Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zorlandigini hissettigin yerde birak canim
Eskiden 7 binden sonra bacaklarim agriyordu zamanla alistim
Canım yazın ben heryere yürüyüş yaparak giderim.15_20 bin adım atardım.benim korkum kuyruk sokumundan ses geliyor.yoksa yürürüm.kucuk küçük başlarım

günaydın kızlarr hastayım 2.gunum ve bugun covid 3 dozum var 2 kez ertelemistim bir daha erteleyemiyorum da umarim iyi gecer
Günaydın canim gecmis olsun
-12 mi hangi semtteydin canım sen
Keciorendeyim canim
Canım yazın ben heryere yürüyüş yaparak giderim.15_20 bin adım atardım.benim korkum kuyruk sokumundan ses geliyor.yoksa yürürüm.kucuk küçük başlarım
Tamam canim

Benim de artık vermem gerekir devam sütü sanırım ama sevmiyor hep benim emzirmemi istiyor ama yavaş yavaş alıştıracağım 15 aya yaklaştı 18 aydan sonra artık yavaş yavaş azaltmaya çalışırım diye düşünüyorum 24 ay emzirmek istiyorum ama zorluyor biraz gece emmezse o da ben de uyuruz rahat ederiz

Benden üyelik iptali yapsam da kirtulamassin realden yine salça olurum sana görüştüğüm kişiler aracılı ile
Reelde direkt benimle temasa geç tatlım... Araciya gerek yok. Burada tanidigim cok sevdiğim arkadaşlarım ile bir şekilde iletişime gecebiliyorum. Benden şu saate kadar kimseye bir zarar gelmedi. Güvenilir üye diye de tiklediler beni Elhan . Dünyanın binbir türlü hali var.

Ortak arkadaş çıkar sanki bizim senle görüştüklerimizinden tikini yediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…