- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
Az yiyorum cidden,eskidende öyleydim dolu tabak yemezdim hiç,diyete başlayınca hızlı kilo gitti bir anda.ay ondan bir şey olmaz yaa
o kadar az yemeğin üstüne onun da kilo yapmaması lazım artık
ben de cumartesi mi pazar mı ne yedim yazmıştım menüme.
allah aşkına metabolizma da "hımm kaju hemen bunu göbek yapayım" demesin yaaaa
Benim hayalimdeki yerdesin.Seherin tarfiydi bu,yemek öncesi yada uyku öncesi yiyin dedi,yoğurtta zerdeçal karabiber ve aspir yağı vardı.
İlk defa denedim bunuda,suyu zaten içiyorum 2 litreyi buluyor gün içinde onda sıkıntı yok.
Artık salacam herşeyi hocam eşimde arada kzııyor çok zorlama kendini sakın diyor.
Günaydın zeynoşumHerkese günaydın kızlar
Nasılsın ablacım maşallah güzel gidiyorsunGünaydın zeynoşum
Bizlerde birazda metabolizma yavaşlıyor diyetisyende söylüyor bunu,menapoz vücudu ne hale getiriyor hocam.Benim hayalimdeki yerdesin.
O tartıda aynı senin gibi düşünürdüm. Salma fikrin sağlıklı beslenme yönünde olduktan sonra endişe etmene gerek yok. Kaçamak olduğunda veya ölçüyü kacirdigimizda ertesi günü sağlıklı beslenerek telafi ederdim. Yoğurt gün içinde mutlaka tüketilmeli . 20.00 ' den sonra çay ve sıvılardan başka bir şey tüketilmemesi bana mantıklı geldi.
İyiyim bitanem.Nasılsın ablacım maşallah güzel gidiyorsun
Yaaa çok teşekkür ederim ablaİyiyim bitanem.guzel haberlerini bekliyorum . Daha iyi hissederim o zaman.
Normal makarnaya gore daha ince. Ama saati cok gec olfu farkindayim. Ayy cok kotu birgundu. Sabahtan calismam gerekti. Sonra dus alip kizimin arkadasinin dogum gunu partisine gittik, ordan yekek yeneye eve geldiginde saat gece olmustu. Bugun olcak ama sporSpor niye yok bitanem
Soya makarnası nasıl bir şey ilk kez duydum.
Cumaya eksiler gelir canim+150 Eki Görüntüle 2994347 reglim yaklasti ondan sanirim oysa ben eksi bekliyordumZipzip- ugurbocuuu
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar
Dahada iyi olursun inşallah canimYaaa çok teşekkür ederim ablakarda kaymasaydim iyiydi ama oldu işte.youtube da bulduğum egzersizleri yapıyorum ama geçme olmadı sadece azalma oldu.doktora da gidemiyorum yollar buz pisti gibi bu halimede şükür
Menepozumuza rağmen çok iyiyiz bence de. Aynı yaştaki arkadaşlarım teyze gibi duruyor ve bunu normal görüyorlar. Acaba bende bir sıkıntı var mı diye kendimden şüpheleniyor sonra mendil sallıyorum.Bizlerde birazda metabolizma yavaşlıyor diyetisyende söylüyor bunu,menapoz vücudu ne hale getiriyor hocam.
Çok fazla yiyen biride depilim ki,şiödi bile mşnik yuvarlk ekmeğin içine maydonoz yeşil zeytin ufk bir dilim peynir koydum yedim.Al sana kahvaltı yumurta ble canım istemedi bugün.
Bizdede akşamları saat 8'den sonra yemek yeniyor,eşimerken gelemiyor bugün erken gelecek havadan dolayı..
Amin canımCumaya eksiler gelir canim
Günaydın canim
Dahada iyi olursun inşallah canim
Gunaydin canim.Günaydın kizlar
Günaydın canim cumaya eksilerle gelirsin
Iyiyim bende canimAmin canımsen nasılsın
Spor avantajını kacirabiliriz adım tamamlamaman kötü olmuş. Doğum gününde pasta yedin miNormal makarnaya gore daha ince. Ama saati cok gec olfu farkindayim. Ayy cok kotu birgundu. Sabahtan calismam gerekti. Sonra dus alip kizimin arkadasinin dogum gunu partisine gittik, ordan yekek yeneye eve geldiginde saat gece olmustu. Bugun olcak ama spor
Aynen katılıyorum eskiyi düşündüğümde yediğim o zamanın yarısından bile az ana yine de kilo alıyorsun dikkat etmesenBizlerde birazda metabolizma yavaşlıyor diyetisyende söylüyor bunu,menapoz vücudu ne hale getiriyor hocam.
Çok fazla yiyen biride depilim ki,şiödi bile mşnik yuvarlk ekmeğin içine maydonoz yeşil zeytin ufk bir dilim peynir koydum yedim.Al sana kahvaltı yumurta ble canım istemedi bugün.
Bizdede akşamları saat 8'den sonra yemek yeniyor,eşimerken gelemiyor bugün erken gelecek havadan dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?