Geçmiş olsun canım hoşgeldinKızlar merhaba nasılsınız? Buralarda hiç aktif olamadım kusura bakmayın. Soran sormayan herkesten Allah razı olsunHenüz daha negatife dönemesem de zor günleri atlattık. Şuan için tat ve koku kaybım var onun geçmesini bekliyorum. Siz neler yaptınız ben buralarada yokken?
Zipzip- kaptanım yarından itibaren masterfite katılmak istiyorum.Yarın sabah fotograflı kilo bildirimi yaparım. Çok az olmak kaydıyla birazcık artım var.
tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir.Alt yapı gelmeyecek, bu arada dondurma işlemi de paralı
tamam canım fatura ediyorlar. Sen şuan bağlatamıyorsunda ama kapatmak istediğinde de cayma bedeli ödeyeceksin demiyorlar mı? Şuan kapatmadığın için onlar fatura ederler. Sen kapatınca sana cayma bedeli yansıtacaklar sende tüketici hakem heyetine dilekçe yazıp bu bedeli ödemeyeceksin. bırak onlar uğraşsın tek kuruş alamazlar senden.24 aydı, ama fatura ediyorlar. Bir de cayma değil ki internet gelmiyo bana. Yaa yoruldum valla , faturam da yok ki eski adrese gidiyo büyük ihtimal. Otomatik çekiliyo.
teşekkürler canım benimGeçmiş olsun canım hoşgeldin
Bir bedel ödemesine gerek yok canım. Böyle diyip insanları korkutuyorlar. Bunun emsal kararları var. İsterse 5000 cayma bedeli ödeyeceksin desin. Tek kuruş almaya hakları yok kanuni olarak. alamazlarda.tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir.
Canım böyle yazıyor internette falan ama ne kadar doğru bilmiyorum. Çok büyük haksızlık çok büyük
Gecmis olsun canim hosgeldin yenidenKızlar merhaba nasılsınız? Buralarda hiç aktif olamadım kusura bakmayın. Soran sormayan herkesten Allah razı olsunHenüz daha negatife dönemesem de zor günleri atlattık. Şuan için tat ve koku kaybım var onun geçmesini bekliyorum. Siz neler yaptınız ben buralarada yokken?
Zipzip- kaptanım yarından itibaren masterfite katılmak istiyorum.Yarın sabah fotograflı kilo bildirimi yaparım. Çok az olmak kaydıyla birazcık artım var.
Afiyet olsun ablacim ❤02.02.2022 dün
Zipzip- Cordelia Elhan
Kahvaltı 10.30
1 h yumurta
1 d beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 d tam buğday
Öğle 14.30
1 kase tavuklu şehriye
4 kaşık yoğurt kinoa tavuk karışımı
1 yerli muz
2 ince kare bitter
Akşam 19.30
1 kase tavuklu şehriye
1 kase zeytinyağlı kabak
23.00
10 tane antep fıstığı
2,5 lt su
Adım 4221
Gözünüz aydın canimAnnem bugün test yaptı negatife dönmüş çok şükür.
Abla bir aydir burun akintisi oksuruk gecmedi. Surekli kasiniyolar kizariyorlar. O yuzden getirdik tahlil yaptırdımAynen aradadeğiştirmek lazım
Daha öncede yaptı böyle alrm bunlar varya
Geçmiş olsun çocuklarmı hasta yoksa .
Gozunuz aydin bitmis gitmis olsunAnnem bugün test yaptı negatife dönmüş çok şükür.
Hayirli kandiller canim kolay gelsin❤Hepimizin kandili mubarek olsun, yogunluktan uğrayamayabilirim
HoŞgeldin daydayKızlar merhaba nasılsınız? Buralarda hiç aktif olamadım kusura bakmayın. Soran sormayan herkesten Allah razı olsunHenüz daha negatife dönemesem de zor günleri atlattık. Şuan için tat ve koku kaybım var onun geçmesini bekliyorum. Siz neler yaptınız ben buralarada yokken?
Hayırlı kandiller canım.Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller ablacim❤Hayırlı kandiller canım.
Canım geçmiş olsun. Bol su iç. İyi gelir. Oksijensiz kalma hava soğuk dikkat ederek temiz havada diyafram nefesi yap.Günaydın canlar
Bu sabah baş ağrısı ile uyandım
Evet minik bir genç kızDişi mi abla
Maşallah
Ben de tutamadım canım. Dün demo yaptım benden hayır yok. Geçmiş olsun bitanemBugün tutamadım
Sanmam ne zaman geleceği hiç belli olmuyor atağın, çocuk çok uyandı gece kafam yataktan düşmüş boynum kötü kalmış ondan tuttu sanki
Cuma günü bol eksiler gelecek inşallah.2 gündür wc yok ama sabah tartildim güzel bir eksi gördüm umarım yarın da görürüm
İnşallah hepimiz eksi gelicezCuma günü bol eksiler gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?