Yap şimdi dinliyorumSenin dedikodunu yapacaktık ama Hızır gibi yetiştin.
Vay anası bide izmir böregi var yağlı vicik vicik bak o güzel kilo yapar onu yeKesinlikle. İnanılmaz abur cubur yedim makarna yedim. 1 yıldır yemediğim her şeyi yedim bol bol. İnşallah 65'i geçmem.
Matematik çözüyorum desemDişzedegillerin en güccük gizi napan abam
TabisiiiBaşın yine dumanlı
Ders var mı ders
Tünaydın canımTunaydin ablacim
TünaydıııınGünaydın canım.
Teşekkür ederimÇok şükür canım gelmiş geçmiş olsun
Yaw 3-5 kilo senin köpeğin olsun nedir kiEvet herkes bı saldı veren geri alıyor. Ben cuma ne çıkacağım bilmiyorum. Neyse 2 aya veririm 1 ayda aldığımi.
Dün reklamını gördüm, bugün işlerim bitsin izlemeyi düşünüyorum. Öpüşme koklaşma yok dimi, çocuklarla izliyelimYarım bıraktığım temizlige bugün devam ediyorum. @fesang @aypare ackerman all of us dead izliyorum. Kim seviyordu zombi filmlerini unuttum ya. Güney Kore yapımı dizi zombiler üzerine lisede geçiyor. Aslında ülke genelinde geçiyor.
70 ol bence aynı anca veririzKesinlikle. İnanılmaz abur cubur yedim makarna yedim. 1 yıldır yemediğim her şeyi yedim bol bol. İnşallah 65'i geçmem.
Ünv mi anne para gönder diycekMatematik çözüyorum desem
Tabisiiişu LGS bi bitse, üniversite sınavına kadar rahatım
Tünaydın canım
Tünaydıııın
Teşekkür ederim
Yaw 3-5 kilo senşn köpeğin olur nedir ki
Dün reklamını gördüm, bugün işlerim bitsin izlemeyi düşünüyorum. Öpüşme koklaşma yok dimi, çocuklarla izliyelim
Bi gün ev işi yapmadım, ev ahıra döndü yaaa
Kız bunlar gitmez uzağa, yapışık gezeriz bizÜnv mi anne para gönder diycek
İlerde görKız bunlar gitmez uzağa, yapışık gezeriz biz
Bi de çocuk aklı aynı üniversite aynı sınıf olcaklarmışİlerde görşimdi bilemem
Belli mi olur abla ayni puani alirlarsaBi de çocuk aklı aynı üniversite aynı sınıf olcaklarmışalışmışlar anne karnından beri birlikte
Ezmej icin bi beni almissin
Ezer geçerus
Allahim grubun dombilisi oldumBütün 60' liklari almışım takıma eppeğim hariçkizlaaaaaar
Şimdi uyumanın zamanı değil kalkın hele kalkın.
Ne yemeyi ne yememeyi planlıyorsunuz bir rapor alayım.
Canım senin 8. Sınıfa giden çocuğun mu var?Matematik çözüyorum desem
Tabisiiişu LGS bi bitse, üniversite sınavına kadar rahatım
Tünaydın canım
Tünaydıııın
Teşekkür ederim
Yaw 3-5 kilo senin köpeğin olsun nedir ki
Dün reklamını gördüm, bugün işlerim bitsin izlemeyi düşünüyorum. Öpüşme koklaşma yok dimi, çocuklarla izliyelim
Bi gün ev işi yapmadım, ev ahıra döndü yaaa
Umarim ondandirRegl etkisi geçince normale dönersin canım. Artı gelmen çok normal.
Benim genelde yumurtlamada arti okuyir, rsglide nirmalYumurtlama günü de artıyı hiç düşünmedim
Tmmdir canimKızlar Merhaba
Bu hafta karın ve sırt yağları için spor yapıyoruz.
15 dakikalık bu videoyu yapanlara 750 puan sporlarına ekleyeceğim. Cumartesi başlıyoruz. Çarşamba son gün.
Hamileler, hasta olanlar ve spor yapmak istemeyenler bu mesajı dikkate almasın.
Evet 2 taneCanım senin 8. Sınıfa giden çocuğun mu var?
Bugun diyetisyen listeme basladimbenim maviş kızlarım akıllıdıryarından itibaren sen de göreceksin şahane menülerle gelecekler
@dolunaydagel @DombiliKus @UcurtmaAvcisiiDeryaOnDiet Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?