Afiyet olsun ablacimSlm kizlar
Çarşamba Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
5 zeytin
1 sandwich ekmegi
Ara
1 activa
3 ceviz
19.00
Domatesli biber kavurmasi
Peynir
1 çav. Sandwich ekm.
21.00
1 dil. Ekm.
1 dil. Ceddar (olmadi ama nedense cok aciktim)
Tamam canim yesil takima aliriz seni cuma günüiş nedeniyle haftaya sadece menü yazıcam canlar ben bu gidişle
yürüyüş mürüyüş mümkün değil
ooo banyo yapıp dışarı çıkınca üşüttün demek ki . çok geçmiş olsun kuzum.
Var mı canım bi çorba kaynatacak biri
Sağolun canlarım. Pastelim evde tekim, çocuktan kalan kahvaltiyi yedim karnım çok açGecmis olsun
Ahaha ben de öyle yapıyorum :))ben seni sen olmasan da etiketliyorum kuzu
adeta yokken masana bırakılan anma gülü gibi
Bende dün regl olduktan sonra tatlı krizlerine girdim. Gece 10 kere uyandım. Pislik bilinç altım sürekli "acı çekmene ne gerek var, abur cubur dolabında bir sürü çikolata gofret var. Bi tanecikten bişey olmaz" deyip durdu..Kızlar dün akşam saat 9 dan sonra bana bir açlık bastırdı neye uğradığımi şaşırdım bu aralar bana akşam açlık basıyor.ev halkı bir lokma ağzına bir şey at dediler ama yemedim.bir lokma değil bir bitun ekmeği yesem doymayacak gibiydim.sizde de oluyor mu böyle bir durum
İngilizlerin çayı sütlü olur evet. Ben bilmiyordum bunun İngiliz diyeti olduğunu. Bu şekilde diyet yapanları görmüştüm hem tok tutar hem ödem atarız biz deİn
İngiliz diyeti demi hocam onlar yapıyor bunu.
Eee naptın dombiliBende dün regl olduktan sonra tatlı krizlerine girdim. Gece 10 kere uyandım. Pislik bilinç altım sürekli "acı çekmene ne gerek var, abur cubur dolabında bir sürü çikolata gofret var. Bi tanecikten bişey olmaz" deyip durdu..
13.379 adımdayım..Bu saatlerde 8 bini buluyordum 2 haftadır abla :)
Süt var diye bende hep es geçtim bunu .İngilizlerin çayı sütlü olur evet. Ben bilmiyordum bunun İngiliz diyeti olduğunu. Bu şekilde diyet yapanları görmüştüm hem tok tutar hem ödem atarız biz de
Heyy maşallah daha bu saatte bu kadar yanii.13.379 adımdayım..
1 bardak su içtim yattım napcam. Cumaya ne kaldı şurdaEee naptın dombili
Çok yoğun iş yerim bu aralar. Öğle arası da eksik tamamlamaya çıktım. Yavaş yürüme özelliğim yok zaten, mağaza gezmeye bile çıksam yarışır gibi yürüyorumHeyy maşallah daha bu saatte bu kadar yanii.
Ben de aynen çocukla zor oluyoriş nedeniyle haftaya sadece menü yazıcam canlar ben bu gidişle
yürüyüş mürüyüş mümkün değil
Ben bir ara denemiştim. 1 su bardağı yeşil çay ile 1 su bardağı süt. yanlış hatırlamıyorsam 3 öğün için hazırlanıyordu 3 kere yani. lezzetli de oluyordu. Ama ben çiğnemezsem doymam, o yüzden yapamadım.İngilizlerin çayı sütlü olur evet. Ben bilmiyordum bunun İngiliz diyeti olduğunu. Bu şekilde diyet yapanları görmüştüm hem tok tutar hem ödem atarız biz de
Bu işte1 bardak su içtim yattım napcam. Cumaya ne kaldı şurda
ben seni sen olmasan da etiketliyorum kuzu
adeta yokken masana bırakılan anma gülü gibi
Normal yemeğini ye canim. Bunu bitki cayin lezzetli olsun diye yaparsın . Tokluk süresini biraz uzatmanın zararı olmaz.Ben bir ara denemiştim. 1 su bardağı yeşil çay ile 1 su bardağı süt. yanlış hatırlamıyorsam 3 öğün için hazırlanıyordu 3 kere yani. lezzetli de oluyordu. Ama ben çiğnemezsem doymam, o yüzden yapamadım.
Simdiden Fiyet olsun canim. Biberli receli ilk defa duydumDenemek isterim ben de
Bir diyetisyen TV de izlemistim böyle kriz durumlarında herhangi bir reçelin içine bir tatlı kaşığı pul biber ekleyin öyle yiyin demisti. İncir receliyle denedim gerçekten harika bir tadı vardı. Cuma günü bol yeşillikli bir kısır yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?