Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah sana kız çok güzel bir enerjin var içim açıldı hiç oructan çıkmış gibi değilsin hadi geçmiş olsun darısı bana
Zorlamayinca olmuyor bitanem. İftardan sonra yığılıp kalmam an meselesiydi. Gidip sıcak bir duş alacağım. Darısı senin başına adimlarini bitir bitanem. 60kiloyum affetmeyecek bizi

Elhan nasil geciyor canim oruc? Allah kabuletsin. Masallah iradene
Teşekkür ederim bitanem iyi gibi geçti. Migrenim olduğu için korkuyordum az bir sarsılmayla günü bitirdim. Bugün denedim kendimi yarına ama sanırım başka şekilde değerlendireceğim yarını...

Cok şükürAyaklarina sağlık bitanem
Bir masterfit yürüyüş haftasını daha tamamladık değil mi

Haftaya yeşil takımda olalım dermişim hep öyle diyip dayanamıyorum ya yeniden masterfit e katılıyorum

Bugün oruçluyken tartıldın mi Elhan cığım
Ben iftara yakın 59.2 geldim ama gerçeği yansıtmaz susuzluk olunca

Selam. Ben bugun psikologa gittim, dağıldım biraz.. ardindanda kizin okulundan rehberlik ogretmeni aradi tuz biber oldu. Yagmurda yürüdüm biraz, cok yagmasaydi biraz daha yürürdüm belki
Canım psikolog ne dedi? Hastamız yaşayacak mı ? Mutlu mesut bir ömür seni bekliyor dedi mi ?

Allah Kabul etsin canım
ben iliklerime kadar donuyorum hastayım her iki türlü hem grip hem âdet
Sağ ol bitanem Hasta olmayın diyorum ama beni dinleyen yok ki
Çok geçmiş olsun bitanem. Allah acil şifalar versin. İyi bak kendine. Bu âdet de hep zayıf anlarda gelmese şaşarım.

Benim menüyü hiç yazmayayım ben hasta olunca yemek yiyemiyorum sanırım bütün gün aciktikca balık kiraker kurabiye sıcak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…