Canım yazın ben heryere yürüyüş yaparak giderim.15_20 bin adım atardım.benim korkum kuyruk sokumundan ses geliyor.yoksa yürürüm.kucuk küçük başlarımZorlandigini hissettigin yerde birak canim
Eskiden 7 binden sonra bacaklarim agriyordu zamanla alistim
hahahahah ben yemedim kızBir çuval şekerin içine gom kendini bacım bu nedaha acısız ölüm olur
Günaydın canim gecmis olsungünaydın kızlarr hastayım 2.gunum ve bugun covid 3 dozum var 2 kez ertelemistim bir daha erteleyemiyorum da umarim iyi gecer
Keciorendeyim canim-12 mi hangi semtteydin canım sen
Tamam canimCanım yazın ben heryere yürüyüş yaparak giderim.15_20 bin adım atardım.benim korkum kuyruk sokumundan ses geliyor.yoksa yürürüm.kucuk küçük başlarım
Aaa aşk olsun o kadar da değil yani.Allah razı Olsun. Sevmemiş hâlini düşünemiyorum.
sifonu çekerdin artık uzerimediye
Yaşıyor olmazdin diyeceğim de .hahahahah ben yemedim kız
yiyenleri gördüm
Benim de artık vermem gerekir devam sütü sanırım ama sevmiyor hep benim emzirmemi istiyor ama yavaş yavaş alıştıracağım 15 aya yaklaştı 18 aydan sonra artık yavaş yavaş azaltmaya çalışırım diye düşünüyorum 24 ay emzirmek istiyorum ama zorluyor biraz gece emmezse o da ben de uyuruz rahat ederizOoo baya bir kilo vermişsin kısa sürede massalah devam canımBebgim.iyi şükür ama çok yaramaz lik yapıyor evet bu aralar oda çok huysuz genellikle sabaha karşı çok uyumaz sık sık kalkıp ağlıyor sen geceleri mama veriyormusun ben devam sütü nede başladım
Benden üyelik iptali yapsam da kirtulamassin realden yine salça olurum sana görüştüğüm kişiler aracılı ileAaa aşk olsun o kadar da değil yani.
Allah hepimizden razı olsun. Sevdiklerimizin üyelik iptalini görmeyi yaşattirmasin.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlarcımbu sabah çok midem bulanarak ve kırıklıkla uyandım yataktan çıkamıyorum
ben bu gün -6 ostimGünaydın canim gecmis olsun
Keciorendeyim canim
Tamam canim
hahahhahah güldürdün beniBenden üyelik iptali yapsam da kirtulamassin realden yine salça olurum sana görüştüğüm kişiler aracılı ile
Bize gecen ay 499 geldi bu ayda 800 gelir galibaben bu gün -6 ostim
-7 gölbaşı gördüm
-12 felaket gibi abovvvv
bakalım doğalgaz kaç para gelecek bu ay
geçen ay 690 geldi
çok geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba?Günaydın kızlarcımbu sabah çok midem bulanarak ve kırıklıkla uyandım yataktan çıkamıyorum
Reelde direkt benimle temasa geç tatlım... Araciya gerek yok. Burada tanidigim cok sevdiğim arkadaşlarım ile bir şekilde iletişime gecebiliyorum. Benden şu saate kadar kimseye bir zarar gelmedi. Güvenilir üye diye de tiklediler beniBenden üyelik iptali yapsam da kirtulamassin realden yine salça olurum sana görüştüğüm kişiler aracılı ile
İtina ile salça olunurhahahhahah güldürdün beni
"salça olurum" lafına koptum
Allah ödeme gücü versin kış çok sert geçiyor. soğuğa da yiğitlik olmuyor.Bize gecen ay 499 geldi bu ayda 800 gelir galiba
her genç kızın başına gelir üzülme kuzumGünaydın mesajlar çoklu gitti düzenleme yapıncada gitti.
Ortak arkadaş çıkar sanki bizim senle görüştüklerimizinden tikini yediğimReelde direkt benimle temasa geç tatlım... Araciya gerek yok. Burada tanidigim cok sevdiğim arkadaşlarım ile bir şekilde iletişime gecebiliyorum. Benden şu saate kadar kimseye bir zarar gelmedi. Güvenilir üye diye de tiklediler beniElhan . Dünyanın binbir türlü hali var.
Canim girisler cuma oluyor yaa ona birsey yapamayız ama menu listesine ve adim listesine alırızZipzip- cim pazartesi günü hızlı bir giriş yapmak istiyorum listeye neler yapmam lazım? kilo bildirimi falan prosedür please
Amin canim hepimizeAllah ödeme gücü versin kış çok sert geçiyor. soğuğa da yiğitlik olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?