Gunaydin canim
Afiyet olsun canimDün yogunluktan giremedim kizlar. Bugün kabak yemicem. Aksam balik yapma plani yaptik esimle.
Tebrikler canim30 dk Leslie boosted yapıldı
Saolasin cnm.Gunaydin canim
Afiyet olsun canim
Tebrikler canim
Gunaydin abla
Aman ona göre ben zaten aynıyımAa neden 56 olmazmış bu erkekler neden böyle
Mersi şekerimGunaydin canim
Afiyet olsun canim
Tebrikler canim
Günaydın canim afiyet olsun ❤Günaydın kizlarr bugün şükür evdeyim çocuğu uyutunca yuruyuse cikicam
Dünün menüsü aslında akşama kadar disaridaydim eşimle işlerimiz vardı saat 5 e kadar bişey yemedim fırsat olmadı eve gelince de aksma diyelim
4 köfte
1 tabak taze fasulye
1 din ekmek çavdar
1 litre Dukan içeceği
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @zeyneppk
Hoş geldin ilk göz ağrım . Nasılsın ? Bütün işlerinizi halledebildin mi herşey yolunda mı?Günaydın kizlarr bugün şükür evdeyim çocuğu uyutunca yuruyuse cikicam
Dünün menüsü aslında akşama kadar disaridaydim eşimle işlerimiz vardı saat 5 e kadar bişey yemedim fırsat olmadı eve gelince de aksma diyelim
4 köfte
1 tabak taze fasulye
1 din ekmek çavdar
1 litre Dukan içeceği
Spora bugün başlamayı düşünüyorumTamam ablacim cuma listeye ekleriz
Belki sende katilirsin bu hafta masterfite :)
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Spor yapiyor musun canim
Yürüyüş de bacaklarda incelme sagliyor
Bende yeni oturabildim daha kahvalti yapmadimCordelia Sen yap kaptanım iyi sporlar daha kendime gelemedim. Ev işi duruyor yemek yapılmadı hiç halimde yok. Havalardan herhalde , Kahvaltımı yaptım sabahın nurunda kocamla , yan gelmiş oturuyorum.
Bende yeni oturduydumHaydi spora.
Amaaan boşver kendini nasıl iyi hissediyorsa insan öyle olmalı inanmazsan inanma de çokta tınnnnAman ona göre ben zaten aynıyım
Aman şu an kendi derdinde beni görmüyor kilo vermesi lazımAmaaan boşver kendini nasıl iyi hissediyorsa insan öyle olmalı inanmazsan inanma de çokta tınnnn
evine hoş geldinnn:)Günaydın kizlarr bugün şükür evdeyim çocuğu uyutunca yuruyuse cikicam
4 köfte
1 tabak taze fasulye
1 din ekmek çavdar
1 litre Dukan içeceği
Afiyet olsun canımGünaydın kizlarr bugün şükür evdeyim çocuğu uyutunca yuruyuse cikicam
4 köfte
1 tabak taze fasulye
1 din ekmek çavdar
1 litre Dukan içeceği
Hah tamda isabet şu kadar verdim derse sana dediği lafları iade et geriAman şu an kendi derdinde beni görmüyor kilo vermesi lazım
Kalk hadi.Bende yeni oturabildim daha kahvalti yapmadim
Ev isi bitmiyor bugun havada yagmurlu
Bende yeni oturduydum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Yok canım acikmadim
Benim hafta sonu güzel geçiyor ablada hafta içi tartım inmiyorArada baktığımda gayet eglenceli görünüyor cnm
Yalniz liste stresinden daha cok stres var gibi geldi bana
Az önce yaptım ballı kaymakli kahvaltımı etti şükür midem bayram davul zurna çalıyor şimdiKızdırma milleti ballı kaymaklı kahvaltı akşamda ekmeği bana bsna bı kurufasulye ye miden bayram etsin ya .
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Gunaydin
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar
Günaydın.
Günaydın güzel fit kadınlar güzel bir gün olsun
Günaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordumcovit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum
Günaydıınnn
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGunaydinnnnn millettt
Hadi bismillah abla çorap söküğü gibi gelsin insalalhElifcim ben bugün 107,5 la başlangıç yapiyorumcuma resim atarim, menü yazmayada cuma başlarım
Günaydın canımGünaydın kızlaar, enerjiniz bol olsun
Günaydın kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?