Sizi taniyalim efendim siz kimsiniz kimlerdensiniz.valla çoğu kişi hakkında pek bir bilgim yok ama hepinizi seviyorumayy masallahhhmemnun oldum
Ayyy ben mi ben miiiGeç gelen memnuniyet memnuniyet değildir
Enerjisi 18' lik çıtır gibi kahvelinin değil mi Simaycim
Arkandaki karı'n memleketten falan olduğunu söyle cano Antalya'dan falan deme zira düşer bayılırım35 sene sonra Bodrum'a da kar yağdı
Kızlar ya ben çok geç uyanıyorum bu 15 tatilde olunca nasl zayıflıcam ben
bugun 2.menumu yazdim tatlim artık uzayda degilimyok arayı sadece adımlar grubu etkilemesin diye vericem yoksa menü yazmaya devam. ben de senin gibi düşünüyorum valla.
ama gelmiyosun yaa. bari menü yaz kaç
valla ben de hasta gibiyim, çocuk hasta ondan bana da bulaştı sanırım yine.
ocak ayı full hastayım yaa.
sabah 8 akşam 8 dışardayım, çalışma saatleri evde hasta bebe ama her şeyi düşününce de verilmiyor kilolar.
bu tempoda çalışan ama spora giden arkadaşlarım bile var benim
aynen hiç gerilme, yavaş yavaş..
verdikçe motive oluyorsun çünkü.
benimde 6 yasında bir kızim var 32 yaşındayım kimya ögretmenim su an calismiyorum dil kursuna gidiyorum canimSizi taniyalim efendim siz kimsiniz kimlerdensiniz.valla çoğu kişi hakkında pek bir bilgim yok ama hepinizi seviyorum
Ayyy ben mi ben miii
bugun 2.menumu yazdim tatlim artık uzayda degilim
Kızımın en sevdiği derstir memnun oldum canımbenimde 6 yasında bir kızim var 32 yaşındayım kimya ögretmenim su an calismiyorum dil kursuna gidiyorum canim
Kara delige girdik çıktıkk abowwww cok fenaydinasıl uzay boşluğuna yollanmıştık ahahahahaha
Hoşgeldin canımHerkese selamlar
Kara delige girdik çıktıkk abowwww cok fenaydi
Seneye üniversite sınavına hazırlanacak şimdiden korku bastı.lgs yedi bitirdi.gozumuzu açıp kapattık üni. sınavı geldine guzel
Bizim gittigimiz yer Eupen mış cnmahh canim komşumm buyur gel bize
e ama niye öyle yapmışKızlar eşime akşam dışarıda bir şey yiyelim dedim. Arkadaşıyla içmiş gelmiş ben onu bekliyordum evde. İşte çalışıyordu sözde...Şimdi bana ne tavsiye ediyorsunuz Ne yiyeyim ne yapayım?
Hiç vermedin sanırım ohh ohh iyi ben bu ara hunharca yiyorum dönünce kapisiriz artıkbir de seninle yarışım var durmak yok dola devam derken yolda ölmem inşallah
uyumak daha güzel ki
daha az öğün yersin bu sayede
Aaa varmı öyle birşey ben aslında aralıklı oruç diyeti yapmak istiyorum ama oda erken kalkıp aç kalman gerek galiba yada uyuyarakmıUykuda zayıflama diye birşey var keşke bende uyusam ..diyet artı uyku gayette verebilirsin canım
Geçen gün ayça kayanin postuna denk geldim cnmkolay da demir sıkıntı. Başladım bile depo demire. Çok iştah açıyor. Demir de ferritin de düşmüş. Kullanmazsam iyice düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?