Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam kaptan psikolojisine girdi ki hem de nasıl
Kimseyi elden bırakmıyor göz açtırmıyor
Bugun tertemiz, herkesi kıskandıracak bir menü bekliyorum böcüğüm. Bugun mideni çok doldurursan yarın capon yaparken çok zorlanirsin.
Yulaf lapası ile başlayalım mı mesela vardır umarım.

Yarın nasipse ınşallah aralıklı oruca başlamak istiyorum 8-16
Aralıklı oruç yapan var mı aramızda?
Ben yapıyorum Meldacim. İki öğün besleniyorum. Ara öğünleri çok zorlanmadikca yapmıyorum. Akşam ile sabah kahvaltısı arasını mutlaka sayiyorum. 16 saat geçmişse kahvaltımı yapıyorum. Ögunlerimde karbonhidrat minimum düzeyde. Sebze protein ağırlıklı yiyorum. Bakalım bugün menün nasıl olacak ben de heyecanla onu bekliyorum.

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Hosgeldin canim aramiza ben Elif 32 yasindayim
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz

Gecmisi tam okuyamadim aklina takilan birsey olursa her zaman sorabilirsin

29 ocak menüsü
13;00 1 yumurta 1 domates 1 salatalık peynir 2 dilim çok tahıllı ekmek

19:00 1 kase tarhana çorbası 3 kaşık makarna 2 dilim ekmek 5 zeytin
8 bardak su
Günaydın Şengulcum. Sabah öğünün güzel ama akşama biraz özen gostermelisin. Gün içinde akşam için plan yapmalısın. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş ki bu eksi getirmez. Çorbanın yanında hem ekmek hem az da olsa makarna olmamış .

Afiyet olsun canim
yaaa biz gecen sene ramazandan once ramazanda neydi oyle nasıl azimli nasil guzel sporlar sayilar veriyorduk
Yaa ramazan felan demeden guzel kilolar vermistik

Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim

Yarın kayinbiraderim ve eltim kahvaltıya gelecekler ben yine bir wasa ve krem peynir ile sabahı kapatmayı düşünüyorum rabbim bana güç kuvvet sabır ver
Canım sofraya yeşillikler hazırla ceviz fındık kayısı çeşitli peynirler, zeytin koy varsa domates salatalık dikkati dagitir. Tabağını zengin gösterir. Hem de sofrada seni oyalar. Sadece wasa krem peynir olmaz. Krem peynir zaten sağlıklı değil. İşlenmiş çünkü. Onun yerine lor kullan içine bir kaşık yoğurt koysan al sana cıvık sürülebilir bir peynir. Biraz da çörek otu gezdir üzerine ...bu mesajı da keşke uyandığında görsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…