Günaydın canimGünaydınnn canlarım
Aomine Daiki kuzum hasta mısınız? Geçmiş olsun geçmişi o kadar bölük pörçük okuyorum ki her şeyden geri kaldım
Günaydın canimherkesee günaydınn
Günaydın tatlım.Günaydın canlar
Günaydın canım kolay gelsin canim.Isteyim canim anca vakit bulup girebikdin. Gubaydinn️ ️
Allah yardım etsin.Şükürler olsun gelebildi. Butun gece disarida kalan insanları düşündüm
Günaydın çıtır prenses.
Günaydin canım. Kolay gelsin.Günaydınlar herkese. Sabah 7 buçuktan bu yana işteyim ama fırsat bulup oturamadım bilgisayar başına. Birazdan yürüyüşe çıkıyorum, bugün aksatmayacağım.
Ben de dönmek istiyorum. İyileş dönersin canım.nasil geçiyor hangi belirtiler var.Teşekkür ederim ablacım.Şu süreci atlatıp biran önce masterfite dönmek istiyorum
Günaydın tatlı bebişim.Günaydınnn canlarım
Aomine Daiki kuzum hasta mısınız? Geçmiş olsun geçmişi o kadar bölük pörçük okuyorum ki her şeyden geri kaldım
Günaydın tutkum simayım balım.herkesee günaydınn
Fakat güzel uyudum
Evet maalesef iş bitmez. Bugün uyudum daha enerjik olurum inşallahGeldin ya
Ömür biter evin işleri bitmez
Sağlıktır hamamlar temiz olacak gerçideAbla Eskişehir hamamı diyip gaza geldim bir daha gelmem gaza
Anaysan yatma uyuma hakkın yok bir kere,dikkat edin kendinize çok yormayın sakın .Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şükür bugün çok iyiyiz. Takviyeler iyi geldi. Ah ah analar yatabilir mi acaba? Ne kadar hastada olsan herşey senin gözüne bakıyor.
Teşekkür ederim saracim.keyifli banyolar elhancım kuş gibi hafifleyip dönersin evine hamam iyidir ama dikkat et sonrasında üşüme sizin orayada kar yağıyomuş
Burası çok güzel...Antebin hamamları gibi olmasa da.. seviyorum ben.Abla Eskişehir hamamı diyip gaza geldim bir daha gelmem gaza
Şu saate kimse gelmediHerkese selamlar9.30 da kalkıyorum ama bebekle Kalkıp kahvaltı hazırlığına giriştiğimiz için öğle uykusuna yatınca elime telefonu alıyorum biraz geçmiş okudum eşleri geç gelenler kardan adam olanlar olmuş Allah'ım esirgesin sağlıkla herkes yuvasına kavuşsun
KaptanımElhan hamama bende gelirimm çıkışta kalın giyin üşütme
Aomine Daiki canım çok geçmiş olsun
60kiloyum bende de insülin direnci vardı uzun zamandır kan tahlili yaptırmıyorum haftaya gidip tahlil yaptırayım
ebekle Kalkıp kahvaltı hazırlığına giriştiğimiz için öğle uykusuna yatınca elime telefonu alıyorum
Şimdi nasılsın canımEvet maalesef iş bitmez. Bugün uyudum daha enerjik olurum inşallah
Bende kucağıma alıp salonda ileri geri 15 dk yürüyerek uyutuyorum en az 2000 adım atmış oluyorumaynı benbaşka türlüsü mümkün değil ki
bir kk ya bakıyorum bir de kablosuz kulaklık aldım şükür artık üç beş parça onu uyuturken dinliyorum
Açıkçası evde olunca da işler bitmiyormuşbugün ben de işe gitmedim
işe gitmedim ama dinlendim mi?
tabi ki daha çok yoruldumçocuklar iyi olsunlar da bize bişi olmaz inşallah
Açıkçası evde olunca da işler bitmiyormuşŞubat tatilinde bunu çok iyi anladım en azından okula gidince kafam dağılıyordu
Afiyet olsun canimBebeğimi uyuttum köşemi hazırladım kahvemi yaptımhadi gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?