Seni biliyorum.Ben varim
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsunBugün iyi hissediyorum evet. Kafam biraz dumanlıçok korktum da başıma vurdu
Eline sağlık canım
20 kisi gordum ustte ama nerdeler gelmiyorlar :))
Dimi ne kaldi surda yazaÜye olup gelin kızlar yaz geliyor. Bak sonra karışmam. Yazın, yağlar fışkıracak her yerden.
Evet herkes bı saldı veren geri alıyor. Ben cuma ne çıkacağım bilmiyorum. Neyse 2 aya veririm 1 ayda aldığımi.Dimi ne kaldi surda yaza
Bir bakmisiz ramazan, bayram derken yaz gelmis :)
Verirsin canim senEvet herkes bı saldı veren geri alıyor. Ben cuma ne çıkacağım bilmiyorum. Neyse 2 aya veririm 1 ayda aldığımi.
Kesinlikle. İnanılmaz abur cubur yedim makarna yedim. 1 yıldır yemediğim her şeyi yedim bol bol. İnşallah 65'i geçmem.Verirsin canim sen
Sporda yapmadin onunda etkisi var
333 adım. Akşam Eva ve karın yağı videosu yapacağım inşallah. Ufak ufak başlayayım sporuma.Küçük hâla uyuyor. Tabi gece uyumayinca.. uyuyabildigi kadar uyusun. Bugün gündüz uyutmicam. O yuzden biraz zor bir gün beni bekleyecek gibi duruyor. 25 dk yerinde yürüme yaptim 3064 cepte. Uyanana kadar 1000 daha atabilsem. Ama yordu biraz hamlamışım
Benim iki katım. Günaydın.Günaydin
Geç kalktım
11 de anca
Adım 671
Kolay gelsin canimYarım bıraktığım temizlige bugün devam ediyorum.fesang aypare ackerman all of us dead izliyorum. Kim seviyordu zombi filmlerini unuttum ya. Güney Kore yapımı dizi zombiler üzerine lisede geçiyor. Aslında ülke genelinde geçiyor.
Günaydın canimGünaydin
Geç kalktım
11 de anca
Adım 671
Gecmezsin canimKesinlikle. İnanılmaz abur cubur yedim makarna yedim. 1 yıldır yemediğim her şeyi yedim bol bol. İnşallah 65'i geçmem.
Ne dedikoduİki dedikodu yapacaktık herkes geldi.
Senin dedikodunu yapacaktık ama Hızır gibi yetiştin.Ne dedikodu
Dedikodu dedin 22 kisi oldukSenin dedikodunu yapacaktık ama Hızır gibi yetiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?