- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Çok geçmiş olsun tedaviyle ve gözlk takarak düzelir merak etmesleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
ilk cocukları mıİsabael bugün doğum yapmış bir oğlu oldu .
Selam canim
Çok gecmis olsun
teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun tedaviyle ve gözlk takarak düzelir merak etme
geçmiş olsun canım. ben de covid oldumsleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Pko tedavisi oluyor zaten bunuda atlatırsınteşekkür ederim kızlar
Nasılsın şimdigeçmiş olsun canım. ben de covid oldum
gece yine vücut ağrısından bölük pörçük uyudum. boğaz ağrım arttı. çok halsizim. kahvaltıyı zor yaptım. hep yatmak istiyorum canım. son durum bu.Nasılsın şimdi
Kaç gün oldu karantina az kalmıştır herhalde demi,bol c vitamini almak lazım bu durumda başka da ilaç takviyesi oluyormu acaba.gece yine vücut ağrısından bölük pörçük uyudum. boğaz ağrım arttı. çok halsizim. kahvaltıyı zor yaptım. hep yatmak istiyorum canım. son durum bu.
Günaydın canimGünaydın mi diyeyim hayırlı günler mi diyeyim bilemedim❤❤ ❤ ❤ ❤
Günaydın kaptanimgünaydın kızlar
Aman iyi ol canimYok canım. Şakasına dedim. Çok şükür iyiyim.
Selam canimHerkese selam canlarımüzerimde bir ağırlık var terliyorum okullar açılmadan kendimi toparlamam lazım
Sizler nasılsınız keyifler nasılhasta olan arkadaşlarımız bol bol vitamin desteği alın
Aaa oylemi gecen aklima geldi bakmamistimİsabael bugün doğum yapmış bir oğlu oldu .
Afiyet olsun ablacim1 şubat menüsü
09:30..2yumurta maydonoz peynir çay
12:30..Yeşil çay bir avuç leblebi
14:00..Yeşil çay 4 limonlu kraker
17:00...3 kaşık ıspanak minik bir tavuk 2 kaşık yoğurt
Adım 7800
Spor tahmini 45 dakika kardio ve zumba
2 litre su.
Selamlar şimdi geldim eve hallettim işleri bitti
aa sen olmuş muydun yoksa yeni mi?geçmiş olsun canım. ben de covid oldum
Koca emekli gerçide ben hallediyorum emlak işini neyse bitti buda 4 sene daha muaf olduk çok şükür hamdolsun yarabbimtam bir emekli insanı yaa
market pazar ve devlet daireleri...
kim bilir yokluğumda ne vergi daireleri ne salı pazarları ne bimler gezildi...
aa sen olmuş muydun yoksa yeni mi?
Bende demin öğrendim kazaen sayfasındapaylaşmış.Günaydın canim
Günaydın kaptanim
Aman iyi ol canim
Selam canim
Aaa oylemi gecen aklima geldi bakmamistim
Saglikli büyüsün inşallah
Afiyet olsun ablacim
Sagol canimAfiyet olsun kizlar
şu an hastayım canım. yeni oldum.aa sen olmuş muydun yoksa yeni mi?
haftasonu bitecek canım. C vitamini içiyorum. akşam da multivitamin içeceğim. evde parol aferin ve boğaz spreyi var. onlardan kullanıyorum.Kaç gün oldu karantina az kalmıştır herhalde demi,bol c vitamini almak lazım bu durumda başka da ilaç takviyesi oluyormu acaba.
yaaaa çok geçmiş olsungeçmiş olsun canım. ben de covid oldum
pko geçmeyen bir sey semptomları tedavi ediliyor aslında ama pozitifim ya keyfim yerinde niye kafaya takayimPko tedavisi oluyor zaten bunuda atlatırsın
Nasılsın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?