Gel bi öpim seni2 en ideal rakam
çok güzel olmuş bee
ben edebiyatı sevmeyen insanı hayatım boyunca anlamadım, anlamayacağım.
gramer sevmeyeni bile anlamıyorum... yani edebiyat bana bir ders gibi gelmedi hiçbir zaman, sanki genel kültür konferansı gibi bir şey bendezaten öss de türkçede full çekmiştim
atlatırsın atlatırsın
bir de tartıya çıkınca baya kilo vermiş olacaksın reglden sonra
Afiyet olsun canimHemen yaziyorum sonra kahvalti faslina gecicezen az 1 saat suruyor hazırlan yedir.
26 ocak menüsü
Sabah 10.30
Menemen
2 dilim ekmek
Peynir,kaşar, zeytin (az az hepsinden)
1 tk bal, 1 tk çikolata,
Çay
14.30
Nescafe
3 parça cikolata
15.45
1 kase yesilmercimekli corba
19.00
Yarim tabak patates yemeği
1 dlk ekmek
Domates salatasi
Yoğurt
Canim sıkkın oldugu zaman oluyor canim doymuyorum, tok olsam bile 1 ekmek değil 2 ekmek bile yerim :)Kızlar dün akşam saat 9 dan sonra bana bir açlık bastırdı neye uğradığımi şaşırdım bu aralar bana akşam açlık basıyor.ev halkı bir lokma ağzına bir şey at dediler ama yemedim.bir lokma değil bir bitun ekmeği yesem doymayacak gibiydim.sizde de oluyor mu böyle bir durum
Gel bi öpim senimayacaaanim benim
Bu hafta olmaya başladı bende anlamadım.intte gezindim aklım dağılsın diye inat gibi karşıma neler çıktı nelerCanim sıkkın oldugu zaman oluyor canim doymuyorum, tok olsam bile 1 ekmek değil 2 ekmek bile yerim :)
Regl dönemin yakin mi canimBu hafta olmaya başladı bende anlamadım.intte gezindim aklım dağılsın diye inat gibi karşıma neler çıktı nelerhayr olsun inşallah
Birisi acıktım dese birinci dakikadan itibaren açlık hissediyorum.Kızlar dün akşam saat 9 dan sonra bana bir açlık bastırdı neye uğradığımi şaşırdım bu aralar bana akşam açlık basıyor.ev halkı bir lokma ağzına bir şey at dediler ama yemedim.bir lokma değil bir bitun ekmeği yesem doymayacak gibiydim.sizde de oluyor mu böyle bir durum
Kız o aklıma hiç gelmedi.hesaplamam lazım olabilirRegl dönemin yakin mi canim
Bu hafta olmaya başladı bende anlamadım.intte gezindim aklım dağılsın diye inat gibi karşıma neler çıktı nelerhayr olsun inşallah
Zayıf fit hatunlara bak bol bol.Bu hafta olmaya başladı bende anlamadım.intte gezindim aklım dağılsın diye inat gibi karşıma neler çıktı nelerhayr olsun inşallah
Abla diyeti hiç bozmadım.kac haftadır spor da yok.vicdan yaptım yemedim sağlıksız şeyler.ama bu taktiği deneyeceğim teşekkür ederimBirisi acıktım dese birinci dakikadan itibaren açlık hissediyorum.
Dün o kadar tatlı muhabbetinden sonra olacağı buydu.Bu aralar diyete baslama düşüncesi var sende bilinçaltin bunun farkında başına gelecekleri bildiği için kışkırtıcı sinyaller gidiyor beynine. O anda hemen bir bardak su iç ben hiç acikmadim ki de yalanciktan. Bilinçaltı yalanı anlayamazmış . Öyle bir zayıf noktası var. Bak bu yazdıklarım gerçek şaka yapmıyorum.
Canım en geç 7 de ağzıma mühür çekiyorumarada oluyor canım benim de
bazen top peynirlerden atıyorum ağzıma
Aman bayan olmakta ne zor iş yaa.ama yinede seviyorum bayan olmayıZayıf fit hatunlara bak bol bol.
İçinde onlardan bir tane yaşıyor.
Dene kuzum. Mistik yol diye takip ettiğim bir hatun var ondan duymuştum.Abla diyeti hiç bozmadım.kac haftadır spor da yok.vicdan yaptım yemedim sağlıksız şeyler.ama bu taktiği deneyeceğim teşekkür ederim
Ben de senin gibiyim.ya şu anki aklım olsa her dersi su gibi içerdim
ne güzel hap bilgiler fizik kimya biyoloji matematik; edebiyat, tarih, coğrafya zaten dediğim gibi ders olamaz yani, zevk bence...
benim tek sevmediğim anlamadığım ve gerçekten manasız bulduğum konular şunlar
ihtiyar heyeti 7 kişiden oluşur 3 ü asıl üye falan gibi ala akılda kalmayacak bilgiler... mesela mali müşavirlik sınavına giriyosun, denetim kurulu 8 kişiden oluşur gibi manasızca rakamlar...
hiçbir işime yaramayacak, zaten akılda da kalmayacak, zihnin kapasitesini açmayacak şeyleri sevmiyorum ve bunları protesto edip çalışmıyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlarcımbu sabah çok midem bulanarak ve kırıklıkla uyandım yataktan çıkamıyorum
Ödev ve sınav lafı duymak bile tüylerimi diken diken yapıyo. Böyle rüya mı olur yaaa tövbe estağfurullah, benim orda ne işim varAma çok matrak bir rüya gördümpastelfit
Pastelimmmmmm oğlumun ogretmeniymissin. Bir dünya ödev vermişsin ama benim haberim yokmuş. Sözlü yapacakmışsın son gün öğreniyorum sana forumdan yazıyorum pastelim böyle böyle benim çocuğu tatilden sonra sözlü yapar mısın ben çalıştırayım diye
Kabul etmiyosun
İyiyim kuşum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?