Artık vücut zararlı karbonhidrat kabul etmiyo. Cumartesi yaptığım tatlı tuzlu kurabiyeler gitmedi midemden adeta, hazmedemedimCanım evde karbonat varsa çay kaşığınin ucuyla bir bardak ılık suda erit iç. Vücudun asidik olmuş onu bazik hale getirir. Dediğimi lütfen yap hiçbir yan etkisi yok.
Kolay gelsinKızlar ben artık gidiyorum yarın misafirim var. Kedileri besleyip işlerimi yapayım.Herkese diyetinde başarılar. Yaza çok az kaldı. Unutmayın. Montlar çıkacak.
Cumaya gelir eksiler canımbu hafta ben ve derya hariç herkes artı gelmiş maviş takımda
Geçmiş olsun canım , bol su iç vitamin al veya bol meyve ye, vücut direncin düşmüş olmalısabah çok yazamadım. sonuçlar da açıklandı. açık söyleyeyim bu kadar eksi beklemiyordum. ben de şok oldum.
ama sanırım 2 gündür hasta hasta 8000 i toplamak için oynamaya çalıştım ki dün ağrım çoktu. o halde.... dün gece sanırım hastalığın ağrısıyla yağların çözülmesi fena karıştı kabus gibi bir gece geçirdimikisinin ağrısı dehşetti. doğru düzgün uyuyamadım.
iştahım yok. kesildi... şu an yine baş ve vücut ağrım başladı.
Kizlar az dinlenecegim gelirim
Bende mi içsemCanım evde karbonat varsa çay kaşığınin ucuyla bir bardak ılık suda erit iç. Vücudun asidik olmuş onu bazik hale getirir. Dediğimi lütfen yap hiçbir yan etkisi yok.
Harikasın kaptanımvalla bu sefer hastalığın katkısı olduyeminle sabah ben de şoktum. en fazla 83.9 falan gelirim dedim ama düz 83 ü görünce tartıya bir daha baktım.
Canım geçmiş olsun midenle ilgili sorun var mı bilmiyorum.
Tamam kaptanim
Olmadi canim ayni devam edecek takimlarTakımlarda değişiklik oldu mu
Tebrikler kaptanlarimKaptanlarin bildirimleri
Geldim eve kaptanım iyi çok şükür bir sıkıntı yok elhamdülillahGünaydın canim
Aaa cikinca yaz bizede nasilmis durumu
Sgaol canım herşey yolunda sukurGuzel haberlerle gel inşallah canim
Amin canım. Ben de 65 üzeri çıkmam inşallah. Gerçi imkansız. Yeğenlerim yarın geliyor.Cuma günü 62nin altına düşerim inşallah
Sen yine de dikkat canım bitki çaylarının içindeki otlatda bağırsak filorasini bozuyormus zaman içersinde dengeli tüketmeye çalışBitki çaylarim var sen merak etme
Ooo dönmüş bile. Maşallah.Çok teşekkür ederim evdeyim şükür
Gözün aydin canim sevindimGeldim eve kaptanım iyi çok şükür bir sıkıntı yok elhamdülillah
Beslenmene dikkat et canım. Meyve , sebze, protein al. İştahın da kesik buna çare bulmalısın. İnşallah korursun canım.
Kaptanlar sürprizzzzz.Tabloda ismimi göremedim .
Ederim bitanem.Sen yine de dikkat canım bitki çaylarının içindeki otlatda bağırsak filorasini bozuyormus zaman içersinde dengeli tüketmeye çalış
Canım ben o tabloyu spor yarışması zannettim. PardonKaptanlar sürprizzzzz.bir kez nerdeyse gönderiyordum sayfaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?