Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun ablacim
Cok gec saatte olmamasi guzel

ooo banyo yapıp dışarı çıkınca üşüttün demek ki . çok geçmiş olsun kuzum.

Var mı canım bi çorba kaynatacak biri

Sağolun canlarım. Pastelim evde tekim, çocuktan kalan kahvaltiyi yedim karnım çok aç
ben seni sen olmasan da etiketliyorum kuzu
adeta yokken masana bırakılan anma gülü gibi
Ahaha ben de öyle yapıyorum :))

Bende dün regl olduktan sonra tatlı krizlerine girdim. Gece 10 kere uyandım. Pislik bilinç altım sürekli "acı çekmene ne gerek var, abur cubur dolabında bir sürü çikolata gofret var. Bi tanecikten bişey olmaz" deyip durdu..

İngilizlerin çayı sütlü olur evet. Ben bilmiyordum bunun İngiliz diyeti olduğunu. Bu şekilde diyet yapanları görmüştüm hem tok tutar hem ödem atarız biz de
Ben bir ara denemiştim. 1 su bardağı yeşil çay ile 1 su bardağı süt. yanlış hatırlamıyorsam 3 öğün için hazırlanıyordu 3 kere yani. lezzetli de oluyordu. Ama ben çiğnemezsem doymam, o yüzden yapamadım.

Normal yemeğini ye canim. Bunu bitki cayin lezzetli olsun diye yaparsın . Tokluk süresini biraz uzatmanın zararı olmaz.
Kupanın üçte birini boş bırakıp o bölüme süt ekliyorum. İki bardak içtim bugün. Yumuşacık hoşuma gitti.

Simdiden Fiyet olsun canim. Biberli receli ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…