İyiyim ablacim sen nasilsin
maşallah yerim ben onu ne tatlıİrade azim istek ve hevesle. Tabi bizim desteğimizle ve en önemlisi brokoli yoğurt salata ile.
Evet duydum bu olayları. 2 kuşum var. Biri erkek. Omzuma gelir "aşkım anneciğim bişey dicem nasılsın vs vs der" ona bir şey olursa ne yaparım bilmem.
Heeee. 15.000 olur yakinda 20.000
Kendisini tebrik ederim. Ama 15.000 çok büyük para ve soygun.
Hayırlı olsun. Bizi bırakma.
Bunu unuttum.
Yağlı kağıda koy bunu. Üzerine yesil, kırmızı biber zeytin, mısır fırında pisir. Mis gibi pizza.
Geçmişe gittti dönemedi kuzum.
Canım neyle seyahat ettiniz. Korona vs olmasın. Dikkat edin. Geçmiş olsun.
Belçikayi mi yeseydi. Yeter pide.
Ahanda bebiş.
Eki Görüntüle 2995688
Abla ben de onları dinlerim.gercekten bayanın harika bir ses tonu var.Dene kuzum. Mistik yol diye takip ettiğim bir hatun var ondan duymuştum.
Bu saatlerde 8 bini buluyordum 2 haftadır abla :)Az atmış halin buysaben daha 1000 olmadım şimdi ders var çocukların sessizce bekliyorum
Cevap üstte alıntı burdaİyiyim ablacim sen nasilsin
Bugun cok adim atamadim yaa daha 4000 deyim
İyiyim ablacim sen nasilsin
Bugun cok adim atamadim yaa daha 4000 deyim
adet böyle kuzum direk 2 ye bölüyoruz gerçek yaşımızı.Neden 2 ye bölüyorum ki
Maşallah canım. Ben dün hareket edemedim. Saat 11’de yürüyüşe başladım. 50 dk gece gece tempolu yürüyüş zor oldu. Sonra uyku tutmadı yaa. Şu tatil bitse de normal rutinime dönsem. Herkes evdeyken yetişemiyorum hiçbişeyeBu saatlerde 8 bini buluyordum 2 haftadır abla :)
bu gün bakıyorsun yarın canın çekiyorYoo baktım ahanda boyleama onlara uymadim.
Bayılıyorum o kadının sesineAbla ben de onları dinlerim.gercekten bayanın harika bir ses tonu var.
Yaa kilomu korumak icin adım atiyorum yaaşu ağzını bükmüş smileyden atmak istedim
onun yerine bunu atıyorum
Yaa adimlar aksam saatine kalinca cok zor oluyorMaşallah canım. Ben dün hareket edemedim. Saat 11’de yürüyüşe başladım. 50 dk gece gece tempolu yürüyüş zor oldu. Sonra uyku tutmadı yaa. Şu tatil bitse de normal rutinime dönsem. Herkes evdeyken yetişemiyorum hiçbişeye
Canim bugün kuş çekiyorGeçmiş olsun canım
Ödev ve sınav lafı duymak bile tüylerimi diken diken yapıyo. Böyle rüya mı olur yaaa tövbe estağfurullah, benim orda ne işim var
İyiyim kuşum sen nasılsın
Geldim bebeeem. İnstada komik reelslere takilmişim uyanmani bekliyordum.Minnooooşnerdesin sen bakayım
soğğğğuuukkkkkkk dıdıdıdıdıYaa kilomu korumak icin adım atiyorum yaa
Yoksa cok kolay kilo alırım:)
Yaa adimlar aksam saatine kalinca cok zor oluyor
Ben de 1017 olmuşum. Dışarıya bir cikabilsem 10000 tamamlardim.Az atmış halin buysaben daha 1000 olmadım şimdi ders var çocukların sessizce bekliyorum
Kuzu bu gözler burada üç kase sütlacı, bir günde yiyeni gördüGözüm yollarda kaldı bebeem...
Fazla yararli seyler yiyemiyorum bazen, utancimdan yaristan ayrilacam.
Ne yapam her zaman sebze almak denk gelmiyor öyle kosullarda yaşıyorum ki.....
Ben de isterim her zaman brokoli, tavuk bilmem ne. Ama bazen hicbi sey kalmiyor evde ve yenisini almak zaman aliyor gercekten... Buraya da yazinca rezil oluyorum, uyari aliyorum
Aaaa ben çoktaaaan günaydın attım burayaGeldim bebeeem. İnstada komik reelslere takilmişim uyanmani bekliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?