Ben değilim aşkitomYarım bıraktığım temizlige bugün devam ediyorum.fesang aypare ackerman all of us dead izliyorum. Kim seviyordu zombi filmlerini unuttum ya. Güney Kore yapımı dizi zombiler üzerine lisede geçiyor. Aslında ülke genelinde geçiyor.
Sagol canimAfiyet olsun canim
Ben deeee. Sabah bir wasa ile peynir yedimÇok acıktım
Öğlen yapmıyorsun bugün akşam yemeğini vakitli ye bariÇok acıktım
Yürüdüm geldim 8000 yaptımOturmayın kalkın yürüyün kirmizilaaaarr
10bin benim şu anda akşama Allah KerimYürüdüm geldim 8000 yaptım
çiğ çiğ yicem seniYok kuzum yok kiloları görünce ona şaşırdım.benim çıtırlarla işim zor bu hafta.
canım benim harikasınGünaydınlarrr.. herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Şimdi ödevlerimi vereyim, Eki Görüntüle 2997114
Cordelia canım söz verdiğim gibi bu egzersizi yaptım ama kalp ritmine göre hesaplamada toplam 30 kalori gibi bir değer kaybettim ve en çok bacaklarım çalıştı(dinlenmeleri de hareketli dinlenme yapmama rağmen) ama sabahları ısınmak için bununla başlayacağım.
Eki Görüntüle 2997113
Bu da benim egzersizimDevam ederdim ama o kadar çok zıpladımki dalağım şişti
Akşam adımlarımla beraber puan hesabı yaparım. Daha 4 oda 1 salon temizlik var..
Aaa süper benim de yeğenim var. Tüyo ver bize. Lgs işçisi kuzular. Sürekli okul kurs test.Evet 2 tane
Külbastim daha lezzetliçiğ çiğ yicem seni
Ben seviyorum bayılıyorumYarım bıraktığım temizlige bugün devam ediyorum.fesang aypare ackerman all of us dead izliyorum. Kim seviyordu zombi filmlerini unuttum ya. Güney Kore yapımı dizi zombiler üzerine lisede geçiyor. Aslında ülke genelinde geçiyor.
Biz Fringe üçüncü sezondayizBen seviyorum bayılıyorum
Yaş problemleri kafanı karıştırirsa yardım ederim.Matematik çözüyorum desem
Tabisiiişu LGS bi bitse, üniversite sınavına kadar rahatım
Tünaydın canım
Tünaydıııın
Teşekkür ederim
Yaw 3-5 kilo senin köpeğin olsun nedir ki
Dün reklamını gördüm, bugün işlerim bitsin izlemeyi düşünüyorum. Öpüşme koklaşma yok dimi, çocuklarla izliyelim
Bi gün ev işi yapmadım, ev ahıra döndü yaaa
çok güzel dizidir iyi seyirlerBiz Fringe üçüncü sezondayiz
canım bence rengi güzel. okula gidilmeyecek hali yok kiMontlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?