Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun tedaviyle ve gözlk takarak düzelir merak etme

geçmiş olsun canım. ben de covid oldum

gece yine vücut ağrısından bölük pörçük uyudum. boğaz ağrım arttı. çok halsizim. kahvaltıyı zor yaptım. hep yatmak istiyorum canım. son durum bu.
Kaç gün oldu karantina az kalmıştır herhalde demi,bol c vitamini almak lazım bu durumda başka da ilaç takviyesi oluyormu acaba.

Günaydın mi diyeyim hayırlı günler mi diyeyim bilemedim❤
Günaydın canim
günaydın kızlar
Günaydın kaptanim
Yok canım. Şakasına dedim. Çok şükür iyiyim.
Aman iyi ol canim
Herkese selam canlarım üzerimde bir ağırlık var terliyorum okullar açılmadan kendimi toparlamam lazım
Sizler nasılsınız keyifler nasıl hasta olan arkadaşlarımız bol bol vitamin desteği alın
Selam canim
İsabael bugün doğum yapmış bir oğlu oldu .
Aaa oylemi gecen aklima geldi bakmamistim
Saglikli büyüsün inşallah
Afiyet olsun ablacim

tam bir emekli insanı yaa
market pazar ve devlet daireleri...
kim bilir yokluğumda ne vergi daireleri ne salı pazarları ne bimler gezildi...

aa sen olmuş muydun yoksa yeni mi?
Koca emekli gerçide ben hallediyorum emlak işini neyse bitti buda 4 sene daha muaf olduk çok şükür hamdolsun yarabbim
Market işi bende koca gelince batırıyor beni alıyor sürekli o olmayınca rahat
Pazara gitmedim n,yetlendimde kar yağdı ya gidemedm içime öküz oturdu gidemeyince ,bim zaten allahın emri bana çalışıyor mübarek

Günaydın canim

Günaydın kaptanim

Aman iyi ol canim

Selam canim

Aaa oylemi gecen aklima geldi bakmamistim
Saglikli büyüsün inşallah

Afiyet olsun ablacim
Bende demin öğrendim kazaen sayfasındapaylaşmış.
Dün yedimazda olsa bugüne bilmiyom artık

Kaç gün oldu karantina az kalmıştır herhalde demi,bol c vitamini almak lazım bu durumda başka da ilaç takviyesi oluyormu acaba.
haftasonu bitecek canım. C vitamini içiyorum. akşam da multivitamin içeceğim. evde parol aferin ve boğaz spreyi var. onlardan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…