Bu ne canım termal eşofman mi
Su kaybettirir bu sana canım böyle termal kıyafetler yağ yakımına etki etmiyor ki eskiden benim teyzem poposuna poşet sarardı yürüyüş yapardi havasız bırakıp terletmekten başka bisey yapmıyor
aynen su kaybettiriyor ve toksin atıyor terlemeyle. yağ yakımına etkisi yok. ben yıllar önce almıştım arkadaşla birlikte. o da kullanamadı ben de. sonra ben benimkini verdim birine.Termal tayt diye geçiyor sporla kullanınca faydasını olur mu acaba yaa
Yalnız teyzen yaratıcıymış
Abooo Kız bi dilim börek yedi diye karşılığı bu mu olacaktı
Kurcalaya kurcalaya biseyler buldumİmociler tamam
Alıntı yapmayı da biliyorsun
Bak ilk ders etiket yapmayı öğretebilirim. Biliyorsan yazmadim say
Telefonundan @ bu işareti buluyorsun. Rakamlar bölümünde var.
@ bunun yanına boşluk koymadan ismini yaz
Kinoalihatun işte bu. Ben de kendiminkini yazıyorum bak
Elhan
Deneyelim mi
naptın bilekliği iade ettin mi canım?
Şimdiki torunlar doğar doğmaz wifi şifresini soruyorsana acilen bir torun lazım
Datlim kadın belki forumda yeni değildirŞimdiki torunlar doğar doğmaz wifi şifresini soruyor
Kinoalihatun bacimizi elbirliği ile Kadınlar kulübünde ihtiyacı olan teknik bilgileri öğretelim. Son ders BDV' ye girip sonra sağ salim tek parça halinde çıkmak olacaktır.
GBT' sine baktımDatlim kadın belki forumda yeni değildir
Evet şimdi baktim yeniymiş özür dilerim örtmenim
Bu benim kızım ya
İade ettim canım ama henüz geri bildirim gelmedi inşallah sorun çıkmaznaptın bilekliği iade ettin mi canım?
KuzummmBu benim kızım ya
Güzel fiziğini bozabilecek her şeyin düşmanıyim.Kesinlikle barıştık.
Maşallah adımlarına sağlık canım
Gözünü korkutmayayim biraz muhabbet olsun bizlere isinasin diye yazdım. Zamanla her şeyi kendi kendine çözüyorsun zaten. Bunlar detaylar. Asıl önemli olan düzenli olarak yemeni içmeni hem bizim hem senin takip etmen.Teşekkür ederim canım.ekran görüntüsü aldım.unutmayim diye
Sen daha çok tatlısın böcüüümÖrtmenim çok tatlısın
Sıcacık karşıladın çok teşekkür ederim canım.sanırım iki takım oluşturup yarışıyorsunuz.ilk sayfada.formu alırken gördüm.o nasıl oluyor?Gözünü korkutmayayim biraz muhabbet olsun bizlere isinasin diye yazdım. Zamanla her şeyi kendi kendine çözüyorsun zaten. Bunlar detaylar. Asıl önemli olan düzenli olarak yemeni içmeni hem bizim hem senin takip etmen.
Şuan düşünmüyorum zaten martta inşallah azaltmaya baslayip mart sonu ramazana dogru birakir inşallahAzar azar başla kesmeye aniden sakın yapma haaa amannn
Hayal ettim elinde telefonla koltukta zipladigini hele benim gün menüsünü gördüğünde ne yaptın acaba ablaYarın bol su iç fiziksel aktiviteni artır canım. Sosyal hayattan bağımsız yaşayamıyoruz sen de haklısın. Menülerde o günkü durum hakkinda minik notlar olursa ben de evde hop oturup hop kalkmam.
Kendi kendine çözüm getirmiş ben ceza vermek zorunda kalmadım.Abooo Kız bi dilim börek yedi diye karşılığı bu mu olacaktıElhan cığım günah değil mi bu kızcağıza hali kalmamis
Para versen gene izlemem zombiBiz zombi dizisine başladıkhiç uykumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?