bende çok şükür ateş olmadı canım.Saol canım bir an önce biter umarım .
çok üşüyorum kar yağıyor sanki vücuduma sende kovitte ateş yaptimi ?
Geçmiş olsun canım benim soğuk sıcak ter basıyor galiba yaşadım çok kötü gerçekte n bir serum al benceSaol kuzummm çok ateşim de yok 37 ama donuyorum
Hayır li olsun canım benimSagol ablacım
11 senelik bebek tedavisinden sonra insallah kucağıma alirim
İç ateşin vardir, sitmalaniyorsun galiba. Bizim bebek negatif cikti ama korona olanlarda herkeste bu belirtiler var bizde gecirdik herhaldeSaol canım bir an önce biter umarım .
çok üşüyorum kar yağıyor sanki vücuduma sende kovitte ateş yaptimi ?
Teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canim.
Üşüyorum diye katkat giyinip örtünme, iç ateşin dahada yukselirSaol kuzummm çok ateşim de yok 37 ama donuyorum
İyi bari inşaallah kovit değilimdirbende çok şükür ateş olmadı canım.
Hastalık üşütür. Bol acılı bir tarhana içsen ohhh desenSaol kuzummm çok ateşim de yok 37 ama donuyorum
başta zonklama ve ağrı, vücut ağrısı, boğaz ağrısı var bende. ilk gün mide bulantısı da vardı.İyi bari inşaallah kovit değilimdir
Ne yaptı eklem ağrısı falan mı ne ?
Aynen ablaZeynoşum bu gece değil yarın kandil bitanem. Önceden mi kutlayim dedin yoksa
Canım rabbim orucunu kabul etsin inşaallahBir masterfit yürüyüş haftasını daha tamamladık değil mi
Haftaya yeşil takımda olalım dermişim hep öyle diyip dayanamıyorum ya yeniden masterfit e katılıyorum
Bugün oruçluyken tartıldın miElhan cığım
Ben iftara yakın 59.2 geldim ama gerçeği yansıtmaz susuzluk olunca
Sicak çay duş alınca ilaç içince iyiyim.İç ateşin vardir, sitmalaniyorsun galiba. Bizim bebek negatif cikti ama korona olanlarda herkeste bu belirtiler var bizde gecirdik herhalde
AminAynen ablarabbim orucunu kabul etsin inşaallah
Canım rabbim orucunu kabul etsin inşaallah
Suan hepsi var bende yemek yiyemiyorumbaşta zonklama ve ağrı, vücut ağrısı, boğaz ağrısı var bende. ilk gün mide bulantısı da vardı.
Pastelin de kızı hasta kendisinin de dişi ağrıyor.
Limonlu tavuk suyu çorbası yaptım zorla incili ye iniliye .Hastalık üşütür. Bol acılı bir tarhana içsen ohhh desen
Valla bana az önce bir sağdan soldan geldiler.bizim kız beni öldürecek.anne olmak ne zor iş rabbim evlatlarimizla sınamasın ama bazen kaçıp gitmek istiyorum.sakin müge anlı ya çıkmayın
Bugun carpti beni düşürdü ama yarin daha iyi kalkarim abla. Kendine soylemekten korktugun şeyleri başkasının sana soylemesi agir geliyor sadeceBu pis- kologlari var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?