- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
Keşke yapsaydı testi 2 hafta deyincemi yapmadı acaba.Yok yapmadı 2 haftadir hastayım dedim gerek duymadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke yapsaydı testi 2 hafta deyincemi yapmadı acaba.Yok yapmadı 2 haftadir hastayım dedim gerek duymadı
Cok daha iyiyim ablacim biraz halsizlik var teşekkür ederimNasıl oldun sabah soracaktım inan aklımdan çıktı iyisin demi ateşin düştümü![]()
Calisiyorum felan dedin miYok yapmadı 2 haftadir hastayım dedim gerek duymadı
Dikkatet kendine kuzum yorma sakın bol c vitamini filan al iç portakal limon greyfurt suyu sık iç.Cok daha iyiyim ablacim biraz halsizlik var teşekkür ederim![]()
Sagol ablacim yormuyorum dinleniyorum bol bolDikkatet kendine kuzum yorma sakın bol c vitamini filan al iç portakal limon greyfurt suyu sık iç.![]()
Aman canım havada soğuk üşüme sakınSagol ablacim yormuyorum dinleniyorum bol bol![]()
Estağfurullah abla asıl sana bayılıyorumTez canlı hatunlara hayranım .
Aydirma garantisi varsa sana bayilabilir miyim![]()
İnsallah gececek canim zorla da olsa yemeye çalıştekrar yattım ama uyumadım. sonra kalkıp zorla kahvaltı yaptım.
en sevmediğim şey şu halsizlik![]()
haklısın canım ama küçük çocuklarla aynı rutin devam edecek. alışman lazım. bence multivitamin desteği al. iyi geliyor.Sabah beri kosturmaktan gelemedim. Gece uyudum mu uyumadimmi belli degil zaten
Evde hic bir şeye yetişemiyorum surekli yorgunum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Bugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
maviş takım ne alemdesiniz
dolunaydagel
Hallederiz
YaparsinMinii
Wilma11
DeryaOnDiet
lütfen dünkü o artılar cumaya eksiye dönsün. bir de adımlarınıza dikkat edin. sporsuz olmuyor. ben hastayım ama siz spor yapabilirsiniz.
Elhan a çiğ çiğ yiyeceğim seni dedim. sözümü tutmam lazım bana destek olun
![]()
Çok sağol canım benim teşekkürlerAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.![]()
Persembe cocuklari doktora goturcem. Sonrada ben kendim yine bir kan değerlerime baktırsam iyi olcak. Kaç defa kan verdim bir eksiklikte çıkmıyorhaklısın canım ama küçük çocuklarla aynı rutin devam edecek. alışman lazım. bence multivitamin desteği al. iyi geliyor.
Allah rahmet eylesin. 3 aylara giriyoruz kandiller başlıyor, inşallah ruyana gelsinBugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Çok sağol buşracım belki rüyama geliyor ben hatırlamıyorum hiç görmedim nerderyse.Allah rahmet eylesin. 3 aylara giriyoruz kandiller başlıyor, inşallah ruyana gelsin![]()