Cok guzel rengi canimMontlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
Burda hamsi istavrit 35-40 arasındasabah kahvaltıdan sonra pazara gittik balık falan almaya. kızlar balık fiyatları bir fırlamış ki sormayınöyle böyle değil neyse aldık, pazarda az dolaştık. bu sefer balık çorbası da yapacağım.
ekstra yürüyecektik de hava soğuktu. o nedenle atladık geldik.
Şey aslında arkadaşa yollamak amaçlı çekmiştim size de göndereyim dedim. Şu sacimin rengi otursun 32 diş sırıtarak çekicemcanım bence rengi güzel. okula gidilmeyecek hali yok kineden gidemeyesin. çok hoş olmuş bence. belki istediğin ton değil ama anormal bir renk değil. ben beğendim açıkçası.
kız bize foto atıyon azcık güleydin bari
Teşekkür ederim canım benimCok guzel rengi canim
Yaa benim saclarima benziyo disari çıkmayim miMontlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
Hahaha kuşum öyle demek istemedim ben simsiyah sacliydim istediğin küllü kumraldi birden sarışın oldumYaa benim saclarima benziyo disari çıkmayim mi
Buda benim saclar :)Hahaha kuşum öyle demek istemedim ben simsiyah sacliydim istediğin küllü kumraldi birden sarışın oldum
İmam Hatip lisesinde çalışıyorum haftaya pazartesi millet şok
Evet çok dore bakır olmuş ama siyahtan bu tonlara bundan daha temiz acilmazdi zatenMontlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
Seninki küllü kuzum işte ben de küllü istiyorumBuda benim saclar :)
Valla o numaraları falan hiç anlamıyorum ki. Kuaför de açılması güzel oldu dedi zaten boyasızdı saçım ama çok turunculu oldu peruk gibiEvet çok dore bakır olmuş ama siyahtan bu tonlara bundan daha temiz acilmazdi zaten
Siyah çok zor bir renk 7 tonlarına boyatirsan dorelik örtülür biraz hemde koyu renk olmaz
Ne güzel sarı tonlarındasınız ben 10 senedir sarı ve röfle tonlarında giden biri olarak doğum sonrası mora boyattım hayatımın hatasını yaptımBuda benim saclar :)
canım benim harikasın
Ikinci boyada tutar canimSeninki küllü kuzum işte ben de küllü istiyorum
Hic boyatmadim canim beyazlamaya baslayinca bu renk oldu sacimNe güzel sarı tonlarındasınız ben 10 senedir sarı ve röfle tonlarında giden biri olarak doğum sonrası mora boyattım hayatımın hatasını yaptım
Şimdi uzatma aşamasındayım cünku saçımdan çıkmadı kızarık bi kahve ile geziyorum
3 4 parmak ancak uzattım yaz sonu temizlenir saçımdan ancak o zaman yeniden dönerim platin tonlarina
öyle canım burada da aynı. ama levrek ve çipura120-140 olmuş. kaya levrek 70-80 vs. mercan 150 gibi. barbun desen öyle.Burda hamsi istavrit 35-40 arasında
Dudaklarından moralinin bozuk olduğu belli oluyor. Yapan kişiyle tekrar irtibata geç canım. Bir hafta var okula bir çaresine baksınlar.Montlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
Şu an balık pişiriyorum. Çinekop aldım dün. 100 liraydı. Benim balıkçım 70' den verdi. 50' lık aldım. Somon severim kilosunu 180 görünce ağzım açık kaldı.öyle canım burada da aynı. ama levrek ve çipura120-140 olmuş. kaya levrek 70-80 vs. mercan 150 gibi. barbun desen öyle.
sardalya, hamsi, istavrit gibiler dediğin gibi 40 TL civarında.
Kolay gelsin canımTemizliği bitirdim, az keyif yapayım derken misafir geliyor haberi aldım a dostlar. Bir koşturmaca daha başlıyor. Gece yediklerimin tamamını yazmaya çalışacağım sporumla beraber. Öpüyorum sizi
Başrol çocuklar çok şeker. İzle o zaman.Ben seviyorum bayılıyorum
Fringe'de zombi yok ki. Karıştırdım mi ben?Biz Fringe üçüncü sezondayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?