Allah'ım sana geliyorum diye bir bağırdımHayal ettim elinde telefonla koltukta zipladigini hele benim gün menüsünü gördüğünde ne yaptın acaba abla
Ben cezadan falan korkmam da hayalkırıklığına uğratırım diye korkarım.Kendi kendine çözüm getirmiş ben ceza vermek zorunda kalmadım.
Mayacık ev poğaçası yedi diye neler söyledim kıza ondan sonra yanına yaklasmadi kaçamakların. Sen de dikkat edersin artikin
Korkunç değil bence ama çok iğrençPara versen gene izlemem zombiesim ilk sene az birsey maruz birakti günlerce kendime gelemedim, uyuyamadım, asansore binemedim
Başka bir plan programim yok şükürler olsunAllah'ım sana geliyorum diye bir bağırdım
Bu hafta günler buluşmalar kaçamaklar arttı mı bana mı öyle geliyor Busracim?
Ben korkuyorum da. Hiç sevmemKorkunç değil bence ama çok iğrenç
Rica ederim aklına ne gelirse sor birimiz görmesek digerimiz mutlaka cevap yazar.Sıcacık karşıladın çok teşekkür ederim canım.sanırım iki takım oluşturup yarışıyorsunuz.ilk sayfada.formu alırken gördüm.o nasıl oluyor?
Ellerinize sağlık canımBaşka bir plan programim yok şükürler olsunevde de fırın calistirmamak icin hic bir şey yapmicaz elektrik faturasını görünce karar aldik. Bak oyun hamurundan kurabiye yapcaz artık
Bayağı karışık.Ama çözerim inşallah.Anladığım kadarıyla en yüksek kiloyu sen verdin geçen hafta tebrik ederim.Daim olsun başarın inşallah.Darısı başımaRica ederim aklına ne gelirse sor birimiz görmesek digerimiz mutlaka cevap yazar.
Ben de yeni yeni çözdüm bildiğim kadarıyla anlatayım Meldacim.
Kırmızı ve mavi iki takımımız var. Bu hafta en çok kilo veren takımin yüzdesi hesaplanıyor o takım şampiyon oluyor.
Bu arada o hafta içinde en çok kim kilo verdiyse o önümüzdeki haftanın kırmızı takım kaptanı oluyor.
Bu kırmızı kaptan bizim içimizden kendine rakip bir kaptan seçiyor.
Sonra bu iki kaptan yarışmacılarıni seçiyor.
Bu haftanın kırmızı takım kaptanı benim.
Rakibim de60kiloyum dediğine göre bu hafta beni çiğ çiğ yiyecekmiş
Ben cezadan falan korkmam da hayalkırıklığına uğratırım diye korkarım.
Biz de ailece seyredecek bişey bulamadığımız için mecburen izliyoruz aslındaBen korkuyorum da. Hiç sevmem
Kızın çok çok tatlı maşallahBaşka bir plan programim yok şükürler olsunevde de fırın calistirmamak icin hic bir şey yapmicaz elektrik faturasını görünce karar aldik. Bak oyun hamurundan kurabiye yapcaz artık
Bizim şiskolar geçen hafta ya regl oldular ya hastalardi ya misafirlikte ...aslında çok kilo vermedim 1.1 kilo... Teşekkür ederim yine de. Senin de azmin daim olsun. Darısı başına inşallah.Bayağı karışık.Ama çözerim inşallah.Anladığım kadarıyla en yüksek kiloyu sen verdin geçen hafta tebrik ederim.Daim olsun başarın inşallah.Darısı başıma
Hoşgeldin canımBayağı karışık.Ama çözerim inşallah.Anladığım kadarıyla en yüksek kiloyu sen verdin geçen hafta tebrik ederim.Daim olsun başarın inşallah.Darısı başıma
Hadi inşallahŞuan düşünmüyorum zaten martta inşallah azaltmaya baslayip mart sonu ramazana dogru birakir inşallah
"Once Upon a time" diye masal tadında çocukların bayilacagi bir dizi var. Ben çok sevmiştim. Aile dizisi. Çok sürükleyici ayrıca ...Biz de ailece seyredecek bişey bulamadığımız için mecburen izliyoruz aslında
Kaptanim sanki sebze yemeğini arttıran iyi gelecek. Yani böyle yaz olsa kabak detoksu gibi yapasim var. Sütü her zmaan içerim beni pek rahatsız etmez aslında
canım süt gaz yapar. sen de hergün içiyorsun galiba. A grupları için sorun değil de 0 grubuysan gaz yapıyor. ben de bugün latte yaptım içtim ama laktozsuz sütle. onu da zaten hergün tüketmiyorum.
ama genel olarak gaz yapan yiyecekleri tüketme ya da nadir tüket. ben nadir tüketiyorum. mesela bana baklagiller, süt, yoğurt, turp, lahana, karnıbahar vs çok gaz yapıyor. aralıklı yiyorum ya da az yiyorum. mesela eskiden yoğurdu sık sık ve 1 küçük kase yerdim. şimdi nadir ve 1-2 yk yiyorum yemeğin yanında.
bağırsak gazı insanı çok bunaltıyor ve kiloyu da etkiliyor aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?