Bi doktora git canim tekrar gecmis olsunİçtiğimm an çıkarıyorumhiçbirşey durmuyorki midemde
Benim yapacağım protesto ancak bu kadar olurProtesto erken bitmiş galiba
Çok geçmiş olsun canım bi doktora gitsen iyi olacak sanırım direncsiz kalacaksınDünden yatıyorumya ağzıma ne koysam çok afedersin çıkarıyorum. Başımda dönüyor. Açım
Kuzum dikkat et kendine çok geçmiş olsunDünden yatıyorumya ağzıma ne koysam çok afedersin çıkarıyorum. Başımda dönüyor. Açım
Kiz atiyorum agzimada toplamaktan yıldım yarinda gidicem bidaha son diyorum baska is cikiyorNiye ya toplarken at agzina ben olsam hem toplar hem yerim
Eylul bitmek uzere az sabret canim Allah kolaylik versinKiz atiyorum agzimada toplamaktan yıldım yarinda gidicem bidaha son diyorum baska is cikiyor
Kız gözleme yemek için mi geliyorsun 3 gün ye kalan dört gün spor artı diyetM MissHayaLet
Canim haftaya ben veCordelia senin takima transfer planlarin var mi ne tavsiye edersin bize gozleme yiyebilirmiyiz
Yıldım
Adamin malinı topluyoruz ama yiyrmiyorum ölünce yerim belki
Geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatirsinizGünaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordumcovit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum
Sagol canimEylul bitmek uzere az sabret canim Allah kolaylik versin
Aman nedersen de ölmuyor zatenAcaba amin mi desemşimdi kocanı amin der öldürürüm falan neyse vazgeçtim ben bişe demeyim
Sagol canimAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Bisiklete de binersin sıkıntı yokBaslangicin hayırlı olsun gunaydin ablacim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Orasi bisikket yolu degil mi kiz
Gunaydin canim.
Sizede gunaydin
Bende onu diyorum zaten üşüyorum ama yürüyorum sizin zaferiniz için mavi takımın kızlarısabahın erken saati anacım üşümüyor musun o saatte ben yataktan kalkıp donarak geri giriyorum yorgan battaniye altına
Döndüm ya dönmem miFitt_anne kiz eski nicke mi dondun
Teşekkür ederimBi doktora git canim tekrar gecmis olsun
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım bi doktora gitsen iyi olacak sanırım direncsiz kalacaksın
Çok teşekkür ederimKuzum dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Cubuk kraker ye cnm. Bayagi bastiriyor bulantiyi. Benim ufaklikta su icse kusuyordu doktorumuz cubuk kraker yesin dedi. Onunla idare ettik 2 gün.İçtiğimm an çıkarıyorumhiçbirşey durmuyorki midemde
Sana güveniyorum mavi şirinemGünaydın kaptanım
Günaydın canımben de sabah kalkıp yürüyecektim sözde uyuyakalmışım neyse gün içinde çocuğu uyuyunca yürürüm
Günaydın canim
Hastaneden kanları verip çıkınca ilk bulduğumuz yerde yedik canm bu gün yürüyebilirsem telafi ederim diye düşünüyorum ödem atıcı suları da içiyorum inşallah cumaya güze sonuçla gelecem
Günaydınlar kaptanım
Günaydın canm
Günaydın
Geçmiş olsun canım cvit dvit gibi vitamin takviteleri al bir de kan sulandırıcı kullanın eğer kullanmanıza sıkıntı oluşturacak bir durumunuz yoksaçocuklara da doğal meyve suyu felan vererek sıvı alımını artırabilirsiniz. İştahsızlık tat koku kaybı olunca bişey yemek istemeywbilirsin yemek yemesende ama suyu ihmal etme
Günaydın
Günaydın
Ev hanımlığı gerçekten dha zor biz işe giderken evdeki işlerin üzerine kapıyı çekip gidiyoruz ama evde olunca herşey göze batıyor bir de çalışanlar tarafından çok kıymet bilinmiyor evde işte ev işinden yorulunmaz diye düşünülüyor fakat gerçekten ben evde daha çok yoruluyorum işte ne kadar kötü geçerse geçsin nöbetler ev kadar yormuyor... Allah yardımcın olsun.. En zor meslek desek yeridir nankör meslek ev hanımlığı. O yüzden ev hanımlarına saygım sonsuz
Teşekkür ederim canım aldırıp yerim.Cubuk kraker ye cnm. Bayagi bastiriyor bulantiyi. Benim ufaklikta su icse kusuyordu doktorumuz cubuk kraker yesin dedi. Onunla idare ettik 2 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?