- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Saol canımGeçmiş olsun canım
Hayırlı olsun canımİyiyim canım sen nasilsin
Tedavim pozitif sonuçlandı suan hamileyim
1 ay sonra aranıza katılmayı düşünüyorum hamileyim diye kendimi salmamam lazım
Sanırım gruptads hamile arkadaşlar var
Sagol ablacımHayırlı olsun canımçok sevindim. Gebeliğin sağlıkla geçsin.
Of şu rakamların güzelliğine bakar mısın
Geçmiş olsun emmacim. Acil şifalar dilerim kuzum.Hastalığım devam ediyor.
Salı
Sabah 1 portakal, 1 kase corba, 2 kaşık tava yumurta, 1 çay.
Ara 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt
Aksam birkac lokma ekmek, 1 kase corba.
Carsamba
Sabah 2 haşlama yumurta, recel, peynir zeytin.
Aksam 1 tabak pırasa
Sade neskafe
Bol su.
@limonlutarcinlikekKahve __Kokusu Zipzip-
Az da egzersiz.
Gece yarısına kadar daha arttırırdım da yoruldum oturucam kuzum. Teşekkür ederimOf şu rakamların güzelliğine bakar mısın
geçmiş olsun canım.Allah Kabul etsin canım
ben iliklerime kadar donuyorum hastayım her iki türlü hem grip hem âdet
Saol canım bir an önce biter umarım .geçmiş olsun canım.
İç ateş olabilir bitanem. Limonlu çay iç. Kovit yapmış olabilir tabi ki. Bütün hücrelerinde hissediyorsun ağrıyı.Saol canım bir an önce biter umarım .
çok üşüyorum kar yağıyor sanki vücuduma sende kovitte ateş yaptimi ?
Yok bitanem hiç aklıma gelmedi tartilmak.Bir masterfit yürüyüş haftasını daha tamamladık değil mi
Haftaya yeşil takımda olalım dermişim hep öyle diyip dayanamıyorum ya yeniden masterfit e katılıyorum
Bugün oruçluyken tartıldın miElhan cığım
Ben iftara yakın 59.2 geldim ama gerçeği yansıtmaz susuzluk olunca
Dinlen canım. Fazla spor ödem yapıyor bazen. Yatana kadar yudum yudum su iç.Gece yarısına kadar daha arttırırdım da yoruldum oturucam kuzum. Teşekkür ederim
Ay o ödemden çok korkuyorum. Yanımda şişe var içiyorum az az kuzucumDinlen canım. Fazla spor ödem yapıyor bazen. Yatana kadar yudum yudum su iç.
Travmalarimi yuzume yuzume vurduCanım psikolog ne dedi? Hastamız yaşayacak mı ? Mutlu mesut bir ömür seni bekliyor dedi mi ?
Korumuyordim alamıyordim hiç ilk defa 3 kilo birden aldım iki haftadaAfiyet olsun canim ❤
En son kilonu koruyordun canim kilo mu aldin
Saol kuzummm çok ateşim de yok 37 ama donuyorumİç ateş olabilir bitanem. Limonlu çay iç. Kovit yapmış olabilir tabi ki. Bütün hücrelerinde hissediyorsun ağrıyı.cok geçmiş olsun.
Allah kabul etsin canim.Teşekkür ederim bitanemiyi gibi geçti. Migrenim olduğu için korkuyordum az bir sarsılmayla günü bitirdim. Bugün denedim kendimi yarına ama sanırım başka şekilde değerlendireceğim yarını...
Bugun gordum yazamadim cok sevindim. Kusura bakmazsan hikayeni anlatirmisin ve nerede tup bebek yaptirdin? Gorumcemde 12 yillik evlide, onun olmadi maalesef henüzSagol ablacım
11 senelik bebek tedavisinden sonra insallah kucağıma alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?