Muhteşem demişim ama yazmayı unutmuşum.
Hep kahvelinin yüzünden.
Günaydın bitanem
bizim de öyle bir tanıdığımız vardı. şeker hastasıydı habire tatlı pasta yer çivi çiviyi söker derdi.Yaşıyor olmazdin diyeceğim de .
benim kp şeker hastası 400 lerde falan şekeri.
baklavi artı kola götürüyor ,yemek arkası. adam sapasağlam çivi çiviyi sokuyor bazılarında sanırım
Olur canım al beni tut beni. yoksa ben elden gidiyoreCanim girisler cuma oluyor yaa ona birsey yapamayız ama menu listesine ve adim listesine alırız
Canım ben de haftaya bir ara vereyim diyorum. Adım tamamlamak tatilde zor oluyorCanim girisler cuma oluyor yaa ona birsey yapamayız ama menu listesine ve adim listesine alırız
Onda ne yapıyorlar hiç seyrrtmedimtlc deki market savaşlarına adını yazdırıcam
Arada oluyor böyle 3-4 tane gidiyorher genç kızın başına gelir üzülme kuzum
Bizde de ay sonu belli olcak. Dun elektrik gelmiş 460 tlçok gerginim maaş zamları belli olacak
Aynen canim eninde sonunda bir yerden çıkıyor ..bizim de öyle bir tanıdığımız vardı. şeker hastasıydı habire tatlı pasta yer çivi çiviyi söker derdi.
sonunda karaciğeri iflas etti
vücudu zorlamamak lazım
bir yerde tık deyip duruyor Allah korusun
Bizde de ay sonu belli olcak. Dun elektrik gelmiş 460 tl
Geçmiş olsun canımMide bulantısı niye oldu ki? Üşütmüş olabilirsin. Hava çok soğuk. Meyve çayı yap kendine portakal, limon, elma sıcak sıcak iç....
çok geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba?
Dün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattımmide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var
Duş alıp dışarı çıkmakla risk almışsın.Dün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattımmide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var
Hahaha güldürdün benigeçmiş olsun canım
gel bir c vitamin sandoz tokuşturalım beraber
İnşallah ElhanımDuş alıp dışarı çıkmakla risk almışsın.
Dinlen canımİlaçlar şifa olur inşallah.
ooo banyo yapıp dışarı çıkınca üşüttün demek ki . çok geçmiş olsun kuzum.Dün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattımmide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var
bizim de 526 tl geldiBizde de ay sonu belli olcak. Dun elektrik gelmiş 460 tl
kolay gelsin kuzum işin çokay ayın sonu geldi zaten
bir de benim iş yüküm yüz küsür personel komple tüm listeyi değiştirip maaşa yetiştirmem lazım
Elektirik mibizim de 526 tl geldi
Canim beni etiketler misin sporlarina.Uyumuşum çocukla birlikte adinsayarin da günü dönmüş zaten.
Şu şekilde haftalık gösterge yerinden 26 ocağı tarihli olarak çektim zaten 7548 de kalmışım bitirecektim güya neyse bugünlük de böyle olsun
Var mı canım bi çorba kaynatacak biriDün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattımmide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var
Geçmiş olsun canımDün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattımmide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?