• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Çok geçmiş olsun tedaviyle ve gözlk takarak düzelir merak etme

sleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım. ben de covid oldum 😭

gece yine vücut ağrısından bölük pörçük uyudum. boğaz ağrım arttı. çok halsizim. kahvaltıyı zor yaptım. hep yatmak istiyorum canım. son durum bu.
Kaç gün oldu karantina az kalmıştır herhalde demi,bol c vitamini almak lazım bu durumda başka da ilaç takviyesi oluyormu acaba.

Günaydın mi diyeyim hayırlı günler mi diyeyim bilemedim❤💙💙💙💙💙
Günaydın canim ♥️
günaydın kızlar
Günaydın kaptanim 💙
Yok canım. Şakasına dedim. Çok şükür iyiyim. 🤣
Aman iyi ol canim 💙💙♥️♥️
Herkese selam canlarım ❤️💙 üzerimde bir ağırlık var terliyorum okullar açılmadan kendimi toparlamam lazım 🤚
Sizler nasılsınız keyifler nasıl 🤗 hasta olan arkadaşlarımız bol bol vitamin desteği alın ❤️
Selam canim ♥️
İsabael bugün doğum yapmış bir oğlu oldu .:nazar:
:nazar:
Aaa oylemi gecen aklima geldi bakmamistim
Saglikli büyüsün inşallah 🧿🧿
1 şubat menüsü
09:30..2yumurta maydonoz peynir çay
12:30..Yeşil çay bir avuç leblebi
14:00..Yeşil çay 4 limonlu kraker
17:00...3 kaşık ıspanak minik bir tavuk 2 kaşık yoğurt

Adım 7800
Spor tahmini 45 dakika kardio ve zumba
2 litre su.
Afiyet olsun ablacim♥️

tam bir emekli insanı yaa
market pazar ve devlet daireleri...
kim bilir yokluğumda ne vergi daireleri ne salı pazarları ne bimler gezildi...

aa sen olmuş muydun yoksa yeni mi?
Koca emekli gerçide ben hallediyorum emlak işini neyse bitti buda 4 sene daha muaf olduk çok şükür hamdolsun yarabbim :KK53:
Market işi bende koca gelince batırıyor beni alıyor sürekli :KK67: o olmayınca rahat :KK71:
Pazara gitmedim n,yetlendimde kar yağdı ya gidemedm içime öküz oturdu gidemeyince ,bim zaten allahın emri bana çalışıyor mübarek :KK70::KK67:

Günaydın canim ♥️

Günaydın kaptanim 💙

Aman iyi ol canim 💙💙♥️♥️

Selam canim ♥️

Aaa oylemi gecen aklima geldi bakmamistim
Saglikli büyüsün inşallah 🧿🧿

Afiyet olsun ablacim♥️
Bende demin öğrendim kazaen sayfasındapaylaşmış.
Dün yedimazda olsa bugüne bilmiyom artık

Kaç gün oldu karantina az kalmıştır herhalde demi,bol c vitamini almak lazım bu durumda başka da ilaç takviyesi oluyormu acaba.
haftasonu bitecek canım. C vitamini içiyorum. akşam da multivitamin içeceğim. evde parol aferin ve boğaz spreyi var. onlardan kullanıyorum.

Back
X