Bende varÇok şükür binlerce kere şükür görümcem yok bende görümce değilim erkek kardeşim yok Kadınlar kulübü'nün okuyunca görümcelik korkuttu beni. Oysa hiç görümce tecrübem yok.
Bemdede yok görümce sjksjkjksjksjksjkÇok şükür binlerce kere şükür görümcem yok bende görümce değilim erkek kardeşim yok Kadınlar kulübü'nün okuyunca görümcelik korkuttu beni. Oysa hiç görümce tecrübem yok.
Bence bugün çıtır çıtır yedi.Beni ne zaman yiyeceksintemiz bir duş alayım bir iki kese attirayim kocişe
Görümce okunmaz yaşanırÇok şükür binlerce kere şükür görümcem yok bende görümce değilim erkek kardeşim. Kadınlar kulübü'nün okuyunca görümcelik korkuttu beni. Oysa hiç görümce tecrübem yok.
Sağol hocam bir çıtırda sensin burada.
Epey zorluyor bazıları,hangisini yaptın ki ben şarkı olanlardan seçtim habire kıvırıp duruyorum onlarda 3-4 dakika bitince diğerine geçiyorum.
GörümcekGörümce okunmaz yaşanır
Ben ilk zayıfladığında çatıııır çatııır çatladı hatta az dikkat etti yeme içmesine. Sonra bu corona müsibeti patlayınca evde hamura talim ettik , bütün gün çocuklarla evde hapis 14 kilo aldım. Kem gözlüüüüü
Sonra beni şişko görünce nasıl mutlu nasıl mutlu
Bayadır görmedi beni, bakalım naapacak görünce
Teşekkür ederim bitanemSağol hocam bir çıtırda sensin burada.
Epey zorluyor bazıları,hangisini yaptın ki ben şarkı olanlardan seçtim habire kıvırıp duruyorum onlarda 3-4 dakika bitince diğerine geçiyorum.
Ohhh yerinde duramıyorum
Görümcekgorunce yemeden içmeden kesilecek nolcek
Evet abla demeyip dövecegimŞiskocuklarimiz zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum ben de.
Takımlar amacına uygun işlevini yerine getiriyor.
Böcüüüm akşam ogunune az bir köfte ve salata ekleyeceğim bilgin olsun. Birden verilen kilolara hazırlıklı değil bünyem. Sen de nasıl hareket edersen kabulüm. Zipzipime sözüm vardı yoksa beni dövecek.
Canım bana da annem havuç yedirdi ve iki üç tane kuru kayısı yemem dedim daha neler yedirecek ama bu kadarcikla yer gibi yaptım çok etkilemez diyeŞiskocuklarimiz zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum ben de.
Takımlar amacına uygun işlevini yerine getiriyor.
Böcüüüm akşam ogunune az bir köfte ve salata ekleyeceğim bilgin olsun. Birden verilen kilolara hazırlıklı değil bünyem. Sen de nasıl hareket edersen kabulüm. Zipzipime sözüm vardı yoksa beni dövecek.
Bendekide tura zaten adamın her yerioynuyor gülşen tarkan ve hadise var bendede bunda süper heen ekliyorum
Her gün yapacağım inşallah.Bendekide tura zaten adamın her yerioynuyor gülşen tarkan ve hadise var bendede bunda süper heen ekliyorum
Zararlı bir şey yeme istediğin esnekliği getirebilirsin menune. Bir kilo versem kâr sayacağım.Canım bana da annem havuç yedirdi ve iki üç tane kuru kayısı yemem dedim daha neler yedirecek ama bu kadarcikla yer gibi yaptım çok etkilemez diye
Akşama da inşallah bozmadan bitiririm
Sana da afiyet olsun et de protein nasıl olsa bozmuş olmazsın o kadar da açlığa bünye alışınca diyetimiz bittiğinde biraz yemek yiyince hemen depolamaya başlıyor vücut.
Bir kilo versem kâr olur mu ben gram sayıyorum artıya gecmeyelim de 100 200 300 gr ları öpüp başıma koyarimZararlı bir şey yeme istediğin esnekliği getirebilirsin menune. Bir kilo versem kâr sayacağım.
Görümce de fena bir dövmediği kalmış kadını
Vaktiniz varsa 31. dakikadan 41 dakikaya kadar izleyin. Gerçekten bir insan bu kadar cadı olabilir mi diye düşündüm ben izlerken. Sonuçta kilolu insanlar yalan söylerler Bu gayet normaldir bu bir bağımlılık çünkü. Ama kadın bildiğin saldırıyor kıza . Amerika'da da olsa görümce görümce.
Pastel34Elhan HanimKelesimiGetir Amine Busra
Çok iyi gidiyorsun hocam şurada ne kaldı ki jkilon gayet güzel azaldı bile.Teşekkür ederim bitanemdaha var benim yolum inşallah bu motivasyonla gidersem yaza istediğim kiloya inebilirim.
Yap hocam ben önce kardio yapıyorum 16 dakika oda geçen gün sayfaya ekledim ya süreli olan iyi gidiyor oda.Her gün yapacağım inşallah.Bu pullu pullu bele sarılan eşarptan alacağım zevkli hale gelsin şıkır şıkır oynarım.
Latin dansları da çok güzel bunlardan sıkılınca onlara geçelim. Onları da paylaşırım.
Sagol canim benimCanım geçmiş olsun midenle ilgili sorun var mı bilmiyorum.
Bak ben evde İngiliz karbonatıni hiç eksik etmem. Bir litre suyun içine bir çay kaşığı koyulup gün boyu içilmesi mide rahatsizliklarini geçiriyor. Vücudu alkali hale getiriyor. Anlık hazımsızlıklarda bir bardak suya bir çay kaşığı bile eklenip içilmeli. O kadar çok faydası var ki kime dediysem hep olumlu dönüşler oldu. İngiliz karbonatınin tuz oranı düşük tercihim o...eczanelerde satılıyor. Normal karbonat da olur.
Vaktiniz varsa 31. dakikadan 41 dakikaya kadar izleyin. Gerçekten bir insan bu kadar cadı olabilir mi diye düşündüm ben izlerken. Sonuçta kilolu insanlar yalan söylerler Bu gayet normaldir bu bir bağımlılık çünkü. Ama kadın bildiğin saldırıyor kıza . Amerika'da da olsa görümce görümce.
Pastel34Elhan HanimKelesimiGetir Amine Busra
Nişanlısı, sarılıyor seviyorum seni affediyorum diyor arabaya binince ablasının gazına geliyor benzin istasyonunda bırakıyorlar kadını...Görümce de fena bir dövmediği kalmış kadını
Çok iyi gidiyorsun hocam şurada ne kaldı ki jkilon gayet güzel azaldı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?