Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun ablacim❤
Yaa abla aksam cok az olmus bu kadar az yemek dogru degil ki

Zorluyorsa sıkıntı tabi,ramazanda ne yapacaksın birde o dönemde orada havalarda ısınmaya başlar günler uzun birde.
Nisan' da çok güzel oluyor burası. Yedi yıl daha önce yaşamıştım Antalya'da canım.
Ramazani hiç bilmiyorum canım. Büyük ihtimal öncesinde birkaç gün talim eder vücudu alistiririm.

Hocamm yaaaaa yollasna bana bunu eşim he dese alacam hemen sokaktan sahiplenecem istemiyorr gıcık oluyorumm
Hanımcim sitenin kedisi sabah ağlıyordu bahçede indim merdiven boşluğuna aldım beni bırakmadı ben de kucaklayıp yukarı çıkardım eşimin gözü pörtledi seninkinin tipkisinin aynısı evde istemiyor. Hava kötü olduğu için bir şey diyemedi...sonra indirdim aşağı. Ben de ona gıcık oluyorum.

Bizim sitede kedi evimiz var kaç tane kedi var orada alayım diyrum hayır diyor evde istemiyor müstakil ev olursa o zaman evet diyecek gıcık işte.Napsak bunlara toptan gıcıklar işte

Kilolu insanlara yakıştırılan degerler zayıf insanlarda da çıkıyor geçmiş olsun canım. Bursa' daki aile hekimim ilaç yazmadı yürüyüş yap diyetine devam et demişti o zaman Karatay' i birebir yapıyordum. Zaten yürüyordum o kolestrolle yaşamaya devam ediyorum canım.

Kesinlikle artık bu dert hepimizde var nerdeyse zayıf kilolu demiyor bile.
Bunun ilaçlarından biriside yürüyüş zaten evde o kadar yürüme ve adım var hala eksilmedi,gerçi dışarda oksijen alarak yapmak daha sağlıklıda bu havadada olmuyor şimdi yağmur yağıyor burada.
Düşsede gene çıkıyor hocam böyle yaşamaya alıştım ben artık.

Yaa adim 0.1 lik katki sagliyor aslinda
Verdigin kiloyla açığı kapatabiliriz
Grup 10 kişi olursa o kadar etki eder :))

Girersem yapmak icin kendimi zorlicam, bu kiloda da daha fazla kemiklere, dizime yuklenmek istemiyorum cnm
Benim kaslari kuvvetlendirmek icin asıl bölgesel yapmam lazim

O yüzden ilaç kullanımına sıcak bakmıyorum canım. Ben hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…