İmza cordeliaZıkkımın kökünü yeme yılların migisisin yeni değilsin.Bana dokunuyor diyemedin mi? Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Kısır işte bu iki kaşık bile ödem yapıyor. Kaldı ki iki tabak.
Amin canım. Ben de 65 üzeri çıkmam inşallah. Gerçi imkansız. Yeğenlerim yarın geliyor.
Yumurtlama dönemdeyim
Oyy ben diyette onlara uymadim 1 yıl hep geldiler. Bu kez onlara uyup, sonra 1 yıllık bir programa başlamak istiyorum. Yaza 60 kilo girmek zorundayim. Tekrar kilo alıp düşman sevindirmek istemiyorum. (Sanalda kimse alınmasın sanalda düşmanım yok. Ben reel düşmanlardan bahsediyorum. )Benim de geçen haftadan beri yeğenlerim burda. Perşembe gidecekler :)
Beni gönderir diyordumOlmadi canim ayni devam edecek takimlar
Yanında olsaydım iki hava yastigimi sana feda ederdim
Ben Mart'ta 58 diyordum ama bakalım. Yaza 36/38 beden girmek istiyorum ve selulitlerimden kurtulmakOyy ben diyette onlara uymadim 1 yıl hep geldiler. Bu kez onlara uyup, sonra 1 yıllık bir programa başlamak istiyorum. Yaza 60 kilo girmek zorundayim. Tekrar kilo alıp düşman sevindirmek istemiyorum. (Sanalda kimse alınmasın sanalda düşmanım yok. Ben reel düşmanlardan bahsediyorum. )
58 oldum artık yaşlandım yani..Yoktur canım yaş farkı
Ne bileyim ben böyle eksi gelmezdim üstüste, enterasan geldi. Herhalde olayı çözdüm artık, sporun da etkisi var tabi.
Kullananların hepsinde aynı etki olmuyor herhalde,brn bir ara neredeyse hiç ymiyordum o yzdende sıkıntı olmuştu.Tamam abla.bende acı çehre otu vardı adamı surundurmuyor öldürüyor resmen.anlatmana göre bu daha iyi
Herkeste aynı etkş yok maaşesef.Kirazsapı, bi de neydi o adını unuttum, onlardan içiyorum bana mısın demiyo bağırsaklarım
Maşallah 3 tane olacak demi geleek bebekleGünaydın herkeseben doktor kontrolüne gidiyorum kızları kardeşleriyle tanıştırıcaz daha yeni haberleri oldu
Şiskocuklarimiz zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum ben de.
Çıtırımmm58 oldum artık yaşlandım yani..
Düzenli yiyince kaçırmayınca birse spor olunca gidiyor.
Kullananların hepsinde aynı etki olmuyor herhalde,brn bir ara neredeyse hiç ymiyordum o yzdende sıkıntı olmuştu.
Yediğim zman gene etkiliyor.
Dün içtim akşam,bişi yememiştim hala ayn çıkmadım daha
Herkeste aynı etkş yok maaşesef.
Sigarayı bırakınca birde diyete girince başladı bende.
Oyy ben diyette onlara uymadim 1 yıl hep geldiler. Bu kez onlara uyup, sonra 1 yıllık bir programa başlamak istiyorum. Yaza 60 kilo girmek zorundayim. Tekrar kilo alıp düşman sevindirmek istemiyorum. (Sanalda kimse alınmasın sanalda düşmanım yok. Ben reel düşmanlardan bahsediyorum. )
meyve yerim. yiyorum ama az. neyse zaten hastayken çok yemek iyi değil.Beslenmene dikkat et canım. Meyve , sebze, protein al. İştahın da kesik buna çare bulmalısın. İnşallah korursun canım.
Sağol hocam bir çıtırda sensin burada.Çıtırımmm
Bugün 35 dakika zumba yaptım.
Çok şükür binlerce kere şükür görümcem yok bende görümce değilim erkek kardeşim yok Kadınlar kulübü'nün okuyunca görümcelik korkuttu beni. Oysa hiç görümce tecrübem yok.
görümcen mi
Beni ne zaman yiyeceksinmeyve yerim. yiyorum ama az. neyse zaten hastayken çok yemek iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?