Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

M MissHayaLet canim gecmis olsun neyse ki sadece arabadaymis hasar
Tesekkur ederim kuzum evet
Eşim bi odaya dalsa karı kafayımi yedin der dolaşmaktan tepemde civcivler uçuşuyor
Benimki de arada diyor kızım anan yine kafayı yedi halbuki şimdi anladı sporun farkını bu sabah sen 56 olamazsın diyor yok tartı ile anlaşma yaptık dedim

Günaydin kizlarr mutlu sağlıklı huzurlu bir gün olsun hepimize

Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin

Günaydın ablacim
Incire gidiyoruz elmalarda var toplancak ama nereye koyalim
Kolay gelsin bebem haftasonu gelirik inşallah
Günaydın kızlar

Günaydın kızlar

Bekliyorum böceğim
Gunaydin canim

Gunaydin canim

Gunaydin canim

Günaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum
Günaydın güzelliklerin son 2 gün hadi bakalım. zeyneppk canım dikkat et bağışıklığını düşürme sakın çok geçmiş olsun. Canım istemiyor diye yememezlik yapma daha çok halsiz kalırsın.

Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. İnşallah çabuk atlatirsiniz. Aşı olmuş muydunuz?

Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınız geçer gider.
Biz buralardayız merak etme senin için maviyi alt ederiz

Sagol canim
Sizinde masallahiniz var sizin kadar cok atamiyorum ama10 bin yapamadim bugun
Gün gelir oda olur canım . Zaten sen korumaya geçeceksin o kadar da yorma kendini. Olduğu kadar .
Yorulma sınırım 30 000 merak etme.
50 000 diyelim biz ona da bazılarının gözleri dışarı fırlasın. O kadar hafife almasınlar seni
Afiyet olsun canım . Valla ben ev hanımıyım (hiç Hoşlanmıyorum ya ev hanımıyım demeyi neyse) gün bana da yetmiyor. Senlik durum yok yani.
Çok mu dizi izliyorsun ne , benim fırsatım olmuyor dizi izlemeye, bir ara kocamla film izlerdik bu sıralar o da yok ya .
Günaydın ablacim
Incire gidiyoruz elmalarda var toplancak ama nereye koyalim
Kolay gelsin canım . Burda neredeyse kar yağacak, oralarda iş bitmedi. Ne zaman biter sizin işler. Bu arada Allah kolaylık versin eline koluna vücuduna sıhhat versin de kolay gelsin hepsi bitsin bir an önce .....
Maraton koşu yeri gibi ben olsam deli dana gibi koşardım oralarda süper yaaaa.
Yaaa uğraşcak zamanin olsa yapicam yapamiyorum canimya,toplayıp dagitiyorum bende
Allah razı olsun.
Geçmiş olsun canım . Hastalıkta yarış olmaz , önce sağlık . Kendinize iyi bakın bol bol dinlen canım. Yememezlikte yapma. Benim üstteki akrabamda korona olmuş bu sabah öğrendim beni de aldı bir sıkıntı bakalım hayırlısı inşaallah bize bulaşmamıştır. Sonuçta sabah akşam beraber sayılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…