Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah kızçemle konuştuk,geçen minnoşu dedesi almış kreşten demişki,annem yüzüme ayağıyla tekme attı demiş.
Adam şok tabi babaannede yok inanma hiç öyle şey olurmu demiş arada böyle sallıyor çünkü.
Sonra dede de demişki kızım bak bunları kimseye söyleme olurmu demiş,bizim çatlakta tamam bir tek sana söyledim demiş yoksa herkese yayacak şiddet görüyom diye..

Ne tatlidir simdi abla

Söz tutamaz bunlar

Kızlar merhaba nasılsınız? Buralarda hiç aktif olamadım kusura bakmayın. Soran sormayan herkesten Allah razı olsun Henüz daha negatife dönemesem de zor günleri atlattık. Şuan için tat ve koku kaybım var onun geçmesini bekliyorum. Siz neler yaptınız ben buralarada yokken?

Zipzip- kaptanım yarından itibaren masterfite katılmak istiyorum.Yarın sabah fotograflı kilo bildirimi yaparım. Çok az olmak kaydıyla birazcık artım var.

Taşındığım yerde alt yapı yok. İptal etmiyorlar taahhüt var. Dondurdum, dondurma da bitmiş, yine fatura geliyo. Dondurduğum kadar taahhütü ileri atıyormuş güya , ama 3 ay dondurdum 7 ay ileri atmışlar taahhütü. Tam soygunculuk. Dedim kapatın, cezası ne ise kesin. O kadar sinirlendim. Sen bana interneti sağlamıyosun, üstüne de ceza kesiyosun. Hep vatandaş mağdur.

Alt yapı olmaması kötü olmuş,Taahhüt bitene kadar ücreti alırda dondurma işlernde nasıl işliyor acaba demek ki gene ücreti alıyorlar.
Alt yapı gelecekmi peki bulunduğun yere yada başka bir sağlayıcı ile başlasan oda olur.

02.02.2022 dün
Zipzip- Cordelia Elhan

Kahvaltı 10.30
1 h yumurta
1 d beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 d tam buğday

Öğle 14.30
1 kase tavuklu şehriye
4 kaşık yoğurt kinoa tavuk karışımı
1 yerli muz
2 ince kare bitter

Akşam 19.30
1 kase tavuklu şehriye
1 kase zeytinyağlı kabak

23.00
10 tane antep fıstığı

2,5 lt su

Adım 4221

Eklentiler

• 3881A949-FCE2-466B-AF18-67C737D83F0D.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 32
Alt yapı gelmeyecek, bu arada dondurma işlemi de paralı

Canım eğer taahhütün 24 ay idiyse hiç bir ceza ödemeden kapatabilirsin. Onlar sana cayma bedeli ödemek zorundasın diyecekler ama öyle birşey yok. bununla ilgili hem kanun maddesi hemde emsal kararlar var. tahhüt süren24 aysa hiç bekleme hemen kapat. Sana böyle birşeyi fatura ettiklerinde tek yapman gereken tüketici hakem heyetine bir dilekçe yazmak.

24 aydı, ama fatura ediyorlar. Bir de cayma değil ki internet gelmiyo bana. Yaa yoruldum valla , faturam da yok ki eski adrese gidiyo büyük ihtimal. Otomatik çekiliyo.

Bakıcam buna teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…