Bel en kalin yerden mi
Abla sözel dersleri ile arası pek iyi değilÇocuğunun en sevdiği ders edebiyat olan yok mu
Bak hele sevinmiş miş mişAfiyet olsun ablacim
Merak ettirdigim için uzuldum abla
Ama merak ettiginiz icinde sevindim
Olsun canim yaaBende unutmuş olabilirim kaptanim. Yogun gunler geciriyorum inan cocuklarin istegi derdi hic bitmedi
Bildirim gelmiyor ki canimAbla sözel dersleri ile arası pek iyi değilama seni tanısa kesin edebiyatı da çok sever
Bak hele sevinmiş miş mişsesleniyoruz tık yok düşündük aha bu kız bizi bırakıp gitti kim bizi yemek yememek için tutacak dedik.dun ben pasta börek derdine düştüm kızlar beni zor tuttu neyse bu sana ders oldu
Günaydın canimHerkese günaydın
Senin toto büyük galiba vücuduna göre. Belin ince sankibugün ölçü aldırdım
bel 72
kalça 97
Benimde hemen hemen ayni :)Senin toto büyük galiba vücuduna göre. Belin ince sanki
Anaa kız valla iki kere seslendim.Bildirim gelmiyor ki canim
Bildirimim kapalı canim siteye girmeyince göremiyorumAnaa kız valla iki kere seslendim.
Neyse tamam diyelim bariiiBildirimim kapalı canim siteye girmeyince göremiyorum
Hemen yaziyorum sonra kahvalti faslina gecicezOlsun canim yaa
Bu arada dunku menünu yazmayi unutma olur mu
Senin toto büyük galiba vücuduna göre. Belin ince sanki
Ne görüyorsan o tatlım eksiği var fazlası yokEn merak ettiğim yaşın o görünmüyorprofiline baktım derken profil resminden tahmin ettim
Bence 72 çok kalın değil toton'da büyük degil, benim 94 95 galiba küçük bile duruyor. Senin boyuna kıyasladığım zaman belki bir tık büyük duruyordur diye düşündum. Sen resim atmış mıydın Bir resim atta nasıl olduğunu hayal etmeye çalışmayalım görelim.evet yaa
bi de öncen bakınca basen yok
kalça dışarı doğru uzamış
belim de kalın ama bence, gerçi bekarken vs de hiç 60 falan değildi
Edebiyat sevilir sevilmesi lazım hele işin içinde ben varsamAbla sözel dersleri ile arası pek iyi değilama seni tanısa kesin edebiyatı da çok sever
Bak hele sevinmiş miş mişsesleniyoruz tık yok düşündük aha bu kız bizi bırakıp gitti kim bizi yemek yememek için tutacak dedik.dun ben pasta börek derdine düştüm kızlar beni zor tuttu neyse bu sana ders oldu
Bence deBence 72 çok kalın değil toton'da büyük degil, benim 94 95 galiba küçük bile duruyor. Senin boyuna kıyasladığım zaman belki bir tık büyük duruyordur diye düşündum. Sen resim atmış mıydın Bir resim atta nasıl olduğunu hayal etmeye çalışmayalım görelim.
Bence 72 çok kalın değil toton'da büyük degil, benim 94 95 galiba küçük bile duruyor. Senin boyuna kıyasladığım zaman belki bir tık büyük duruyordur diye düşündum. Sen resim atmış mıydın Bir resim atta nasıl olduğunu hayal etmeye çalışmayalım görelim.
Sagol canim aslinda bir haftadir burda da dun oturduk biraz isteNeyse tamam diyelim bariiimazeretin var kardeşin gelmiş gözün aydın canım
Aynen abla.bu konuyu kızımla ciddi ciddi konuşucamEdebiyat sevilir sevilmesi lazım hele işin içinde ben varsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?