Afiyet olsun canim29 ocak menüsü
13;00 1 yumurta 1 domates 1 salatalık peynir 2 dilim çok tahıllı ekmek
19:00 1 kase tarhana çorbası 3 kaşık makarna 2 dilim ekmek 5 zeytin
8 bardak su
Regl olsakta tartıliyoruz :)Kızlar ben regl oldum pazartesi tartılcakmıyım fark ediyormu
Boşnak mantısınin canı sağ olsun.
Afiyet olsun canim aksam bir ara öğün yapsaydin kuruyemis sut gibi
Günaydın canimGünaydin
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar
Günaydın bitanemGünaydın ablacım
Sorma bitanem
Günaydın migiGünaydin
Ablaaaa sen kiminle karıştırdın beniGünaydın bitanemnasıl geçiyor anaciginla vakit? Sağlıkla huzurla yaşayın .
Annem geldi o yüzden takıma sonra geleceğim demedin miAblaaaa sen kiminle karıştırdın benibaska tanıdığın Zeynep mi var ahanda küstüm
Annem gelseydi ben buralardan kaçar başka diyarlara giderdim.Annem geldi o yüzden takıma sonra geleceğim demedin mi
Hatlar karismis ablacim :))Annem geldi o yüzden takıma sonra geleceğim demedin mi
Afiyet olsun canimEv halkı yatıyor kalktım kahve mi yaptım.sessiz sessiz oturuyorum
Mesaj yazarken, ikinci ustuste 3 nokta var. Oraya tıklayınca göz var üzerinde eğik çizgi var. ( slash) Ona tıkla ve bir başlık gir. Girmesen de olur. Sonra dedikodunu yap.Sorma bitanem
Arkadaşlari çok ısrar etmiş onların suçu kızıma fazla kizamadim zaten hemen gönlümü aldı.Şu şipoyl mu ne onu bana öğretir misin
Sağol canımAfiyet olsun canim
Canım çok teşekkür ederim.Mesaj yazarken, ikinci ustuste 3 nokta var. Oraya tıklayınca göz var üzerinde eğik çizgi var. ( slash) Ona tıkla ve bir başlık gir. Girmesen de olur. Sonra dedikodunu yap.
Seni çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?