Abla akşam neden biraz daha yemedin zaten yulafliydi27 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir buçuk haş. yumurta, peynir, avakado ezmesi, bir dilim tam tahıllı, zeytin, maydanoz, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Ekşi kayısı kurusu avuç içi
18.00 Dört kaşık domatesli yulaf pilavı
İki litre su, bitki çayları
Zipzip-
Ben yandim diyetisyen bir liste verdi kizima 1800 calsorun cocuk istahsiz yemiyor ama 1800 cal yogun proteinli ,bol posali .
Sağol kuzum. Ben bu seneye kadar doğru düzgün hasta olmazdım bu sene bişeyler oldu bana. Yaştan mı yoksa bağışıklık mı düştü bilemiyorum
27 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir buçuk haş. yumurta, peynir, avakado ezmesi, bir dilim tam tahıllı, zeytin, maydanoz, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Ekşi kayısı kurusu avuç içi
18.00 Dört kaşık domatesli yulaf pilavı
İki litre su, bitki çayları
Zipzip-
Yok dinlemedim bilinç altını yersen basenler olur kilo alırsın dedim ama çok Zor oldu.sabah ohh iyi ki yemedim dedim ama gece zor geçti
İçinde sebze olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum canım.Elhan abla o tarif kabızlığa iyi gelir mi?gelirse zahmet olmazsa tarif alabilirmiyim
Oooooaypare ackerman ooooo
İçinde sebze olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum canım.
Canım benim pilav biraz göz kararı oldu
Soğan , iki yeşil biber , bir kapya biber doğrayıp iki kaşık zeytinyağında kavurdum.
Sonra üzerine (iki veya üç domates kadar) kışlık domatesi üzerine ekledim. Biraz karabiber , kimyon ekledim.
Hepsi yumuşayınca üzerine sanırım bir çay bardağı kadardı yulaf ezmesini ekledim. Yarım su bardağı da kaynamış su ekledim. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişti.
Yedikten sonra şişkinlik yapmıyor. Yarın cuma olmasaydı bir tabak daha yiyebilirdim. Çok lezzetliydi canım.
Kilo alsın diye mi diyetisyene gittiniz?Ben yandim diyetisyen bir liste verdi kizima 1800 calsorun cocuk istahsiz yemiyor ama 1800 cal yogun proteinli ,bol posali .
Aynen canım yoksa sabahtan akşama kadar stres olurdum.evet öyle oluyor haklısın, iyi yapmışsın
Tamamdır abla resmini çektim teşekkür ederimİçinde sebze olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum canım.
Canım benim pilav biraz göz kararı oldu
Soğan , iki yeşil biber , bir kapya biber doğrayıp iki kaşık zeytinyağında kavurdum.
Sonra üzerine (iki veya üç domates kadar) kışlık domatesi üzerine ekledim. Biraz karabiber , kimyon ekledim.
Hepsi yumuşayınca üzerine sanırım bir çay bardağı kadardı yulaf ezmesini ekledim. Yarım su bardağı da kaynamış su ekledim. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişti.
Yedikten sonra şişkinlik yapmıyor. Yarın cuma olmasaydı bir tabak daha yiyebilirdim. Çok lezzetliydi canım.
Canım 19 aylık gelişim geriliği var galiba. Onun için beslenme programı verdi sanırım.aa diyetisyen neden kızına diyet verdi?
kaç yaşında? ne için?
Şunu bir Türkçe söylesene neden bahsettin anlamadım.ben inception filmindeki gibi covidception olmuş olabilir miyim acaba? sürekli bir grip hali benden çocuğa çocuktan bana benden tekrardan çocuğa derken hazirana iyileşiriz inşallah
Ne oldu bebeğim?
Pirinc ve bulgur yerine her şeyde kullanılabildiğini fark ettim. Hatta robotta çekip un haline getir kek, poğaça , kurabiye yap.ben hiç yulaf ezmesi yemedim
bir de şu yulaflı mücverimsi şeyin tarifini yazar mısın
Sütlü çay işlerin iyi gittiğini düşündürüyor canım. Karnımda şişlik yok şu an. Sabah belli olacak .
Ya ben o filmi izledim ama hiçbir şey anlamadımben inception filmindeki gibi covidception olmuş olabilir miyim acaba? sürekli bir grip hali benden çocuğa çocuktan bana benden tekrardan çocuğa derken hazirana iyileşiriz inşallah
burayı çok kaçırdım yaaNe oldu bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?