Gunaydin canimGünaydın.
Gunaydin canimGünaydın güzel fit kadınlar güzel bir gün olsun
Gunaydin canimGünaydın canim yeni nikin hayirli olsun
Gunaydin canim
Günaydın ablacim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim
Günaydın canim ❤
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canimGünaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordumcovit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum
Tesekkur ederim kuzum evetM MissHayaLet canim gecmis olsun neyse ki sadece arabadaymis hasar
Benimki de arada diyor kızım anan yine kafayı yedi halbuki şimdi anladı sporun farkını bu sabah sen 56 olamazsın diyorEşim bi odaya dalsa karı kafayımi yedin der dolaşmaktan tepemde civcivler uçuşuyor
Günaydın canım kızlarneka güzel uyandım üryamda kırmızilari yenmisiz tüm Türkiye'ye önünde ..kazenle zıpzıp kupamizi veriyor ..bende kameraların önünde başarı kkonusmami yapıyorum.. tüm Türkiye'nin gözü yaşlı
Günaydin kizlarr mutlu sağlıklı huzurlu bir gün olsun hepimize
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Gunaydin
Kolay gelsin bebem haftasonu gelirik inşallahGünaydın ablacim
Incire gidiyoruzelmalarda var toplancak ama nereye koyalim
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar
Günaydın.
Bekliyorum böceğimHarika adımlar. Herkes yapabildiği kadar canım.
Ben taşıyorum o sayfaya. Merak etme.Buradan bulmak çok zor.. 1128 sayfa olmuş.
Oooooo muhteşem.
Günaydın canım. Ne kadar yapabilirsen. Spor candır.
Kızlar çıldırdı. 1 aya hedefe gelecekler gibi.
zeyneppk
Kolay gelsin. Bana yolla yer yoksa.
No no no bana gönderecek.
Maşallah sana canım.
Harikasın canım.
Günaydın HepFit.Az kaldı 2 gün sonra Sarı takımda buluşuyoruz kaptanım.
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Günaydın güzelliklerin son 2 gün hadi bakalım.Günaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordumcovit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. İnşallah çabuk atlatirsiniz. Aşı olmuş muydunuz?Günaydın kizlar nasilsiniz
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar nasilsiniz
Günaydın canımGünaydıınnn
Gunaydin canim ❤Günaydıınnn
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlar
Günaydın canımGunaydin kizlar
Gün gelir oda olur canım . Zaten sen korumaya geçeceksin o kadar da yorma kendini. Olduğu kadar .Sagol canim
Sizinde masallahiniz varsizin kadar cok atamiyorum ama10 bin yapamadim bugun
50 000 diyelim biz ona da bazılarının gözleri dışarı fırlasın. O kadar hafife almasınlar seniYorulma sınırım 30 000 merak etme.
Afiyet olsun canım . Valla ben ev hanımıyım (hiç Hoşlanmıyorum ya ev hanımıyım demeyi neyse) gün bana da yetmiyor. Senlik durum yok yani.28 Eylül Salı menü
11.30
1 simit
3 zeytin
Çay
13.30
1 vitamin bar
16.30
400 gr ızgara balık
Salata
2 dilim ekmek
20.00
1 avuç leblebi
Çay
2 litre su
2800 adım
Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
@TekrarDene
Eki Görüntüle 2923879
Hastaneye giderken telefonu arabada unutmuşum bu gün bu kadarcık oldu akşam geç geldik çocukları yıka evi toparla ders çalış kitap oku derken yine gece oldugün bana yetmiyor arkadaşlar
Çok mu dizi izliyorsun ne , benim fırsatım olmuyor dizi izlemeye, bir ara kocamla film izlerdik bu sıralar o da yok ya .Günaydın canım kızlarneka güzel uyandım üryamda kırmızilari yenmisiz tüm Türkiye'ye önünde ..kazenle zıpzıp kupamizi veriyor ..bende kameraların önünde başarı kkonusmami yapıyorum.. tüm Türkiye'nin gözü yaşlı
Kolay gelsin canım . Burda neredeyse kar yağacak, oralarda iş bitmedi. Ne zaman biter sizin işler. Bu arada Allah kolaylık versin eline koluna vücuduna sıhhat versin de kolay gelsin hepsi bitsin bir an önce .....Günaydın ablacim
Incire gidiyoruzelmalarda var toplancak ama nereye koyalim
Maraton koşu yeri gibi ben olsam deli dana gibi koşardım oralarda süper yaaaa.Eki Görüntüle 2923909 beni bu saatte sıcacık yatağımdan kaldırıp buz gibi havada yürümeme sebep tek şey mavilerin kazanmasını çok ama çok istemem biliyorum sizde istiyorsunuz Oyuzden birazdan daha çaba biraz daha kabak
North River
@Noisy Girl
@fantastikaaa
@Umutumut82
@ekim2009
@Aijoo
bluegreeneyes
Eki Görüntüle 2923909
Allah razı olsun.Yaaa uğraşcak zamanin olsa yapicam yapamiyorum canimya,toplayıp dagitiyorum bende
Geçmiş olsun canım . Hastalıkta yarış olmaz , önce sağlık . Kendinize iyi bakın bol bol dinlen canım. Yememezlikte yapma. Benim üstteki akrabamda korona olmuş bu sabah öğrendim beni de aldı bir sıkıntı bakalım hayırlısı inşaallah bize bulaşmamıştır. Sonuçta sabah akşam beraber sayılırız.Günaydın kizlar nasilsiniz
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?