Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ay ne yazdım en son bilmiyorum işte serum falan taktırdım
regl oldum hala reglim zaten
öksürük hala kaldı ama şükür azaldı 2 gecedir güzel uyuyorum.
bugün tekrardan diyete döndüm inşallahhh
Geçmişler olsun şimdş nasılsın,benim meşhur ceviz zarı varya ondan yapsana çok iyi geliyor.
Tarifi istersen bırakayım sayfaya bende çok etkili olmuştu.

Geçmişler olsun şimdş nasılsın,benim meşhur ceviz zarı varya ondan yapsana çok iyi geliyor.
Tarifi istersen bırakayım sayfaya bende çok etkili olmuştu.

vallahi neler içtim neler yedim anlatamam
o nedenle tartılara çıkmaya korktum
gerçi daha gidip doktorun verdiği şurubu almadım ama artık var ya boğuldum yemek içmekten

vallahi neler içtim neler yedim anlatamam
o nedenle tartılara çıkmaya korktum
gerçi daha gidip doktorun verdiği şurubu almadım ama artık var ya boğuldum yemek içmekten
Öksürük kötü bilirim metroda kriae girip inmişliğim bile vardır tuttumu tutuyor maalesef.
Dkkat et kendine.

Öksürük kötü bilirim metroda kriae girip inmişliğim bile vardır tuttumu tutuyor maalesef.
Dkkat et kendine.

he yaa bi kere beni de tutmuştu metrobüste elden ele su getirmişlerdi
şimdi olsa kapıyı açıp dışarı atabilirler covid yüzünden
covid influenza da yaptırdım negatif ama böyle bir öksürük yok yani
öksürmekten karın kası yaptım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım karamelli mısır biraz geç olmuş sanki
Nasıl gidiyor canım

Afiyet olsun menün
Sağol canım.simdilik iyi.anneme gidiyoruz bugün.İnşallah dikkat edebilirim.bozulunca toplaması zor oluyor.

haftaya çok iyi vermem lazım 12 si eşimin doğum günü
yemeğe felan gidicez. Şu lanet hastalık olmayaydı 54 e düşerdim ne güzel of yaa hep planlar suya
Benimde 17sinde kizimin var. Yine 65 olamicam. Olmuyor ne yapayim şuanki psikolojim birden vermeme engel şuan. Gerçi geçen yila göre de epey fark var zaten yeter şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…