırim her şeye Allah korusun. Benim en büyük şansım burada olmam. KK var olsun.
Eşinin iş dönüşünün geç olması iyi değil. Hafif şeyler yemeyi ona alıştır desem erkekler bunu düşünmez ki ....

Spor avantajını kacirabiliriz adım tamamlamaman kötü olmuş. Doğum gününde pasta yedin mi

Aynen katılıyorum eskiyi düşündüğümde yediğim o zamanın yarısından bile az ana yine de kilo alıyorsun dikkat etmesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…