Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gel bi öpim seni mayacaaanim benim

Afiyet olsun canim

Kızlar dün akşam saat 9 dan sonra bana bir açlık bastırdı neye uğradığımi şaşırdım bu aralar bana akşam açlık basıyor.ev halkı bir lokma ağzına bir şey at dediler ama yemedim.bir lokma değil bir bitun ekmeği yesem doymayacak gibiydim.sizde de oluyor mu böyle bir durum

Canim sıkkın oldugu zaman oluyor canim doymuyorum, tok olsam bile 1 ekmek değil 2 ekmek bile yerim :)

Gel bi öpim seni mayacaaanim benim

ya şu anki aklım olsa her dersi su gibi içerdim
ne güzel hap bilgiler fizik kimya biyoloji matematik; edebiyat, tarih, coğrafya zaten dediğim gibi ders olamaz yani, zevk bence...
benim tek sevmediğim anlamadığım ve gerçekten manasız bulduğum konular şunlar
ihtiyar heyeti 7 kişiden oluşur 3 ü asıl üye falan gibi ala akılda kalmayacak bilgiler... mesela mali müşavirlik sınavına giriyosun, denetim kurulu 8 kişiden oluşur gibi manasızca rakamlar...
hiçbir işime yaramayacak, zaten akılda da kalmayacak, zihnin kapasitesini açmayacak şeyleri sevmiyorum ve bunları protesto edip çalışmıyorum

Birisi acıktım dese birinci dakikadan itibaren açlık hissediyorum.
Dün o kadar tatlı muhabbetinden sonra olacağı buydu. Bu aralar diyete baslama düşüncesi var sende bilinçaltin bunun farkında başına gelecekleri bildiği için kışkırtıcı sinyaller gidiyor beynine. O anda hemen bir bardak su iç ben hiç acikmadim ki de yalanciktan. Bilinçaltı yalanı anlayamazmış . Öyle bir zayıf noktası var. Bak bu yazdıklarım gerçek şaka yapmıyorum.

Abla diyeti hiç bozmadım.kac haftadır spor da yok.vicdan yaptım yemedim sağlıksız şeyler.ama bu taktiği deneyeceğim teşekkür ederim

Ben de senin gibiyim.

Günaydın kızlarcım bu sabah çok midem bulanarak ve kırıklıkla uyandım yataktan çıkamıyorum
Geçmiş olsun canım
Ödev ve sınav lafı duymak bile tüylerimi diken diken yapıyo. Böyle rüya mı olur yaaa tövbe estağfurullah, benim orda ne işim var
İyiyim kuşum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…