Günaydın canimgünaydın kızlar herkese mutlu günler
Geçmişler olsun şimdş nasılsın,benim meşhur ceviz zarı varya ondan yapsana çok iyi geliyor.ay ne yazdım en son bilmiyorum işte serum falan taktırdım
regl oldum hala reglim zaten
öksürük hala kaldı ama şükür azaldı 2 gecedir güzel uyuyorum.
bugün tekrardan diyete döndüm inşallahhh
Geçmişler olsun şimdş nasılsın,benim meşhur ceviz zarı varya ondan yapsana çok iyi geliyor.
Tarifi istersen bırakayım sayfaya bende çok etkili olmuştu.
Öksürük kötü bilirim metroda kriae girip inmişliğim bile vardır tuttumu tutuyor maalesef.vallahi neler içtim neler yedim anlatamam
o nedenle tartılara çıkmaya korktum
gerçi daha gidip doktorun verdiği şurubu almadım ama artık var ya boğuldum yemek içmekten
Abla bak yukarda sana menu etiketlemeye calisirken boyle birsey olmus cikmisim daha gelememisim
Öksürük kötü bilirim metroda kriae girip inmişliğim bile vardır tuttumu tutuyor maalesef.
Dkkat et kendine.
Afiyet olsun canım01 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 13.00
p. lı peynirli omlet
az salatalık dom. ve 1 küçük kapya biber
1/4 simit
1 züber lokma
ara 14.30
1/2 etli pide
az salatalık domates
ara 18.30
1 küçük portakal tarçınlı
akşam 19.30
salçalı soslu 3 köfte, biber ve 4-5 halka patates
marul salatası
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım karamelli mısır biraz geç olmuş sankiZipzip- Cordelia Elhan
Kahvaltı 10.50
1 d tam buğday
Peynirli soğanlı biberli omlet
4 zeytin yarım dilim beyaz peynir
Salatalık domates maydanoz
Bir lokma fıstık ezmeli ballı ekmek
Öğle 15.30
6 kaşık tavuklu kinoa
2 kare bitter
Akşam 20.00
6 kaşık tavuklu kinoa
4 kaşık yoğurt
22.30
Bir kase karamelli patlamış mısır
Su 2 lt
Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
8752 adım875 p
Sağol canım.simdilik iyi.anneme gidiyoruz bugün.İnşallah dikkat edebilirim.bozulunca toplaması zor oluyor.Nasıl gidiyor canım
Afiyet olsun menün
Kolay gelsin ablacimBelediyeye gitmem lazım çıkacam şimdi emlak muafyeti varya süresi bitti onu halledip gelece hemen havada bozdu gerçi birazda dolaşırım ..
Günaydın canimGünaydın kızlar
Iyi ol canimda kilo her zaman verilirhaftaya çok iyi vermem lazım 12 si eşimin doğum günü
yemeğe felan gidicez. Şu lanet hastalık olmayaydı 54 e düşerdim ne güzel of yaa hep planlar suya
Benimde 17sinde kizimin var. Yine 65 olamicam. Olmuyor ne yapayim şuanki psikolojim birden vermeme engel şuan. Gerçi geçen yila göre de epey fark var zaten yeter şimdilikhaftaya çok iyi vermem lazım 12 si eşimin doğum günü
yemeğe felan gidicez. Şu lanet hastalık olmayaydı 54 e düşerdim ne güzel of yaa hep planlar suya
Aman normal beslen canim. Ben detoks yaptim da ne oldu...Eki Görüntüle 2999305Cordelia Zipzip- Elhan
Menu
Eki Görüntüle 2999306
Aksam
1 avuc ici kadar firinda tavuk
Salata
1 bardak ayran
Patladi benim capon aksam
Benimde var ütü zaten bilerek biriktiriyorum. Neyseki hava sogukta eşimde kazak giyiyor gömlek giymiyorGunaydinlar bu arada hemen unutmadan menu adim paylasiyim dedim ev isleri beni bekler hele birikmis utuyle basim dertte
Aslinda bugun tartilip moral bozmasam iyiydiAman normal beslen canim. Ben detoks yaptim da ne oldu...
Bende kazanli oldugu icin zirt pirt acmiyorum elektrik dunya para zirt pirt utu acilmaz bu devirdeBenimde var ütü zaten bilerek biriktiriyorum. Neyseki hava sogukta eşimde kazak giyiyor gömlek giymiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?