Canım görünmeyen bir yere kaldır sana güvenim tam ama düşman bu aklını çelebilir en zayıf en aç en yorgun halinde. Risk alma boşunaBugün gofret yemiyecem uzaktan bakışıyoruz kendisiyle kanmam kendisine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım görünmeyen bir yere kaldır sana güvenim tam ama düşman bu aklını çelebilir en zayıf en aç en yorgun halinde. Risk alma boşunaBugün gofret yemiyecem uzaktan bakışıyoruz kendisiyle kanmam kendisine![]()
Ben Halley'le olan savaşımı kaybettimBugün gofret yemiyecem uzaktan bakışıyoruz kendisiyle kanmam kendisine![]()
bence cuma bi daha mavi takım kaptanı olmalısın olmadı mı kaytariyorsunmaviş takım ne alemdesiniz
@dolunaydagel @DombiliKusYaparsinMinii
Wilma11
DeryaOnDiet
lütfen dünkü o artılar cumaya eksiye dönsün. bir de adımlarınıza dikkat edin. sporsuz olmuyor. ben hastayım ama siz spor yapabilirsiniz.
Elhan a çiğ çiğ yiyeceğim seni dedim. sözümü tutmam lazım bana destek olun
![]()
Ooooooohemde 2 tane yani bendede bitterli gofret var bakışıyoz arada dün yrmişyim bir tane bugün yokBen Halley'le olan savaşımı kaybettimyedim 2 tane
Hem gribim hem âdet dönemindeyim ikisi fena yatırdı beni.Ooooooohemde 2 tane yani bendede bitterli gofret var bakışıyoz arada dün yrmişyim bir tane bugün yok![]()
Ben de çok hastayım Kaptanım, ama kendimi çok salmamaya çalışıyorum, yattıkça daha kötü olacam sanırım. O yüzden gidip planladığım eliptikten birazcık bari yapayımmaviş takım ne alemdesiniz
Wilma11
DeryaOnDiet
lütfen dünkü o artılar cumaya eksiye dönsün. bir de adımlarınıza dikkat edin. sporsuz olmuyor. ben hastayım ama siz spor yapabilirsiniz.
![]()
Geçmiş olsun ilaç filan alıyormusun bi çorba filan içseydin keşke gofret ne kadar tok tutacak ki şimdi dikkat et kendineHem gribim hem âdet dönemindeyim ikisi fena yatırdı beni.
birşeyler hazirliyacak hiç halim yokonu bulup yedip
Yaaaa ben hiçbir şey anlamadım tatilden. Hem ablamlar burda hem arada hasta oldum hem diyete başladım
Kaptancim az once ise bi ara verdim. 10dklik karin ve sirt hareketlerini yaptimmaviş takım ne alemdesiniz
Wilma11
DeryaOnDiet
![]()
Gecmis olsun canimHem gribim hem âdet dönemindeyim ikisi fena yatırdı beni.
Benim yemek bilgim 0 canim gordum ama yazamadım:))Bir kişi de et tarifi vermedi yahuneyse buzlukta kasap koftem de vardı ondan pişirir yanına domates salatalık götürürüm
Geçmiş olsun canimHem gribim hem âdet dönemindeyim ikisi fena yatırdı beni.
Ben görmedim ne sormuştunBir kişi de et tarifi vermedi yahuneyse buzlukta kasap koftem de vardı ondan pişirir yanına domates salatalık götürürüm
Az yağda soteleme yapabilirsin, baharatlandirabilirsin. Ya da sulu yemek yapabilirsin. Başka tariflerde vardir belkiGüzel bir kahvaltı yaptım. Bu akşam annemlerde pizza yenecek ben yemek istemiyorum kendime ayrı yemek yapacağım.
Buzlukta kuzu etim var, diyete uygun şekilde nasıl pisirebilirim?
Canım buzlukta kuzu etim var diyete uygun nasıl pişirsem diye sormuştum ama vazgeçtim :)Ben görmedim ne sormuştun
Gözden kaçmıştır ondan ne yapacaksın etle haşlamamı yoksa.Bir kişi de et tarifi vermedi yahuneyse buzlukta kasap koftem de vardı ondan pişirir yanına domates salatalık götürürüm
Teşekkür ederim canım benim. Bugün vazgeçtim ama yaptığımda sote yapacağımAz yağda soteleme yapabilirsin, baharatlandirabilirsin. Ya da sulu yemek yapabilirsin. Başka tariflerde vardir belki
Köfte yemeye karar verdim ablacımGözden kaçmıştır ondan ne yapacaksın etle haşlamamı yoksa.
Süper gayrt iyi hemde pratik olur yapması afiyetler olsun.Köfte yemeye karar verdim ablacım