Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım evde karbonat varsa çay kaşığınin ucuyla bir bardak ılık suda erit iç. Vücudun asidik olmuş onu bazik hale getirir. Dediğimi lütfen yap hiçbir yan etkisi yok.
Artık vücut zararlı karbonhidrat kabul etmiyo. Cumartesi yaptığım tatlı tuzlu kurabiyeler gitmedi midemden adeta, hazmedemedim
Kızlar ben artık gidiyorum yarın misafirim var. Kedileri besleyip işlerimi yapayım. Herkese diyetinde başarılar. Yaza çok az kaldı. Unutmayın. Montlar çıkacak.
Kolay gelsin
bu hafta ben ve derya hariç herkes artı gelmiş maviş takımda
Cumaya gelir eksiler canım
Geçmiş olsun canım , bol su iç vitamin al veya bol meyve ye, vücut direncin düşmüş olmalı
Kizlar az dinlenecegim gelirim

Canım evde karbonat varsa çay kaşığınin ucuyla bir bardak ılık suda erit iç. Vücudun asidik olmuş onu bazik hale getirir. Dediğimi lütfen yap hiçbir yan etkisi yok.
Bende mi içsem niye bana önerileriniz yok sayın Elhan ciğim

Bende mi içsem niye bana önerileriniz yok sayın Elhan ciğim
Canım geçmiş olsun midenle ilgili sorun var mı bilmiyorum.
Bak ben evde İngiliz karbonatıni hiç eksik etmem. Bir litre suyun içine bir çay kaşığı koyulup gün boyu içilmesi mide rahatsizliklarini geçiriyor. Vücudu alkali hale getiriyor. Anlık hazımsızlıklarda bir bardak suya bir çay kaşığı bile eklenip içilmeli. O kadar çok faydası var ki kime dediysem hep olumlu dönüşler oldu. İngiliz karbonatınin tuz oranı düşük tercihim o...eczanelerde satılıyor. Normal karbonat da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…