Cabim sporlarına beni etiketler misin?Ekledim sanıyordum 2380 adim
Gecmis olsunHahaha güldürdün beni
İnşallah Elhanım
Dogalgazi bekliyoruz 650 700 arasi gelirbizim de 526 tl geldi
Normalde hep etiketlerdim biliyosunuz bu hafta kafa yerinde yok
Evet canım biliyorum. Senden kaynaklı değil birçok kişi beni etiketlememiş ve spor listelerini çok zor yapıyorum. Muhtemelen 2 hafta listeleri yapmadığım için unutulmuş olabilir atlanmış olabilir o yüzden Elif tekrar etiket yapsin istedim.Normalde hep etiketlerdim biliyosunuz bu hafta kafa yerinde yok
Evet canım biliyorum. Senden kaynaklı değil birçok kişi beni etiketlememiş ve spor listelerini çok zor yapıyorum. Muhtemelen 2 hafta listeleri yapmadığım için unutulmuş olabilir atlanmış olabilir o yüzden Elif tekrar etiket yapsin istedim.
Çok geçmiş olsun bitanem
Benim kadar az degil uzulme. Cok utaniyorum bu hafta
Hatta ozel mesajda spor bildirmişim gecen gunEvet canım biliyorum. Senden kaynaklı değil birçok kişi beni etiketlememiş ve spor listelerini çok zor yapıyorum. Muhtemelen 2 hafta listeleri yapmadığım için unutulmuş olabilir atlanmış olabilir o yüzden Elif tekrar etiket yapsin istedim.
Geçmiş olsun canım
Canim sporlarına beni de ekler misin lütfen?26 Ocak Menüm
07.50: 2 dilim kek
13.00: Omlet (2yumurtadn)
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
18.00: 1 kase tarhana
1 kase baharatlı kavurma
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 lt suEki Görüntüle 2995710
ugurbocuuu
Kime? Bana özel mesaj gelmedi? Gerçi sanırım kapalı. Bı bakayim.Hatta ozel mesajda spor bildirmişim gecen gunkafam oyle karışık
Tamam canim aksam duyuru yapacağım onuda soylerim
Hosgeldin canimBen geldimmmmm
Tunaydin canimTünaydın kizlar
Gerçekten güya sıcak diye mersin e kaçtık yatakta geçirdik dışarıda muhteşem bir güneş var amaÇok geçmiş olsun bitanem
Kıyamam sana. Tatili hasta geçirmene çok üzüldüm. Bir an önce iyilesirsin inşallah.
Karda insan kendini koruyor bir şekilde. Mersin havası iyi gelmedi demek kiGerçekten güya sıcak diye mersin e kaçtık yatakta geçirdik dışarıda muhteşem bir güneş var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?