Geçmiş olsun ablaGünaydınlar sabah sağlık ocağına gittim sonuçlar yüksek rapor veremiyor kolestrol ldl trgliserid fırlamış gene.
Randevu buldu bana şehir hastanesine gititm biraz önce geldim raporu yazdı yarın eczaneden gidip alacağım durumlar bende böyle.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.
Geçmiş olsun canımGünaydınlar sabah sağlık ocağına gittim sonuçlar yüksek rapor veremiyor kolestrol ldl trgliserid fırlamış gene.
Randevu buldu bana şehir hastanesine gititm biraz önce geldim raporu yazdı yarın eczaneden gidip alacağım durumlar bende böyle.
Saol kuzum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canim gecmis olsun
2 ocak değildir o canikom2 ocak menüm
09.lor peynirli yumurta maydonuz zeytin çay
Arada bir aşkım olan gofret bir avuç beyaz lablebi
Akşam 17: gibide 3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
Adım 6000 spor 16 dk kardio 10 dk zumba
1.8 lt su.
Zipzip-
Ben de öyle düşündüm 5000 bile adım atsa verdiği kilo onu kapatır değil mi daha kar yağmazsa bundan böyle yürürüzYaa adim 0.1 lik katki sagliyor aslinda
Verdigin kiloyla açığı kapatabiliriz
Daha fenası ı ben varım ya diyor gel beni sev babındaBenimki de ben ölürsem al diyor. Seninki yine iyiymis
Hocam ilaç olmayınca düşmüyor bende illa kullanacam bunu.O yüzden ilaç kullanımına sıcak bakmıyorum canım. Ben hiç kullanmadım.
Bizim doktoradasordum şişkinlik ağrı yoksasıkıntı yok dedi.2 gündür wc yok ama sabah tartildim güzel bir eksi gördüm umarım yarın da görürüm
Çok sağol zeynepcimGeçmiş olsun abla
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Çok sağol teşekkürler
Nasıl yaaaa ev interetim yoksa olmayanKahvaltı edip çayımı bile içmeden türktelekoma gittim, olmayan internetime para alıyolar yaa, çıldırıyorum. Neyse birazdan dünkü menümü yazacağım, çocukları derse oturtayım geliyorum
Aynen şubat yazacaktım dalmışım2 ocak değildir o canikom
sanki bugün daha halsizimCanım nasıl oldun?
bugün perşembeSelam. Ben bugun tartilmayi unuttum. Hastanedeyim hâlanapcaz şimdi
Canım bugün PerşembeSelam. Ben bugun tartilmayi unuttum. Hastanedeyim hâlanapcaz şimdi
Ya nasil panik yaptim var ya, günleri karistirmisimbugün perşembe
Hahahahahaha çok tatlısınYa nasil panik yaptim var ya, günleri karistirmisimiyiki eşimi cuma namazına yollamadim
Yumurtadan hiç bıkmam hamikeyken 3 tane yerdim çok yiyordum şimdi kızım sevmiyor bikmiş hamileyken yemektenBugün yumurta istemedm hergün yiyorum ya ondan,domates salatalık filanda almıyorum hiç zaten tatlarıda yok domates bildiğin kelek gibi şu anda renk bile yok.
Kesinlikle canim verilen kilo daha onemliBen de öyle düşündüm 5000 bile adım atsa verdiği kilo onu kapatır değil mi daha kar yağmazsa bundan böyle yürürüz
Selam canim cocuklari mi goturdun hastaneye gecmis olsunSelam. Ben bugun tartilmayi unuttum. Hastanedeyim hâlanapcaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?