Yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zorlamayinca olmuyor bitanem. İftardan sonra yığılıp kalmam an meselesiydi. Gidip sıcak bir duş alacağım. Darısı senin başına adimlarini bitir bitanem.Maşallah sana kız çok güzel bir enerjin var içim açıldı hiç oructan çıkmış gibi değilsin hadi geçmiş olsun darısı bana
Geçmiş olsun canımİlac aldım inan hiç çorba yapacak halim yoktu yedim senden sonra uyumuşum ..nasıl birşey bu yaaa her yerim ağrıyor
Kurban olurum sanaEki Görüntüle 2999305Cordelia Zipzip- Elhan
Menu
Eki Görüntüle 2999306
Aksam
1 avuc ici kadar firinda tavuk
Salata
1 bardak ayran
Patladi benim capon aksam
Gecmis bitmeden Elifime yetişemedim geneİyi geceler
Zeynoşum bu gece değil yarın kandil bitanem. Önceden mi kutlayim dedin yoksaGünaydın kızlar hayırlı kandiller
Teşekkür ederim bitanem
Tatlışım yüreğinin bir tık yakinindayim
Cok şükür
Aynen öyle yaptım tatlım. Sünnet yapalım derken farzı kaçırma ihtimali olabilirdi.Sahur geç oluyor ezana kadar beklediyse normal .. inşaallah
Bir masterfit yürüyüş haftasını daha tamamladık değil miCok şükürAyaklarina sağlık bitanem
Allah Kabul etsin canımAynen öyle yaptım tatlım. Sünnet yapalım derken farzı kaçırma ihtimali olabilirdi.
fıstık gibisin maşallah
Canım psikolog ne dedi? Hastamız yaşayacak mı ? Mutlu mesut bir ömür seni bekliyor dedi mi ?Selam. Ben bugun psikologa gittim, dağıldım biraz.. ardindanda kizin okulundan rehberlik ogretmeni aradi tuz biber oldu. Yagmurda yürüdüm biraz, cok yagmasaydi biraz daha yürürdüm belki
Sağ ol bitanemAllah Kabul etsin canım
ben iliklerime kadar donuyorum hastayım her iki türlü hem grip hem âdet
Benim menüyü hiç yazmayayım ben hasta olunca yemek yiyemiyorum sanırımHastalığım devam ediyor.
Salı
Sabah 1 portakal, 1 kase corba, 2 kaşık tava yumurta, 1 çay.
Ara 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt
Aksam birkac lokma ekmek, 1 kase corba.
Carsamba
Sabah 2 haşlama yumurta, recel, peynir zeytin.
Aksam 1 tabak pırasa
Sade neskafe
Bol su.
@limonlutarcinlikekKahve __Kokusu Zipzip-
Az da egzersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?