Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bazı insanlar kendilerinin bir özelliği olmadığı için başkalarında eksik bir şey ararlar. Başkalarını küçülterek kendilerini daha iyi hissederler.

Ben bu cuma başlıyorum canım. Tartilmaya korkuyorum. Gel beraber başlayalım.
Insan bi süre gelmeyince burdan tamamen kopuyor başka sorunlarda olunca, İçimden hiç okumak, yazmak gelmemişti, hatta gelmicem demeye gelmiştim o kadar cok başlayıp biraktimki artik kendime inanmiyorum. En azindan 1 ay istikrarli olabilsem arkasi gelir

Sen fazla almamişindir cnm, benim geçen haftaki eksi uçmuş
2 gün dikkat edip bari sabit olabilsem
Sonrasinda beraber ilerleriz insallah

İnşallah canım. İnan aldım. Şimdi çocuklar var. Niye böyle yiyorum, ölçülü dikkatli yemek çok keyifli oysa. Neyse cuma başlıyorum akşam 7 kuralı ve diyete. Ramazan'a kadar böyle devam edecek. 14 Şubat'ta eşim yemeğe çıkarırsa sadece saati esnetirim. Diyete devam. Yapabiliriz canım. Kopma buradan. Kilon çok, yasin ilerliyor , dizin ağrıyor. Her türlü zayıflaman şart. Bahaneleri bir kasaya kilitleyelim. Çocuklarda gelse, gezmeye de gitsek ölçülü yiyebiliriz. Sağlıklı yiyebiliriz.

Evet cnm aslinda hepsi bahane. Sonucta aksam geç vakit tok olsam bile kimse bana zorla yedirmiyor.

Hemde nasil şart. Inan belim ve dizimin agrisi psikolojimi cok bozdu
Dr unda diyecegi mutlaka kilo vermen lazim. Artik kemikler iflas ettı.

Senin yapacagindan eminim zaten. Bende sana yapişayim bari sen hedefe ulaşana kadar bende alışmış olurum en azindan

Kızlar mate, yeşil çay ve biberiye dışında yağ yakımina yardımcı başka ot var mi bildiğiniz
Bunlar varmış bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…