• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

maviş takım ne alemdesiniz 💙💙💙🧿

@dolunaydagel @DombiliKus YaparsinMinii YaparsinMinii Wilma11 Wilma11 DeryaOnDiet DeryaOnDiet

lütfen dünkü o artılar cumaya eksiye dönsün. bir de adımlarınıza dikkat edin. sporsuz olmuyor. ben hastayım ama siz spor yapabilirsiniz.

Elhan Elhan a çiğ çiğ yiyeceğim seni dedim. sözümü tutmam lazım bana destek olun :halay::halay::halay:
Ben de çok hastayım Kaptanım, ama kendimi çok salmamaya çalışıyorum, yattıkça daha kötü olacam sanırım. O yüzden gidip planladığım eliptikten birazcık bari yapayım 😌

Hem gribim hem âdet dönemindeyim ikisi fena yatırdı beni.
birşeyler hazirliyacak hiç halim yok 😕 onu bulup yedip
Geçmiş olsun ilaç filan alıyormusun bi çorba filan içseydin keşke gofret ne kadar tok tutacak ki şimdi dikkat et kendine

maviş takım ne alemdesiniz 💙💙💙🧿

@dolunaydagel @DombiliKus YaparsinMinii YaparsinMinii Wilma11 Wilma11 DeryaOnDiet DeryaOnDiet

lütfen dünkü o artılar cumaya eksiye dönsün. bir de adımlarınıza dikkat edin. sporsuz olmuyor. ben hastayım ama siz spor yapabilirsiniz.

Elhan Elhan a çiğ çiğ yiyeceğim seni dedim. sözümü tutmam lazım bana destek olun :halay::halay::halay:
Kaptancim az once ise bi ara verdim. 10dklik karin ve sirt hareketlerini yaptim 💃 bugun dune gore eksiyim. Insallah su 72yi yeniden gorurum cumaya 🙏

Güzel bir kahvaltı yaptım. Bu akşam annemlerde pizza yenecek ben yemek istemiyorum kendime ayrı yemek yapacağım.

Buzlukta kuzu etim var, diyete uygun şekilde nasıl pisirebilirim?
Az yağda soteleme yapabilirsin, baharatlandirabilirsin. Ya da sulu yemek yapabilirsin. Başka tariflerde vardir belki

Back
X