Evet kaptanim okul olunca yatma kalkma vaktim de düzenliydi bir de bugün takvime baktım regl için son 5 gün diyorkabızlık oluyor mu?
Rahatsız olmuyorum kiRahatsız olduğunu belirtseydin keşke daha önce
İyi geceler hayatımİyi geceler kızlar
Kinoalihatun misafirliğin bitti Yarin aktif olarak katılımını bekliyoruz inşallah.
Allah rahatlık versin.
Sen gönlüm rahat uyuyabilirim deyince sanki önceden gönlüm rahatsız oluyor anlamıni çıkardım.Rahatsız olmuyorum ki
Artik ben deHanımlar iyi geceler, uzuuun uykuma geçiyorum
Öylesine dedim ayolSen gönlüm rahat uyuyabilirim deyince sanki önceden gönlüm rahatsız oluyor anlamıni çıkardım.
kabızlık zaten direk gaz yapar. o da insanı çok yoruyor. regl öncesi ve döneminde de bağırsak gazı olur. normal bu. ama tabi sebzeyi artırmakta fayda var. sabah kuru kayısı vs olabilir. elma olabilir. bir de gaz yapan yiyecekleri fazla tüketmemeye çalış canım. ben öyle yapıyorum.Evet kaptanim okul olunca yatma kalkma vaktim de düzenliydi bir de bugün takvime baktım regl için son 5 gün diyoro da etkiler mi bilemedim
Heyecandan uyuyamam kesinİyi geceler kızlar
Kinoalihatun misafirliğin bitti Yarin aktif olarak katılımını bekliyoruz inşallah.
Allah rahatlık versin.
ben bir ara yapıyordum. güzel sonuç alınıyor tavsiye ederim.Yarın nasipse ınşallah aralıklı oruca başlamak istiyorum 8-16
Aralıklı oruç yapan var mı aramızda?
Yarın bismillah deyip başlıyorum inşallahben bir ara yapıyordum. güzel sonuç alınıyor tavsiye ederim.
Ben yapıyorum güyaYarın nasipse ınşallah aralıklı oruca başlamak istiyorum 8-16
Aralıklı oruç yapan var mı aramızda?
benimde ablam strec sarardıBu ne canım termal eşofman mi
Su kaybettirir bu sana canım böyle termal kıyafetler yağ yakımına etki etmiyor ki eskiden benim teyzem poposuna poşet sarardı yürüyüş yapardi havasız bırakıp terletmekten başka bisey yapmıyor
Beraber yaparızBen yapıyorum güya
Günaydın kaptanimGünaydıııııınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?