- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
en sevdiğim filmlerden biri yaa tekrar izleeeYa ben o filmi izledim ama hiçbir şey anlamadım
Ben o zaman sallama yeşil çay ile su ve sütü karıştırıp içeyim üzerine de bir kahve iceyimSütlü çay işlerin iyi gittiğini düşündürüyor canım. Karnımda şişlik yok şu an. Sabah belli olacak .
Canım Türk dizisi gibi bu sayfa. 5 bölüm izleme son özete baksan hemen anlıyorsun bütün mevzuyu.burayı çok kaçırdım yaa
Canım benim IQ gitgide düşüyor, daha beter kafam karışabiliren sevdiğim filmlerden biri yaa tekrar izleee
Seninle ben neremizle izliyoruz acaba.Ya ben o filmi izledim ama hiçbir şey anlamadım
Canım 19 aylık gelişim geriliği var galiba. Onun için beslenme programı verdi sanırım. @EppekArasi daha iyi anlatır.
Ön bilgilendirme yaptım.
Şunu bir Türkçe söylesene neden bahsettin anlamadım.Ya o filmi de izledim aslında biliyor musun Ama çok oldu unuttum.
tamam fvorilere ekledim bunjPirinc ve bulgur yerine her şeyde kullanılabildiğini fark ettim. Hatta robotta çekip un haline getir kek, poğaça , kurabiye yap.
İki kabak rendelenir
İçine lor veya peynir
Bir yumurta
Bir yemek kaşığı yoğurt
Bir çay bardağı yulaf ezmesi ( iri taneli ögutulecek)
Az bi zeytinyagi , tuz karabiber
Bunlari karıştır yağlı kağıt serilmiş küçük bir borcamda üzeri kızarıncaya kadar pişir.
Heee rüya tabiri yapılıyormuş.ya rüyalarda kişilerin zihnine girip fikir ya da düşünce aşılıyorlar, o esnada rüyanın gerçek gibi algılanması içinde zihinleriyle her detayı oluşturmaya çalışıyorlar. en sn çok baba bir adamı etkileyeyim diye rüya içinde rüya içinde rüya 3 katmanlı rüya dünyası yaratıyorlar ama bunun bir kötü tarafı var... iyi tasarlayamazsan ve çıkamazsan rüya aleminde zihnin hapsolabilir... devamı hdfilmcehennemi.com da
tamam fvorilere ekledim bunj
Ama zor bir filmdi kabul etmek lazım kuşum hahaSeninle ben neremizle izliyoruz acaba.
İzleyeceğim tekrar. Dikkatli izlemedim. Hiç hatırlamıyorum. İlk defa izlemiş gibi olur.Ama zor bir filmdi kabul etmek lazım kuşum haha
Ya nasıl duruyorsun anlamadım ki üst üste birkaç gün hem de sabaha baya kilo vermiş olacaksın27 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir buçuk haş. yumurta, peynir, avakado ezmesi, bir dilim tam tahıllı, zeytin, maydanoz, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Ekşi kayısı kurusu avuç içi
18.00 Dört kaşık domatesli yulaf pilavı
İki litre su, bitki çayları
Zipzip-
Heee rüya tabiri yapılıyormuş.fesang
Sütlü yeşil çayimi yaptım zehirlenmem inşallah
Sütlü yeşil çayimi yaptım zehirlenmem inşallah
Anlayamadigimi bile unutup öyle izleyeyim ben de, önyargım olmasınİzleyeceğim tekrar. Dikkatli izlemedim. Hiç hatırlamıyorum. İlk defa izlemiş gibi olur.
İlk defa denedim yeşil çay ananaslı.degisik bir aroması oldu.
Paket Cay mi?İlk defa denedim yeşil çay ananaslı.degisik bir aroması oldu.
Ellerine sağlık, çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?