- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Düşüyorda nereye kadar oda istediğin kadar dikkat et vücutta yapıyor bunu ne zamandır diyet var o bile etkilemdi yani.Günaydın ablacim
Adimlar icin ne yapabiliriz dusunmek lazım
Düşüyormus neyseki ablacim
Çok tatlılar gunahsizlar ben de bayılıyorum bu kedilere gerçekten tıpkı bebek gibiler.minnoşa bak yaaa
ben böyle kedileri falan görünce bebek gibi hissediyorum yaa aklıma oğlum geliyor.
Hocamm yaaaaa yollasna bana bunu eşim he dese alacam hemen sokaktan sahiplenecem istemiyorr gıcık oluyorumm
Afiyet olsun ablacim❤2 ocak menüm
09.lor peynirli yumurta maydonuz zeytin çay
Arada bir aşkım olan gofret bir avuç beyaz lablebi
Akşam 17: gibide 3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
Adım 6000 spor 16 dk kardio 10 dk zumba
1.8 lt su.
Zipzip-
Nisan' da çok güzel oluyor burası. Yedi yıl daha önce yaşamıştım Antalya'da canım.Zorluyorsa sıkıntı tabi,ramazanda ne yapacaksın birde o dönemde orada havalarda ısınmaya başlar günler uzun birde.
Sağol kuzum,biliyorum az olduğunu mide ufaldı herhalde açlık flanda hissetmedim hiç 2 öğüne düştüm bu aralar.Afiyet olsun ablacim❤
Yaa abla aksam cok az olmus bu kadar az yemek dogru degil ki
Hanımcim sitenin kedisi sabah ağlıyordu bahçede indim merdiven boşluğuna aldım beni bırakmadı ben de kucaklayıp yukarı çıkardım eşimin gözü pörtlediHocamm yaaaaa yollasna bana bunu eşim he dese alacam hemen sokaktan sahiplenecem istemiyorr gıcık oluyorumm
Bizim sitede kedi evimiz var kaç tane kedi var orada alayım diyrum hayır diyor evde istemiyor müstakil ev olursa o zaman evet diyecek gıcık işte.Napsak bunlara toptan gıcıklar işteHanımcim sitenin kedisi sabah ağlıyordu bahçede indim merdiven boşluğuna aldım beni bırakmadı ben de kucaklayıp yukarı çıkardım eşimin gözü pörtlediseninkinin tipkisinin aynısı evde istemiyor. Hava kötü olduğu için bir şey diyemedi...sonra indirdim aşağı. Ben de ona gıcık oluyorum.
Yanina yumurta zeytin kuruyemiş ekleseydin abla cok az kahvaltindaSağol kuzum,biliyorum az olduğunu mide ufaldı herhalde açlık flanda hissetmedim hiç 2 öğüne düştüm bu aralar.
Demn maydonoz kemirdim 1 dilim ekmek az bşi peynir yedim.
Adim normalde zaten fazla degil cnmGünaydın ablacim
Adimlar icin ne yapabiliriz dusunmek lazım
Düşüyormus neyseki ablacim
Yaa adim 0.1 lik katki sagliyor aslindaAdim normalde zaten fazla degil cnm
Benden baska problemi olanda yok. Tek benim icin degisiklik yapmaniza gerek yok
Bugün yumurta istemedm hergün yiyorum ya ondan,domates salatalık filanda almıyorum hiç zaten tatlarıda yok domates bildiğin kelek gibi şu anda renk bile yok.Yanina yumurta zeytin kuruyemiş ekleseydin abla cok az kahvaltinda
Kilolu insanlara yakıştırılan degerler zayıf insanlarda da çıkıyor geçmiş olsun canım. Bursa' daki aile hekimim ilaç yazmadı yürüyüş yap diyetine devam et demişti o zaman Karatay' i birebir yapıyordum. Zaten yürüyordum o kolestrolle yaşamaya devam ediyorum canım.Günaydınlar sabah sağlık ocağına gittim sonuçlar yüksek rapor veremiyor kolestrol ldl trgliserid fırlamış gene.
Randevu buldu bana şehir hastanesine gititm biraz önce geldim raporu yazdı yarın eczaneden gidip alacağım durumlar bende böyle.
Kesinlikle artık bu dert hepimizde var nerdeyse zayıf kilolu demiyor bile.Kilolu insanlara yakıştırılan degerler zayıf insanlarda da çıkıyor geçmiş olsun canım. Bursa' daki aile hekimim ilaç yazmadı yürüyüş yap diyetine devam et demişti o zaman Karatay' i birebir yapıyordum. Zaten yürüyordum o kolestrolle yaşamaya devam ediyorum canım.
Benimki de ben ölürsem al diyor. Seninki yine iyiymisBizim sitede kedi evimiz var kaç tane kedi var orada alayım diyrum hayır diyor evde istemiyor müstakil ev olursa o zaman evet diyecek gıcık işte.Napsak bunlara toptan gıcıklar işte
Grup 10 kişi olursa o kadar etki eder :))Yaa adim 0.1 lik katki sagliyor aslinda
Verdigin kiloyla açığı kapatabiliriz
O yüzden ilaç kullanımına sıcak bakmıyorum canım. Ben hiç kullanmadım.Kesinlikle artık bu dert hepimizde var nerdeyse zayıf kilolu demiyor bile.
Bunun ilaçlarından biriside yürüyüş zaten evde o kadar yürüme ve adım var hala eksilmedi,gerçi dışarda oksijen alarak yapmak daha sağlıklıda bu havadada olmuyor şimdi yağmur yağıyor burada.
Düşsede gene çıkıyor hocam böyle yaşamaya alıştım ben artık.
Tamam ablaicm o zaman yeşil takima alalim seni zorlamayalimGrup 10 kişi olursa o kadar etki eder :))
Girersem yapmak icin kendimi zorlicam, bu kiloda da daha fazla kemiklere, dizime yuklenmek istemiyorum cnm
Benim kaslari kuvvetlendirmek icin asıl bölgesel yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?